本页主题: 上次我讲到分手...今次讲分手后的她 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

ManHand
我是一个大苹果!
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

上次我讲到分手...今次讲分手后的她

佢未同我一齐既时候..又系经常出去蒲... $n30[P@p;  
但自从识咗我之后,佢都无乜出去...好乖。。 /T53"+7:0  
但分手之后........ {=5Wi|  
寻晚我朋友生日``我到场`` e_Ue9c.}  
过咗无几耐,佢都黎咗..我见到佢,完全变晒..又食烟, 8cV3VapF  
讲D野又粗...又同D男仔玩得好埋... UE2!,Z,  
)*=ds ,  
L 1FT h  
天阿,点解之前会有D咁既女朋友噶
[ 此贴被芝麻糊在2009-10-11 15:55重新编辑 ]
欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
顶端 Posted: 2009-10-11 09:15 | [楼 主]
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

Quote:
引用第7楼累斗累2009-10-11 22:21发表的: Ef;_im  
"/[-U;ck  
W> s@ fN9  
Y<#WC#3=  
甘又系 5Q^ L"&0  
我已经迟佐  ^GB9!d.  
.......
89Svx5S  
LL7a 20  
#^" \WG7{  
原来你入左群啊,点解唔出声既 -:Nowb  
6I.N:)=  
大把人为你分忧啵 @c,}\"(  
XD<7d")I  
睇你既留言,发觉你沉浸系呢段失败既感情当中,点解唔走出黎姐,呢个世界好大架,人都好多架
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2009-10-11 22:35 | 1 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

分手啵,难免会难过,难免需要搵d野黎冲淡分手既痛,如果距系乜嘢都都冇改变既,甘你就存在就真系可有可无啦 G9<p Yt{:  
403%~  
距会唔会系因为你先会变成咁架?
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2009-11-02 23:48 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式