« 1 2345» Pages: ( 1/8 total )
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

指为心动

图片:
2009.7.1 6 v#sq  
nFOG=>c}  
      前日,我将自己系情感区既所有帖都删晒。唔知道点解,或者睇返自己既心路历程,自己都觉得心酸。 mTu9'/$(  
kxiyF$ 9  
  今晚,系堂会,饮左d酒,高高地添,未饮之前鬼咁眼训,饮左之后好精神,而家又开始眼训啦,都系去冲凉训教算啦
[ 此贴被芝麻糊在2010-03-17 14:23重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:88 | 操作人: bennypower | 理由: 最爱第九张
  • 本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-07-01 08:24 | [楼 主]
    龍④爺
    四爷
    级别: 普通人

多谢发贴的人[564]

酒能乱性.酒入愁肠愁更愁. $-H#M] Gq  
    *~~ >?  
    只要你捻D开心既事.个人就会兴奋起来噶啦.舒服好多咖.
    顶端 Posted: 2009-07-01 09:06 | 1 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

終於搵番粗口妹本日記
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:25 | 操作人: 芝麻糊 | 理由:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-07-01 09:14 | 2 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

Quote:
    引用第2楼gy77gy772009-07-01 01:14发表的: d;1%Ei3K  
    終於搵番粗口妹本日記
    r/E'#5 Q  
     n aE;f)  
    粗口日记....
    顶端 Posted: 2009-07-01 09:26 | 3 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

今日有人问我,点解要删晒d帖,连日记都删埋。 LA?h+)  
    uXD?s3Wv  
    我同距讲,因为我要将过去既嘢全部截晒,连电话号码我都改埋,冇错,今日开始我用新既电话号码,咁样就应该乜嘢都系新架啦,新既日记啦,新既电话号码啦,新既一个月,新既一日,新既心情,新既自己,当然唔少得搵个新既目标啦~~
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-07-02 01:30 | 4 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

愿~

最美一幕,还未闭幕,最宽的路,在尘世远方 L9L!V"So1k  
    rq=D[vX\N(  
    最好知已,永在身旁,听我讲,我从不说慌 rZ}y'A   
    P")duv  
    我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 6XU1w  
    q Ry< W  
    我想相信,我做得对,想到人极疲累 ~@g7b`t=la  
    |-kU]NJFR  
    我自信有日如愿,仲便天高地厚,亦被我逆转 8&T6  
    24;F~y8H  
    假使一生会没了没完,总有人会如愿 ]!l]^/ .  
    ?&v+-4%4PI  
    0V:7pSC{P  
    我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 F/1B>2$`  
    <*O~?=6p  
    我想相信,我做得对,想到人极疲累 i4"BN,NZ{  
    xB.h#x>_`  
    我自信有日如愿,仲便天高地厚,仍被我逆转 /*,hR>UG  
    HHd;<%q  
    假使一生会没了没完,总有日会如愿 ca~nfo  
    ibe#Y  
    当结局,未揭穿
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
    顶端 Posted: 2009-07-02 04:30 | 5 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第4楼芝麻糊2009-07-01 17:30发表的: J-Xw}|>@  
    今日有人问我,点解要删晒d帖,连日记都删埋。 d5aG6/  
    Rn] `_[)*~  
    我同距讲,因为我要将过去既嘢全部截晒,连电话号码我都改埋,冇错,今日开始我用新既电话号码,咁样就应该乜嘢都系新架啦,新既日记啦,新既电话号码啦,新既一个月,新既一日,新既心情,新既自己,当然唔少得搵个新既目标啦~~
    ^Bkwbj  
    {[Bo"a>%  
    陰9公囉...本日記變左水帖
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:15 | 操作人: 芝麻糊 | 理由: 唔好再加分俾我,我唔想又加返俾你,和波好唔好?
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-07-02 04:58 | 6 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:愿~

Quote:
    引用第5楼芝麻糊2009-07-01 20:30发表的: }@+3QHwYU  
    最美一幕,还未闭幕,最宽的路,在尘世远方 dCbRlW  
    LYYz =gvZl  
    最好知已,永在身旁,听我讲,我从不说慌 r8]y1 Om<  
    !|\$|m<n  
    我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 BYh F?  
    .......
    |$hBYw  
    0[/GEY@  
    哩只好聽喎 G&eRhif  
    粗口妹妳唱歌好唔好聽架
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-07-02 04:59 | 7 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:愿~

