本页主题: 究竟我点样先至得到女友个V呢? - V 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

ruanjiamin
民←所未ё民
级别: 新人

多谢发贴的人[228]

究竟我点样先至得到女友个V呢? - V

究竟我点样先至得到女友个V呢? 4am`X1YV#  
5>.)7D%  
首先,我女友系果种传统、谨慎、害羞的女仔,所以23岁仲系处,而我都系处。 [uxhdR`T  
我地拍拖两年几啦,我真系好想ML嘎,不过我觉得如果霸王硬上弓,佢肯定嬲死我,所以我地一直都很发乎情,子乎礼。 wT?.Mte  
终于,我请了假同佢要去旅游,要住两晚旅店的。而之前几次女友到我家睡,我忍住无同佢ML,就系听佢话去旅游果阵先至ML,但系前几晚,我们煲电话粥时,佢竟然突然表态话旅游都唔比!我问理由,佢话:“唔比就唔比!” ODn6%fp%  
我知道佢当初话怕有左,我猛甘话:我带套嘎,无野,但系佢一味话:唔制!  V"n0"\k,  
Skgvnmk[U  
天啊,女人啊! +5pK[%k  
我等甘耐就为左旅游,但系佢加阵反悔,甘点半?? tqLn  A  
我唔通到时真系要落药咩?
顶端 Posted: 2010-09-02 21:52 | [楼 主]
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

Re:究竟我点样先至得到女友个V呢?

有一次,我问我以前既学生:衰仔,你而家拍拖啊?快d从实招来,有冇曳曳 c 6$n:  
距问我点先算系曳曳,然后我好直白甘讲左出黎,距同我讲:冇,我可以好老实甘同你讲,我冇曳,一个女仔,跟左我,如果距乜嘢都俾晒我既,甘分手之后距剩返d乜嘢? 0qk.NPMB0  
睇到距既答案,我觉得好欣慰
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2010-09-03 16:50 | 1 楼
zhg2010

多谢发贴的人[2]

Re:Re:究竟我点样先至得到女友个V呢?

Quote:
引用第1楼芝麻糊2010-09-03 16:50发表的: $/uNV1 ]o  
甘分手之后距剩返d乜嘢? qnZ`]?  
ALY% h!L  
UZUG ?UUM  
依家仲有D甘有同情心嘅人啊,哈哈 vaEAjg*To<  
如果系钟意就注册啦,到时你想点都得啦
顶端 Posted: 2010-09-03 18:12 | 2 楼
waterboy584
淼淼大人
级别: 高人

多谢发贴的人[168]

更你咪同拒去登记结婚咯,登记左一定罗到
顶端 Posted: 2010-09-03 23:06 | 3 楼
xjb

多谢发贴的人[3730]

快D结婚,就可以快D洞房啦 #U&G$E`7  
#V8='qD  
):+H`Hcm  
,U'Er#U  
顶端 Posted: 2010-09-07 15:26 | 4 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

因想ML而结婚..哈哈.

.....................
顶端 Posted: 2010-09-07 17:06 | 5 楼
蓝调枫
级别: 普通人

多谢发贴的人[61]

Quote:
引用第1楼芝麻糊2010-09-03 16:50发表的: S|]~,l2]}  
有一次,我问我以前既学生:衰仔,你而家拍拖啊?快d从实招来,有冇曳曳 Ya9uu@F  
距问我点先算系曳曳,然后我好直白甘讲左出黎,距同我讲:冇,我可以好老实甘同你讲,我冇曳,一个女仔,跟左我,如果距乜嘢都俾晒我既,甘分手之后距剩返d乜嘢? +]]wf'w  
睇到距既答案,我觉得好欣慰
!Q7   
u khI#:[  
我有同感! 其实如果为佐搞野先同女友出去玩! 讲真,同召妓无乜两样! 点解甘讲? 第一、你为佐同佢ML先期待同佢出去玩,即召妓时讲价一样。甘有乜法子唔令佢出尔反尔呢?第二、好想ML的话,你得一个方法。我女友成日用来对付我的.“结婚”问你怕未?第三、女仔其实都几讨厌,男朋友成日吵住要ML的! 我女友话有D被当系妓女的感觉! 特别系处的,因为佢地本来就已经抗拒的了! 唉! 比你就比你,唔比你的话你吵住要都无用!除非。。。。。。哈哈!(以上发表仅代表我个人意见,唔岩听还请各位男士唔好闹)
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: bennypower | 理由:
  • 顶端 Posted: 2010-09-09 01:04 | 6 楼
    chilam0116

多谢发贴的人[2]

灌醉距............迷奸距...............
    顶端 Posted: 2010-09-12 15:18 | 7 楼
    vonry

多谢发贴的人[0]

呢D野顺其自然啦,气氛够,情到浓时就好自然会发生噶。不使为左ML故意去做咩事架
    顶端 Posted: 2010-09-13 10:35 | 8 楼
    xjb

Re:Re:Re:究竟我点样先至得到女友个V呢?

