本页主题: [網盤][古惑仔13部][原盤國粵雙語] 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

zyxkidd
级别: 高人

多谢发贴的人[12]

[網盤][古惑仔13部][原盤國粵雙語]

老老實實我未睇過,所謂嘅原盤其實都只系含得撚橡皮糖DVD格式未壓制過咁解,我本身系收幾部重制高清,如果本身唔系重制版清晰度一鳩樣系好撚差。 rqKK89fD'  
'aS: Azb  
https://pan.baidu.com/s/17A9JPKRmFEV0NZGkRcCh0Q 密码:hxrz /2Ok;!.  
一共7部正宗古惑仔影戏系列: w{4#Q[  
1. 古惑仔1之人在江湖.mp4 0C6T>E7  
2. 古惑仔2猛龙过江.mp4 7y$U$6  
3. 古惑仔3之只手遮天.mp4 2tQ?=V(Di  
4. 古惑仔4之百战百胜.MP4 Wq?vAnLbk  
5. 古惑仔5之龙争虎斗.mp4 n;QFy5HB8  
6. 古惑仔6之胜者为王.mp4 _:Jma  
7. 古惑仔7之九龙冰室.mp4 =4OV }z=I  
N(O* " 1b  
古惑仔影戏特殊版5部: e+?;Dc-SJ\  
古惑仔友谊光阴之山鸡故事.mp4 D8{f7{nY  
古惑仔洪兴十三妹.MP4 jHV) TBr  
古惑仔洪兴大飞哥.mp4 R~;8v1>K  
洪兴仔之江湖大风暴.mp4 NS "1zR+  
新古惑仔之少年激斗篇.mp4
顶端 Posted: 2021-02-10 16:33 | [楼 主]
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

好难区别那部是那部啊,不是每一部都下再
顶端 Posted: 2021-02-10 18:37 | 1 楼
nan

多谢发贴的人[3]

全部英文同步条铁?
顶端 Posted: 2021-02-10 19:09 | 2 楼
q6582236
粤夜粤有机

多谢发贴的人[0]

大佬有无宠物小精灵全集粤语版阿,想重温一遍同埋比个仔体,唔想比个仔净体埋点煲冬瓜。
顶端 Posted: 2021-02-10 22:05 | 3 楼
zyxkidd

多谢发贴的人[12]

Quote:
引用第3楼q6582236于2021-02-10 22:05发表的  : $"Nqto~  
大佬有无宠物小精灵全集粤语版阿,想重温一遍同埋比个仔体,唔想比个仔净体埋点煲冬瓜。
q_:B=w+bC  
咁有趣系電影版問卡通,問AV仲多D,卡通唔多。 9tB:1n}  
寵物DP MUp{2_RA  
链接:https://pan.baidu.com/s/15Ecy40myuh8PN5P7tMgvmA /fxv^C82yv  
提取码:ar2f kk aS&r>  
?gS~9jgcd  
寵物無印 ] -G~  
链接:https://pan.baidu.com/s/1dW9nWYLrMe01IXFLnx2soA gR k+KGKn<  
提取码:f6bn
顶端 Posted: 2021-02-10 22:10 | 4 楼
rayboubou

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第3楼q6582236于2021-02-10 22:05发表的  : Yn-;+ 4 K  
A<cnIUW  
n}q/:|c  
N#vV;  
特登过来呢都问,就系想俾个仔睇古惑仔系唔系。煲冬瓜嘅:“操xx”几时都唔够广东话嘅:“屌XX母”潇洒。 T28Q(\C:}  
就下载古惑仔俾个仔睇佐先啦。宠物劈友,迟d再睇啦!
顶端 Posted: 2021-02-11 05:22 | 5 楼
honeybee
级别: 普通人

多谢发贴的人[2]

系ISO唔系MP4咩?
顶端 Posted: 2021-02-11 11:00 | 6 楼
zyxkidd

多谢发贴的人[12]

粤语粗口系中华五千年唯一需要保护既野
顶端 Posted: 2021-02-11 11:53 | 7 楼
大笪地

多谢发贴的人[34]

网盘,点赞,能纯粤语就更好了
顶端 Posted: 2021-02-11 21:08 | 8 楼
rimeida

多谢发贴的人[0]

咁经典既野必须支持
顶端 Posted: 2021-02-12 00:05 | 9 楼
icesunnie

多谢发贴的人[0]

希望大佬可以将福星系列重发一下,link全失效。。。
顶端 Posted: 2021-02-13 17:42 | 10 楼
猪扒王子

多谢发贴的人[14]

白花了9块买网盘下载加速
顶端 Posted: 2021-02-15 21:28 | 11 楼
tjken
级别: 普通人

多谢发贴的人[47]

睇翻真系好幼稚,不过都系时代特征黎嘅,多谢分享
顶端 Posted: 2021-02-18 10:13 | 12 楼
ngchikit

多谢发贴的人[0]

国粤双语系手机睇好难转粤语。最好有纯粤语版 G.#sX  
点都好,多谢提供。。。
顶端 Posted: 2021-03-07 11:28 | 13 楼
kissleilei

多谢发贴的人[0]

多谢晒大佬..好人有好报啊...
顶端 Posted: 2021-04-18 22:54 | 14 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语电影-BT下载