Quote:
    引用第7楼gy77gy772009-07-01 20:59发表的: O_gr{L}  
    qdss(LZ  
    D@O#P^?  
    哩只好聽喎 ( pDu  
    粗口妹妳唱歌好唔好聽架
    N9 SC \  
    6}(; ~/L  
    ?.A~O-w  
    只歌好听,我唱唔好听
    顶端 Posted: 2009-07-02 21:58 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:愿~

Quote:
    引用第8楼芝麻糊2009-07-02 01:58 PM发表的: ep,"@,,  
    e >6 NO  
    uV|%idC  
    /QgU!:e  
    只歌好听,我唱唔好听
    aSGZF w  
    B$\,l.h E  
    咩歌嚟架~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-07-03 01:23 | 9 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:愿~

Quote:
    引用第9楼幸福瞬間2009-07-02 17:23发表的: U65a _dakk  
    r8wip\[  
    (K74Qg  
    咩歌嚟架~
    #}lq2!f6  
    eoGGWW@[  
    _!K@( dl  
    系林忆莲既“愿”啊 g'pB<?'E'  
    好旧架啦
    顶端 Posted: 2009-07-03 01:27 | 10 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:愿~

Quote:
    引用第8楼芝麻糊2009-07-02 13:58发表的: v-MrurQ4  
    U 6`E\?d`  
    +  2j]  
     TNj WZ  
    只歌好听,我唱唔好听
    x9qoS)@CM  
    qN@-H6D1=  
    睇得出睇得出睇得出
    顶端 Posted: 2009-07-03 04:37 | 11 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:Re:Re:愿~

Quote:
    引用第10楼芝麻糊2009-07-02 17:27发表的: yrCY-'%  
    k4!z;Yq  
    S>N/K  
    e< E]8GAF  
    系林忆莲既“愿”啊 4/+P7.}ea-  
    好旧架啦
    H]a@"gO  
    rD*CLq K  
    哩手好聽d kfQi}D'a  
    x/]]~@:  
    至少還有你 4)OM58e}  
    曲:Davy Chan 詞:林夕 唱:林憶蓮 iO2%$Jw9\  
    e nw7?|(  
    我怕來不及 我要抱著你 3w!,@=.q  
    直到感覺你的皺紋 有了歲月的痕跡 # ZcFxB6)  
    直到肯定你是真的 直到失去力氣 t9Y?0O}/  
    為了你 我願意 j{: >"6  
    *動也不能動 也要看著你 8r-'m%l  
    直到感覺你的髮線(皺紋) 有了白雪的痕跡 0<4Sw j3s7  
    直到視線變得模糊 直到不能呼吸 )m4O7'2G  
    讓我們 形影不離* +1(L5Do}  
    #如果 全世界我也可以放棄 W4V !7_  
    至少還有你 值得我去珍惜 =3R5m>6!/  
    而你在這裡 就是生命的奇跡 ^Ss4<  
    也許 全世界我也可以忘記 U%zZw)  
    就是不願意 失去你的消息 r_?il]l  
    你掌心的痣 我總記得在那裡# cpe/GvD5]  
    Repeat*# hrZ=8SrW  
    我們好不容易 我們身不由己  aa10vV  
    我怕時間太快 不夠將你看仔細 lMW4SRk1C  
    我怕時間太慢 日夜擔心失去你 [T>a}}@  
    恨不得一夜之間白頭 永不分離 f6O5k8n  
    Repeat* P3u,)P&  
    在那裡
    顶端 Posted: 2009-07-03 04:42 | 12 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

