投票主题:如何结束一段感情 查看投票的会员
总共有0人参与本次投票 发起于:2010-03-03 23:21

本页主题: 如何结束一段感情 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

如何结束一段感情

呢段时间,睇到好多人讲分手,讲别离 0*%Z's\M"  
I*LknU@  
我唔知道究竟两个人如果要分手,应该点处理先岩 >fe- d#!{  
P6!jRC"52'  
做朋友咩,有冇可能啊?往日你我卿卿我我,相亲相爱,今日变成最熟悉既陌生人 km)zMoE{c{  
T^:UBjK6t{  
反目成仇咩,如果两个人和平分手既,甘又冇必要搞到大家好似仇人甘啊 8*8Zc/{  
6Pnk5ps }h  
如果两个人系因第三者或者利益关系而分手既,我真系未试过,曾经因为第三者令到自己透唔到气,好辛苦,好压抑,越想放低,越系辛苦 D|@/yDQ  
.}'qUPNR  
以上两种情况我都试过,前者令我无所适从,后者令我心理负上压力 b}0,\B%  
e "/;7:J5\  
其实,分手应该系点?大家又系点分手架? ]GN7+ 8l  
5Ycco,x  
岩开始既别离,伤心难免,激愤难挡,但系过后呢?究竟系再见亦是朋友好过渡d啊,定系挥慧剑斩情丝,唔再俾距笃眼笃鼻令自己好过d呢?
[ 此贴被芝麻糊在2010-03-04 09:13重新编辑 ]
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2010-03-03 23:21 | [楼 主]
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

总既黎讲,分手之后唔见好过见,费事笃眼笃鼻,所以呢,果个死佬啊,唔该五好再叫我请你食饭啦,你食自己啦
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2010-03-06 00:01 | 1 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式