« 1 2345» Pages: ( 1/17 total )
本页主题: [恐怖][时代见证CLUB飛囡特別作]▅▅▅◣[ 車魂][VCD-RMVB][粤语][329M] - 呢出電影,5洗我介紹喇,絕版之作,講完! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

飛囡
∫¨`飛飛ヾ↘
级别: 新人

多谢发贴的人[736]

[恐怖][时代见证CLUB飛囡特別作]▅▅▅◣[ 車魂][VCD-RMVB][粤语][329M] - 呢出電影,5洗我介紹喇,絕版之作,講完!

片 名:車魂 =g)|g+[H  
导 演:盧寶倫 /sVy"48-  
主 演:艾迪 鄭則仕 魏秋華 娜娜 馬寶明 kH:! 7L_=  
上 映:1983年 ?[{_*qh  
地 区:香港 aF2 vw{wT}  
声 音:粤语 Tv2d?y  
字 幕:中文 P?D;BAP2  
类 型:恐怖 Hq=5/N  
简 介: yv1Z*wTpO  
  故事敘述一個出門幫媽媽買藥的小女孩被車撞死,然後變成鬼魂復仇的故事。因果報應 ...... 67<Ym0+ =  
&+]x  
[AgS@^"sf5  
$]O;D~  
呢出嘢!5係好想發出來!但既然阿哥你5開心,發出來囉。反正好多人穩緊呢出嘢,都5想呢出嘢再炒到甘貴~~ }&|S8:   
!U,W; R  
本部分内容设定了隐藏,需要回复后才能看到
[ 此贴被飛囡在2008-06-17 14:18重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: zmalqp | 理由:
  • 银纸:100 | 操作人: waybar | 理由: 值得继续加分,版面暂时要靠你了
  • 银纸:20 | 操作人: zmalqp | 理由:
  • 银纸:100 | 操作人: waybar | 理由: 原创内容,七天内有种奖励300蚊
  • 银纸:5 | 操作人: rock709394 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-06-10 19:16 | [楼 主]
    喜力
    级别: 普通人

多谢发贴的人[653]

Re:[恐怖][时代见证CLUB飛囡特別作]▅▅▅◣[ 車魂][VCD-RMVB][粤语][329M]

支持啊~~樓主可唔可以再發一次"悍匪"同埋"香港地下司令"嚟兩出電影啊,我下唔曬啊~~~好想睇嚟兩出電影~~~
    顶端 Posted: 2008-06-10 19:34 | 1 楼
    axel2002
    一日为红终生为魔
    级别: 普通人

多谢发贴的人[80]

Re:[恐怖][时代见证CLUB飛囡特別作]▅▅▅◣[ 車魂][VCD-RMVB][粤语][329M]

未睇过,相信都好恐 怖的了
    爱老婆就要从怕她开始
    顶端 Posted: 2008-06-10 21:04 | 2 楼
    親愛的小棠
    中國十大傑出青年
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[1116]

等你發片
    顶端 Posted: 2008-06-10 21:07 | 3 楼
    porfra

多谢发贴的人[4]

又见到飛囡啦。开心。支持继续出来发片。非常中意以前既记录写实片。希望多D发。。
    顶端 Posted: 2008-06-10 21:08 | 4 楼
    rock709394
    级别: 神人

多谢发贴的人[1998]

好耐都呒来过呢度咯!~`支持下飞..飞...飞囡发个片先得!!!多谢分享!
    時光將新變舊…
    顶端 Posted: 2008-06-10 21:13 | 5 楼
    waybar
    时代见证CLUB

多谢发贴的人[1801]

多谢晒,我的事情会相信好快解决
    顶端 Posted: 2008-06-10 21:36 | 6 楼
    huangxu

多谢发贴的人[17]

支持啊,谢谢!!!!!!!
    顶端 Posted: 2008-06-10 22:50 | 7 楼
    萧遗憾

多谢发贴的人[0]

这个一定要支持的~谢谢~
    顶端 Posted: 2008-06-11 00:43 | 8 楼
    zmalqp

多谢发贴的人[12541]

支持楼主发片
    顶端 Posted: 2008-06-11 00:44 | 9 楼
    gy2000

多谢发贴的人[1]

支持楼主阿。呢出戏我好耐之前睇过,呵呵,仲记得睇完后成晚发恶梦
    顶端 Posted: 2008-06-11 17:46 | 10 楼

多谢发贴的人[0]

Re:[恐怖][时代见证CLUB飞囡特别作]▅▅▅◣[ 车魂][VCD-RMVB][粤语][329M]

支持楼主发片
    顶端 Posted: 2008-06-11 17:47 | 11 楼

多谢发贴的人[2]

强烈支持飞囡发片
    顶端 Posted: 2008-06-11 18:04 | 12 楼
    小微

多谢发贴的人[26]

期待种子,多谢飞女...
    顶端 Posted: 2008-06-11 20:54 | 13 楼
    jiexiong

多谢发贴的人[59]

支持啊,谢谢!!!!!!!
    顶端 Posted: 2008-06-11 21:21 | 14 楼
    edisonn

多谢发贴的人[1]

又见到飛囡啦。开心。支持继续出来发片。非常中意以前既记录写实片。希望多D发。。
    顶端 Posted: 2008-06-11 21:29 | 15 楼
    cpd168cm

多谢发贴的人[2]

飛囡。。。你发的片我一定支持。。。
    顶端 Posted: 2008-06-11 21:41 | 16 楼
    shason

多谢发贴的人[239]

支持啊。蒙雾初露晨曦
    顶端 Posted: 2008-06-11 22:21 | 17 楼
    mrass
    打口達人
    级别: 强人

多谢发贴的人[103]

睇个COVER应该是……III吧?!哈哈 :yi} CM4  
    cD!E.2[  
    期待~!
    顶端 Posted: 2008-06-11 22:36 | 18 楼
    puppyred

多谢发贴的人[6]

講到咁出位,真係要認真睇睇囉!! 支持!!
    顶端 Posted: 2008-06-12 10:34 | 19 楼
    m101m101m

多谢发贴的人[10]

支持,以前看过半部,希望本次能看完整
    顶端 Posted: 2008-06-12 14:57 | 20 楼
    matrixxu

多谢发贴的人[0]

非常不错的电影,谢谢◎
    顶端 Posted: 2008-06-12 20:21 | 21 楼
    hkra
    粤语片狂

多谢发贴的人[2]

看了海报感觉真不错,支持一下,下来看看.谢谢楼主.
    顶端 Posted: 2008-06-12 21:51 | 22 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

唔见种子文件噶?
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-06-13 10:15 | 23 楼
    gzcfwangbiao

多谢发贴的人[10]

很久没有新片了!
    顶端 Posted: 2008-06-13 11:49 | 24 楼
    kingwang986

多谢发贴的人[6]

最近失业啊稳咩工
    顶端 Posted: 2008-06-13 16:01 | 25 楼
    kingwang986

多谢发贴的人[6]

种子呢?下载唔到啊?
    顶端 Posted: 2008-06-13 16:03 | 26 楼
    999花花公子

多谢发贴的人[4]

相信都好恐 怖的
    顶端 Posted: 2008-06-13 19:25 | 27 楼

多谢发贴的人[2]

还不出种子啊 都3天了呀
    顶端 Posted: 2008-06-13 19:41 | 28 楼
    numberone007

多谢发贴的人[0]

多謝啦,果然是絕版港片
    顶端 Posted: 2008-06-13 23:10 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/17 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 时代见证CLUB(港片世家)