重有一手 YnLwBJ2i  
    f:6%DT~a&C  
    夢醒時分 [Dou%\  
    作詞:李宗盛 作曲:李宗盛 編曲:李正帆 Mq [|w2.  
    `E4OgO  
    你說你愛了不該愛的人 你的心中滿是傷痕 `*to( )  
    你說你犯了不該犯的錯 心中滿是悔恨 fNllF,8}  
    YLO/J2['  
    你說你嚐盡了生活的苦 找不到可以相信的人 k lqN9d9k  
    你說你感到萬分沮喪 甚至開始懷疑人生 Ag#o&Y  
    Z-wvdw]$  
    早知道傷心總是難免的 你又何苦一往情深 ZZJXd+Q}  
    因為愛情總是難捨難分 何必在意那一點點溫存 ,*}5xpX  
    要知道傷心總是難免的 在每一個夢醒時分 7Rix=*  
    有些事情你現在不必問 有些人你永遠不必等
    顶端 Posted: 2009-07-03 04:46 | 13 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

樓上既你做咩啊? SSh=r  
    W<"{d  
    卡拉ok啊?
    顶端 Posted: 2009-07-03 07:37 | 14 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第14楼芝麻糊2009-07-02 23:37发表的: ~.,h12  
    樓上既你做咩啊? :1O1I2L0  
    i$Sq. NU  
    卡拉ok啊?
    ,& ^vc_}  
    $^1L|KgXp  
    塗鴉粗口妹本日記... 4\6-sL?rW  
    已經成為零狗年最受歡迎嘅on-Nine game
    顶端 Posted: 2009-07-03 08:04 | 15 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.7.4 .PhH|jrCW^  
    %%w/;o!c  
          记住,距唔要你,唔系你既损失,你冇左既不过系一个唔爱你既人,而距就失去左一个好爱距既人,距比你失去更多啊。 ?<#2raH-  
    Rt{`v<  
      过返自己既日子啦,唔好再继续拉,求下你啦,唔想再见到而家既你,想点就点啦,唔好再委屈自己啦,好唔好啊? xq2 ,S  
    j$K[QSn  
      终究相信,有d嘢既发生系整定既。有d人,你极力挽留,但系就点都留唔住。有d人,你想距扯,但系就点都赶唔走。 ~GWn>  
    P o: )b  
      可唔可以咁呢?我想距唔好走既,点赶都唔走,我想距死开既,就唔该自动自己死开。 y+P iH  
    rkW2_UTZE  
      唉,好眼训啊而家
    顶端 Posted: 2009-07-04 17:49 | 16 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第16楼芝麻糊2009-07-04 09:49发表的: (v\Cv)OS  
    2009.7.4 Uv-xP(X  
    vIoV(rc+  
          记住,距唔要你,唔系你既损失,你冇左既不过系一个唔爱你既人,而距就失去左一个好爱距既人,距比你失去更多啊。 K`9ph"(Z  
    l&z)Q/>?pZ  
      过返自己既日子啦,唔好再继续拉,求下你啦,唔想再见到而家既你,想点就点啦,唔好再委屈自己啦,好唔好啊? D&xb tJd  
    .......
    T|h/n\fx)a  
    ^}-(8~_en  
    識咁諗咪好囉
    顶端 Posted: 2009-07-05 05:33 | 17 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

悟........ 0aMw  
    uM8YY[b  
    人生就是一种体会。当你“悟”到既时候。你就可以睇开好多野了。 H-Uy~Ry*T  
    aqjS5!qh  
    代替。 ? U:LAub  
    {-sy,EYcw  
    或者是但随便求其发展过一段新既感情咯。
    顶端 Posted: 2009-07-05 06:52 | 18 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第18楼龍④爺2009-07-04 22:52发表的: Y&O<A8=8  
    悟........ -Bqn^ E  
    :@TfhQV_=Q  
    人生就是一种体会。当你“悟”到既时候。你就可以睇开好多野了。 1*eWo~G  
    P`'Nv  
    代替。 K8.=bGyg  
    .......
    !b"#`O%`  
    .[1"Med J  
    I$4GM  
    可以是但随便求其既,就唔会咁多感慨啦
    顶端 Posted: 2009-07-05 06:57 | 19 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第19楼芝麻糊2009-07-04 22:57发表的: 8|A*N< h  
    $ X~4J  
    [X.sCl|  
    NZ `( d  
    d%Zt]1$  
    )TxAhaz+  
    七仔妳啱唔啱丫 有買襯手
    顶端 Posted: 2009-07-05 07:15 | 20 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

