投票主题:你知道什么是pt吗? (本次投票已结束) 查看投票的会员
总共有0人参与本次投票 发起于:2010-06-17 23:18   至 2011-06-12 23:18 结束
本页主题: 你知道什么是pt吗? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

刘纹虎
冬眠中,勿扰!
级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

你知道什么是pt吗?

知道什么是pt的,直接投票就可以了,可以选2个,分别是分割线上线不同的选项 <eK F  
FP=%e]vJ  
如果不知道什么是pt的,请先看看扫盲贴 8V@ /h6-e,  
http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=343580 cLn&b}8'  
OD 09XO  
#-kG\ }  
2010.06.20 >AI65g  
试运行,http://pt.canton8.com
  本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2010-06-17 23:18 | [楼 主]
bubualex
级别: 新人

多谢发贴的人[31]

Quote:
引用第3楼ndsgbapsp2010-06-18 00:37发表的: )a0%62  
其实我系教育网,比adsl仲要慢。。
I] vCra  
bS"zp6Di  
唔好咁謙虛, Y2 QX9RN  
到時候PT架設好之後主力幹綫就系呢啲教育網了。
顶端 Posted: 2010-06-18 07:26 | 1 楼
bubualex

多谢发贴的人[31]

Quote:
引用第10楼kgs99992010-06-18 01:01发表的: .!Qo+(  
終於要決定開啦,支持一下 %9Y3jB",2  
Yj/[I\I"m  
不過需要考慮上傳的問題,要系過於嚴格或規定上傳量過大,都會造成上傳的人大量流失,甘下載量就大大減少啦,片源做種的時間亦變的非常重要 ,p7W4;?4  
N&K`bmtD  
【以上個人建議】
rUOl+p_47  
qOi"3_  
其實PT唔一定要搞高清,搞翻藍調自己手本粵語電影一樣可以, ocDAg<wo  
咁樣可以更好保種,確保后嚟嘅兄弟都可以下載得到電影, DF`?D +  
片源問題倒唔系好大,畢竟家陣PT網站大把, T2p;#)dP  
CHD、HDR、TTG、HDS呢啲可以有大量嘅電影提供, W1;u%>Uh  
反正到時候轉帖嘅成本幾乎為零, v>oWk:iJP  
就系時間成本唧。 9W+RUh^W  
F* h\#?  
但系內部管理就真系好費思量, f\]splL  
如果上傳管理得太死呢, 6&KvT2?tA`  
我絕對相信呢班賤人肯定唔肯長時間做種, :$5$H  
一開始免費嗰陣就可以吸引到一班人, W v4o:_}  
不過優惠期過後就真系好難留得住。 OS7^S1r-  
at5>h    
仲有嗰啲內部發言管理啊, QxS=W2iN  
准入制度啊, K a|, qkb  
清理制度啊, Ir\f _>7  
升級制度啊, =}^J6+TVL  
有冇大水管啊,  4ht+u  
諸如此類都系比較麻煩。
顶端 Posted: 2010-06-18 07:33 | 2 楼
bubualex

多谢发贴的人[31]

睇咗咁耐個個都系理由多多, TOC2[m c'  
就系肯去認真付出嘅冇幾多個, w0(1o_F7.  
如果唔玩PT嘅話真系好難清得到咁多淤血。
顶端 Posted: 2010-06-19 07:42 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 站务公告