本页主题: [網盤][機甲武士劍][50集粵語唔齊用國語日語搭集數] 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

zyxkidd
级别: 高人

多谢发贴的人[12]

[網盤][機甲武士劍][50集粵語唔齊用國語日語搭集數]

我收唔齊嘅卡通都唔少,應該話好多。。。呢部系所謂嘅稀有資源,其實都系含得撚橡皮糖,靚仔時睇唔哂就重溫一下穩返兒時回憶,未睇過都唔撚會睇啦。 8<ev5a f  
年初四咁鳩樣,又準備開工,過埋今日后基本上就回復有限度更新狀態,更埋部爆樽蓋就算撚數
~4twI*f  

Jp^#G2  
链接:https://pan.baidu.com/s/1kfYQctz49tIlywwbmermHQ    T-+ uQ3  
提取码:fuck
顶端 Posted: 2021-02-15 01:10 | [楼 主]
好仔好女
贩主
级别: 新人

多谢发贴的人[31]

机甲桃太郎么?
顶端 Posted: 2021-02-15 09:18 | 1 楼
lucaice

多谢发贴的人[0]

几时会有功夫猫党
顶端 Posted: 2021-02-15 10:16 | 2 楼
zyxkidd

多谢发贴的人[12]

Quote:
引用第1楼好仔好女于2021-02-15 09:18发表的  : 7Ab&C&3  
机甲桃太郎么?
k"&l o h  
機甲桃太郎全套都有,不過唔會發。有人求過嘅舊卡通都唔會發,發一集就明玩野架啦。
顶端 Posted: 2021-02-15 12:07 | 3 楼
zyxkidd

多谢发贴的人[12]

Quote:
引用第2楼lucaice于2021-02-15 10:16发表的  : ("Z;)s4q  
几时会有功夫猫党
SF$7WG3Q  
識野喔,HK某登論壇有人發過DVD圖片出黎,無發過上網。唔系所有人都會分享嘅,好正常,我都唔會全部分享啦。 '?=SnjMX  
主題曲鄭秀文唱,唱得好差,都無安仔唱嘅兒歌好聽。 JBfDz0P  
我就發首主題曲出黎。 g NF8&T  
链接:https://pan.baidu.com/s/1nIjeRCp5VWve-a43r8utSA =F'p#N0_2  
顶端 Posted: 2021-02-15 12:13 | 4 楼
lgfobu
级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

厉害了楼主!!!居然有机甲武士剑!!!!!!多谢分享
顶端 Posted: 2021-02-15 12:53 | 5 楼
zyxkidd

多谢发贴的人[12]

Quote:
引用第5楼lgfobu于2021-02-15 12:53发表的  : f ?8cO#GU  
厉害了楼主!!!居然有机甲武士剑!!!!!!多谢分享
j_N><_Jc  
有幾勁呢,呢D資源爛大街啦,只不過系我地墻國人出去麻煩咁解,人地FB大把呢D所謂“稀有資源”根本都唔會有人乜人點擊黎睇,視頻下面都無幾個人評論,加入群組人地睇你順眼就發FTP比你載。 %pj 6[x`@  
墻國內反而好HI鐘意睇,好撚難明。 0^'A^  
有次我想發機動武斗傳,有條油同我講TVB火燭燒哂D片,咁撚有想像力,索性就慳翻啦. vzV,} S*c  

顶端 Posted: 2021-02-16 04:10 | 6 楼
bombomstar

多谢发贴的人[0]

多谢楼主无私分享,尼D儿时回忆值得收藏
顶端 Posted: 2021-02-18 16:16 | 7 楼
kugo

多谢发贴的人[12]

点转换成视频格式?下载后系PDF来
顶端 Posted: 2021-02-19 11:01 | 8 楼
zyxkidd

多谢发贴的人[12]

Quote:
引用第8楼kugo于2021-02-19 11:01发表的  : 'G(N,vu[@  
点转换成视频格式?下载后系PDF来
d!8q+FI  
你唔撚系呀,重命名刪鳩左文件名嘅".PDF"就得啦,我怕屏弊改格式嗜。
顶端 Posted: 2021-02-19 11:09 | 9 楼
jimas

多谢发贴的人[0]

老大,有无魔神英雄传粤语全集呀??
顶端 Posted: 2021-02-19 14:50 | 10 楼
zyxkidd

多谢发贴的人[12]

