本页主题: 何鴻章反口不認仔:我唔識佢 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

咖啡愛奶茶
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6029]

何鴻章反口不認仔:我唔識佢

陳復生與何東舜銘(Michael)結婚廿年,突然傳出陳復生入稟申請離婚,陳復生承認此事之際,最離奇是一向痛錫Michael的父親何鴻章,卻突然反口不認仔,揚言從沒有驗過DNA,何東舜銘親生父親是誰,反叫記者問十姑娘! yU}qOgXx  
;K &o-y  
據說陳復生上月尾以「私人理由」入稟申請離婚,雙方持有的物業也被附「暫緩註冊」(釘契),記者致電陳復生,她說:「我已申請離婚程序,依家由家事法庭處理中,唔方便回應,多謝傳媒關心。」 v(D;PS3r 7  
&7wd?)s  
「我又冇驗DNA」 u4%Pca9(=  
Y6L ~K?  
記者再致電何鴻章,問知否Michael與陳復生離婚?他即說:「佢唔係我個仔,你問佢老母佢係邊個個仔!我又冇驗DNA,佢話總統個仔都得?啦,你聽佢噏啦!」又說沒有與Michael聯絡,並強調不認識他,至於有否見過Michael,何鴻章說:「有見過面,但我唔識佢,冇來往。(知唔知佢同陳復生離婚?)有聽聞,陳復生話佢老公唔理佢、冇畀錢養啲細蚊仔(一對子女)、話佢係個唔負責任嘅老竇。(有冇叫十姑娘教個仔?)我好耐冇見佢。(有冇同陳復生聯絡?)冇。(咁你又知佢唔畀錢養細路?)人哋傳,世界咁細聽返嚟,總之我唔識Michael Mak(何東舜銘前名麥舜銘)。」 KX7 >^Bt&k  
,47Y9Kz9  
可憐佢至幫佢 "?I y(*^  
M8b;d}XL  
問到為何突然間不認Michael為兒子,何鴻章多次重覆說:「我冇驗DNA!」對於當年Michael跟賭王罵戰十分支持對方,他說:「當時我Support佢係可憐佢。(佢唔畀錢養細路係咪有原因?)我點知點解佢唔養啲仔女,可能佢癲咗。(離婚原因係咪因為女人?)我點知佢(出面)有幾多個女人,總之我哋冇來往。」 dIBE!4 V[  
WoRZW%  
01年十姑娘被入稟追1,200萬元觸發與兄長何鴻燊的決裂,賭王指因何東舜銘欠債所致,從而引發雙方為澳娛的股份問題展開罵戰,當時何東舜銘姓麥,自爆是何鴻章的親生仔,揭露了十姑娘與堂兄何鴻章一段戀情,而何鴻章亦認有其事,後來Michael認祖歸宗改姓何東,今何鴻章突然改口不認子,實令人費解。
顶端 Posted: 2009-12-20 22:36 | [楼 主]
山风流水
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11417]

唔知乜水
也可以清心
可以清心也
以清心也可
清心也可以
心也可以清
顶端 Posted: 2009-12-21 00:10 | 1 楼
ManHand
我是一个大苹果!
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

何为此人
欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
顶端 Posted: 2009-12-26 19:49 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » Variety-综艺、资讯讨论区