Quote:
    引用第6楼蓝调枫2010-09-09 01:04发表的: Z~nl{P#  
    vn_avYwiy  
    14&EdTG.  
    我有同感! 其实如果为佐搞野先同女友出去玩! 讲真,同召妓无乜两样! 点解甘讲? 第一、你为佐同佢ML先期待同佢出去玩,即召妓时讲价一样。甘有乜法子唔令佢出尔反尔呢?第二、好想ML的话,你得一个方法。我女友成日用来对付我的.“结婚”问你怕未?第三、女仔其实都几讨厌,男朋友成日吵住要ML的! 我女友话有D被当系妓女的感觉! 特别系处的,因为佢地本来就已经抗拒的了! 唉! 比你就比你,唔比你的话你吵住要都无用!除非。。。。。。哈哈!(以上发表仅代表我个人意见,唔岩听还请各位男士唔好闹)
    f@}(<#  
    S; c=6@"  
    ^$L/Mv+  
    除非咩啊?讲埋落去 PT4`1Oy}/1  
    i Bi/9  
    "_l[4o[D  
    顶端 Posted: 2010-09-13 11:51 | 9 楼
    mhwing2

多谢发贴的人[0]

如果系甘你不以去叫"机"啦
    顶端 Posted: 2010-09-23 13:42 | 10 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

一於搵個草叢
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2010-09-23 21:59 | 11 楼
    dccec

多谢发贴的人[2]

其实lz系谈恋爱定系想ML噶??
    顶端 Posted: 2010-10-03 15:16 | 12 楼
    xjb

Quote:
    引用第12楼dccec2010-10-03 15:16发表的: /v{[Z &z  
    其实lz系谈恋爱定系想ML噶??
    DR /)hAE  
    |DW'RopM  
    mSfhl(<L  
    谈恋爱同ML可以分开既咩? =oME~oB~  
    [ q&J"dt  
    ej;ta K zj  
    呢D野都系"你中有我,我中有你"嘎啦 pJz8e&wyLM  
    u B\& Q;  
    |pqpF?h5|  
    J [ H?nX9  
    顶端 Posted: 2010-10-03 15:48 | 13 楼
    蓝调枫

多谢发贴的人[61]

Re:Re:Re:Re:究竟我点样先至得到女友个V呢?

Quote:
    引用第9楼xjb2010-09-13 11:51发表的: <o+ 7U  
    4C%>/*%8>  
    )6&\WNL-x  
    ogqV]36Idh  
    除非咩啊?讲埋落去 NE3wui1 V  
    p*,P%tX  
    .......
    8>Z$/1Mh  
    EcoUpiL%2  
    娶佢咯!
    顶端 Posted: 2010-10-04 01:57 | 14 楼
    coolwing520

多谢发贴的人[2]

你要明白,想得到一个女仔既V唔系问就得到结果的,女仔面皮好薄即使距想比你距把口都不一定会讲!建议你准备一下个旅游计划,晚上活动环节搞得浪漫少少,自己积极主动咁去做啦!呢D野系你自己一步一步咁摸索先回成功既....... xm|4\H&Bg  
    m5w9l"U]H  
    Ps:祝你早日摆脱青头仔命运啦!
    顶端 Posted: 2010-10-20 17:32 | 15 楼
    无名氏
    级别: *

多谢发贴的人[23]

一步一步来 :ECK $Cu  
    Kxc$wN<  
    首先可以先激吻 Gv,92ny!|  
    9]@J*A}=l  
    过1个月 就激吻+用手摸 I"sobZ`  
    W}k?gg=  
    过几个月就 激吻+用手+前戏动作 R}wwC[{  
    d Zz^9:C+  
    等你个gf都可以feel到想做 #A/J^Ko  
    :F>L;mp  
    再过几个月再问佢 答案就好唔同啦 |M<.O~|D6}  
    1LE^dS^V  
    当年我第一个男朋友就系咁tum我入搭既
    顶端 Posted: 2010-10-29 20:54 | 16 楼
    xjb

Quote:
    引用第16楼无名氏2010-10-29 20:54发表的: 2>MP:yY;K  
    一步一步来 or!D  
    $: 4mOl  
    首先可以先激吻 =>:% n  
    [2QY  
    过1个月 就激吻+用手摸 +A'q#~yILa  
    .......
    Jl}!CE@-  
    7:VEM;[d  
    Xw*%3'  
    +%e%UF@  
    讲到甘详细?我仲以为你系男仔添 h2/dhp  
    K^,&ub.L)  
    o^_W$4Fc  
    4lY&=_K[)  
    UYcyk $ da  
    甘究竟过左几耐你先肯俾距呢?
    顶端 Posted: 2010-10-30 11:03 | 17 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

Quote:
    引用第17楼xjb2010-10-30 11:03发表的: 1%SJ1oY  
    w>z8c3Dq}  
    U9@t?j_#X{  
    Lem\UD$D`  
    uGP[l`f|FQ  
    讲到甘详细?我仲以为你系男仔添 9LqMQv"xW  
    .......
    Qe @A5#  
    哈,我都想知係几时
    欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
    顶端 Posted: 2010-10-30 11:36 | 18 楼
    silver_trish
    纸巾

多谢发贴的人[23]

Quote:
    引用第17楼xjb2010-10-30 11:03发表的: mc0sdb,c$  
    z^ aCQ3E  
    ;I!+ lx3[  
    {dy` %It  
    Edf=?K+\!i  
    讲到甘详细?我仲以为你系男仔添 z`86-Ov  
    .......
    bK_0NrXP  
    1年左右啦~
    顶端 Posted: 2010-10-30 23:45 | 19 楼
    メ一笑而过

多谢发贴的人[15]

LZ"心术不正"啊.. ++Rdv0~  
    你一味就系想ML... "xe7Dl  
    思想有D唔好.. dp"<KcP_  
    不过里D都系人之常情...
    顶端 Posted: 2010-11-08 00:36 | 20 楼
    mrjohn

多谢发贴的人[0]

人都係有性需求嗰
    顶端 Posted: 2010-11-08 15:44 | 21 楼
    jiejielqiqi

多谢发贴的人[28]

中意一个人,捂等于要一定要同距ML既....开心一齐米好咯,... O tXw/  
    ]iz_w`I\  
    可能系我天真地琳法,捂好笑..
    真正的爱情并没有终点,只有起点
    顶端 Posted: 2011-01-19 00:14 | 22 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式