Quote:
    引用第19楼芝麻糊2009-07-04 22:57发表的: le?hCPHkp  
    n83,MV?-  
    \$ L2xd  
    :tY ;K2wDM  
    $D8eCjUm  
     Hq h  
    处于一个谷底困境..唯一可以做既就是向前冲.根本晤需要任何方向.任何目标. PuAcsYQhN  
    D}l^ow  
    人生在于尝试.后面既漫漫长路...你是一定要行出第一步既... 89:Ys=  
    XM$r,}B k  
    到你行完第一步..你就知道自己第二步是点样行噶啦... k 41lw^Jh  
    ?<\ K!dA  
    时间晤等人...把自己停留系一个空间.沉醉于梦中.没任何意思..
    顶端 Posted: 2009-07-06 03:48 | 21 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

Quote:
    引用第20楼gy77gy772009-07-04 23:15发表的: zlIXia5  
    r'M|mQ$s>  
    >(Jy=m?  
    七仔妳啱唔啱丫 有買襯手
    QA\ eXnR  
    2/f:VB?<T  
    7仔都几好啊...捻捻咯... ymSGB`CP  
    =Nwm hV  
    建议定一个爱情试用期咯...
    顶端 Posted: 2009-07-06 03:51 | 22 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.7.10 MjNCn&c  
    Ce}wgKzr  
            真系冇阴功罗~~ O`U&0lKi'  
    hN$6Kx>{  
    Mh>H 5l.1i  
        今日换左个袋,结果一分钱都冇唔止,连车卡都冇带啊
    顶端 Posted: 2009-07-10 16:43 | 23 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第23楼芝麻糊2009-07-10 08:43发表的: F@4XORO;  
    2009.7.10 (nfra,'  
    )vO;=% GQ  
            真系冇阴功罗~~ /`#sp  
    a@Tn_y X  
    l j*ELy  
    .......
    i X qB-4"  
    K-F@OSK'  
    YG$2ySkDhE  
    咁典扇呀???粗口妹 IO~d.Ra  
    有冇伸只飛毛腿出嚟...折車呀
    顶端 Posted: 2009-07-11 01:20 | 24 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

Re:愿~

Quote:
    引用第5楼芝麻糊2009-07-01 20:30发表的: +N1oOcPC>C  
    最美一幕,还未闭幕,最宽的路,在尘世远方 HVaWv].  
    g{w IdV  
    最好知已,永在身旁,听我讲,我从不说慌 flp< QT  
    &P{  
    我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 o8\@R  
    .......
    nB2AmS  
    |1J=wp)#  
    T677d.zaT  
    +cv7]  
    呢首歌我都劲中意
    顶端 Posted: 2009-07-11 09:00 | 25 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    契女又有新相啦,今次系生活照 d!/@+i  
    mN3}wJ}J  
    mMmzi4HL  
    iJ_`ZM.w  
    :/fG %e  
    x][vd^iW  
    fU^B 3S6X  
    ^c{}G<U^  
    Pm; /Ua  
    epa) ctS9  
    _l]`Og@Y  
    <K!5N&vh  
    > kOca  
    _.0c~\VA  
    avxI\t wAU  
    "Q9S<O8)  
    - '+|r]  
    eCdx(4(\a  
    G?12?2  
    n m(yFX?=  
    benben,唔好睇艺术相啦,睇吓真实既距啦~
    本帖最近评分记录:
    顶端 Posted: 2009-07-14 17:15 | 26 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第26楼芝麻糊2009-07-14 09:15发表的: KOy{?  
    契女又有新相啦,今次系生活照 c|?(>  
    [9"> }l  
    .......
    = 7y-o  
    RAO+<m  
    真係好可愛 juHL$SGC  
    好想滅下佢塊面 Jp=qPG|  
    顶端 Posted: 2009-07-14 22:12 | 27 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

我最喜欢第九张~等我保存距先~
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-07-15 04:32 | 28 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第28楼bennypower2009-07-14 20:32发表的: QEJu.o  
    我最喜欢第九张~等我保存距先~
    xG sOnY;  
    :4{ `c.S  
    /]U$OP*0  
    艺术相黎既啵,你唔系话过睇女人系唔可以睇艺术相既咩
    顶端 Posted: 2009-07-15 04:38 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/8 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式