Quote:
引用第10楼jimas于2021-02-19 14:50发表的  : 9Z*`{  
老大,有无魔神英雄传粤语全集呀??
W}L =JJo},  
咁撚舊睇條毛咩,幾十人問過啦,要發早就發左啦。 %h|z)  
链接:https://pan.baidu.com/s/1hHPcOPC1NTR2mViYcsfFjQ 6./&l9{h+  
顶端 Posted: 2021-02-19 16:54 | 11 楼
zyxkidd

多谢发贴的人[12]

開工,舊卡通以后都唔搞,換唔撚明點解咁多人鐘意睇舊野,驅風咩。
顶端 Posted: 2021-02-19 17:00 | 12 楼
sbhappy911

多谢发贴的人[0]

大多是收集  好多下左落来都无时间睇   但基于童年  总谂住收藏自已睇过的粤语动画  因为有D资源真是无办法找到了  
顶端 Posted: 2021-02-19 18:25 | 13 楼
agalo

多谢发贴的人[0]

严重同意楼上的
顶端 Posted: 2021-02-19 20:05 | 14 楼
zyxkidd

多谢发贴的人[12]

Quote:
引用第14楼agalo于2021-02-19 20:05发表的  : gEi" m5po  
严重同意楼上的
]-* }-j`  
同意你條命
顶端 Posted: 2021-02-19 20:43 | 15 楼
wjh163

多谢发贴的人[0]

有无反斗剑神全套啊
顶端 Posted: 2021-02-19 23:45 | 16 楼
风火浪

多谢发贴的人[1]

睇翻画质真系好撚差。旧野我反而想睇翻天空战记,亚洲台做个个。最记得佢老味当年睇大结局个集屋企停电,饮恨几十年。
顶端 Posted: 2021-02-23 17:47 | 17 楼
crespo_leung

多谢发贴的人[2]

Quote:
引用第6楼zyxkidd于2021-02-16 04:10发表的  : &0>{mq}p,:  
,Y`C7Px  
有幾勁呢,呢D資源爛大街啦,只不過系我地墻國人出去麻煩咁解,人地FB大把呢D所謂“稀有資源”根本都唔會有人乜人點擊黎睇,視頻下面都無幾個人評論,加入群組人地睇你順眼就發FTP比你載。 &Uz ZE17R  
墻國內反而好HI鐘意睇,好撚難明。 ! prU!5-  
有次我想發機動武斗傳,有條油同我講TVB火燭燒哂D片,咁撚有想像力,索性就慳翻啦. QGLm4 Wl9  
[attachment=740804]
KO5Q;H  
;^rZ"2U l  
你有机动武斗传粤语啊?唔好咁柒孤寒啦,发出嚟啦
顶端 Posted: 2021-03-05 07:11 | 18 楼
chench

多谢发贴的人[0]

得甘Re:[網盤][機甲武士劍][50集粵語唔齊用國語日語搭集數]

Quote:
引用第6楼zyxkidd于2021-02-16 04:10发表的  : | Pj _L`G  
. }=;]=  
有幾勁呢,呢D資源爛大街啦,只不過系我地墻國人出去麻煩咁解,人地FB大把呢D所謂“稀有資源”根本都唔會有人乜人點擊黎睇,視頻下面都無幾個人評論,加入群組人地睇你順眼就發FTP比你載。 Jx{,x-I  
墻國內反而好HI鐘意睇,好撚難明。 J@Orrz2q#  
有次我想發機動武斗傳,有條油同我講TVB火燭燒哂D片,咁撚有想像力,索性就慳翻啦. H/L3w|2+  
k~q[qKb8y:  
讲得甘轻松,有没有连接呀
顶端 Posted: 2021-03-23 21:59 | 19 楼
a415128563

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第6楼zyxkidd于2021-02-16 04:10发表的  : p5 [uVRZ  
 e1IuobT  
有幾勁呢,呢D資源爛大街啦,只不過系我地墻國人出去麻煩咁解,人地FB大把呢D所謂“稀有資源”根本都唔會有人乜人點擊黎睇,視頻下面都無幾個人評論,加入群組人地睇你順眼就發FTP比你載。 1u` Z? S(  
墻國內反而好HI鐘意睇,好撚難明。 % idnm  
有次我想發機動武斗傳,有條油同我講TVB火燭燒哂D片,咁撚有想像力,索性就慳翻啦. 5$#<z1M.&  
z[k2&=c  
~j 4=PT  
D=OU61AA  
大佬····求機動武斗傳粤语
顶端 Posted: 2021-04-02 20:08 | 20 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语动漫-BT下载