本页主题: Stephy 戴 潛 鏡 洗 頭 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

親愛的小棠
中國十大傑出青年
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[1116]

Stephy 戴 潛 鏡 洗 頭

鄧 麗 欣 ( Stephy ) 前 晚 以 奧 比 斯 學 生 大 使 總 司 令 身 份 , 聯 同 8 位 學 生 飛 往 孟 加 拉 , 探 訪 當 地 一 名 患 眼 疾 的 小 朋 友 , 並 會 直 擊 其 接 受 手 術 的 過 程 。 Stephy 表 示 準 備 了 大 量 零 食 和 糖 果 , 以 及 有 明 目 作 用 的 杞 子 送 給 當 地 兒 童 。 ThW,Y" l  
wV?,Z!\Z  
接 受 防 疫 注 射 3M5#4n\v$  
Stephy 表 示 接 受 了 兩 次 防 疫 注 射 , 並 笑 言 打 針 後 痛 得 連 吃 飯 也 無 力 , 她 說 : 「 我 之 前 上 網 check , 話 當 地 好 靚 , 不 過 好 窮 , 衞 生 環 境 好 差 , 我 仲 帶 埋 潛 水 鏡 , 留 番 洗 頭 時 用 , 因 為 聽 講 水 唔 淨 , 唔 小 心 入 眼 就 唔 好 啦 , 如 果 有 需 要 話 都 可 能 會 用 一 樽 樽 食 水   。 」 問 她 可 有 向 緋 聞 男 友 兼 游 泳 健 將 方 力 申 「 借 鏡 」 ? Stephy 笑 說 ﹕ 「 我 平 時 都 有 游 水 , 唔 使 問 佢 借 。 」
顶端 Posted: 2007-07-25 22:07 | [楼 主]
伟绍梁
级别: 高人

多谢发贴的人[422]

支持~体下先
顶端 Posted: 2007-07-25 22:52 | 1 楼
嫃琴二秀
純種地球魜
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

GC   GC   GC.............
顶端 Posted: 2007-07-27 04:34 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » Music-音乐讨论区