本页主题: [分享]自拍第二部MV希望大家体到悟好笑啊 - 本人自拍MV已注册商标请莫翻转 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

颠佬
级别: *

多谢发贴的人[]

[分享]自拍第二部MV希望大家体到悟好笑啊 - 本人自拍MV已注册商标请莫翻转

和朋友一起拍的MV,,,虽然已经可能好多人看过! ? $ c  
xlO2jSSAt  
不过经典一作啊! <6~;-ZQY  
}aM`Jp-O  
w0Y%}7  
wS0bk<(  
B-|Zo_7  
。。。。。。。。。。。 [ d7]&i}*|  
1[`<JCFClc  
6{X>9hD  
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 9`{2h$U  
8w[EyVHA  
@EZONKT  
。。。。。。。。。。。。。
[ 此贴被mone204在2006-10-16 01:14重新编辑过 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 宜家先睇度~~~
  • 银纸:5 | 操作人: lincolnwen | 理由: 劲喔!
  • 顶端 Posted: 2006-10-16 01:10 | 广东省广州市 [楼 主]
    Mr.Jerry
    J&W
    级别: 普通人

多谢发贴的人[575]

MV哥果然劲啊!!比个THANKS你
    顶端 Posted: 2006-10-16 01:13 | 1 楼
    ×碧咸×
    估波王王王王王
    级别: 神人

多谢发贴的人[2226]

果然够晒强呀!甘快就有第二部!小第佩服得五体投地呀!继续努力!发多D MV上来呀!
    <iframe src="http://data.7m.cn/jfb/index.htm" width=132 height="267" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
    顶端 Posted: 2006-10-16 01:18 | 2 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6316]

Re:[分享]自拍第二部MV希望大家体到悟好笑啊

舞坛3剑侠!正! $kQ~d8 O  
    Si~vDQ7"  
    但何解要戴头盔呢?
    2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2006-10-16 01:36 | 3 楼
    rock709394

多谢发贴的人[1998]

唔系啊嘛....个部MV原来系楼主你个经典作吖????强呢.....估唔到系度撞到傻佬超人个其中一个.....哈!!讲下笑咋......呒嬲喎.!~` 4!wR_@W^El  
    个部好搞吖~~`
    時光將新變舊…
    顶端 Posted: 2006-10-16 02:27 | 4 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

吓?呢部嘢係楼主你咖?之前睇过喇。。原嚟係前辈嘅。。蓝调果然卧虎藏龙吖。。
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2006-10-16 07:40 | 5 楼
    saint文少
    BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

边个是楼主大哥啊?
    顶端 Posted: 2006-10-16 09:35 | 6 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

楼主搞笑过后边果两条粉肠 1PatH[T[  
    p l&Muv  
    tzh1s i  
    继续努力,期待紧第三辑
    顶端 Posted: 2006-10-16 11:45 | 7 楼
    明白我心
    级别: 圣人

多谢发贴的人[647]

哎!~~对你真系无语啊!~
    [img][/img]
    顶端 Posted: 2006-10-16 12:31 | 8 楼
    加利囝
    摩图摩图

多谢发贴的人[551]

点解会有龙珠合体果只舞噶~劲啊
    顶端 Posted: 2006-10-16 13:41 | 9 楼
    lokboy

多谢发贴的人[15]

边位系楼主,大哥你啊?!
    顶端 Posted: 2006-10-16 13:50 | 10 楼
    togawin
    潴嗨.浪漫之城

多谢发贴的人[260]

得啊,,,你可以揾到人陪你一齐拍,,真系吾使惊\井野
    顶端 Posted: 2006-10-16 23:53 | 11 楼
    ray030873

多谢发贴的人[562]

我都好想知道边位系楼主
    顶端 Posted: 2006-10-17 03:46 | 12 楼
    飞天猫猫

多谢发贴的人[23]

陪你拍果两个真系够晒朋友啰
    顶端 Posted: 2006-10-17 10:47 | 13 楼
    奶油
    ㊣到爆-真係㊣

多谢发贴的人[98]

吓..楼主原来系你啊.我收藏左啊..哈哈..
    日出时让恋爱终结
    顶端 Posted: 2006-10-25 03:14 | 14 楼
    wuyazi
    级别: 圣人

多谢发贴的人[1189]

厉害,舞堂3箭客!
    顶端 Posted: 2006-10-25 23:10 | 15 楼
    kanechan
    又走鸡

多谢发贴的人[27]

我好中意你D甘有创意既舞啊,,,
    米走啊...追紧你啊...
    顶端 Posted: 2006-10-30 18:28 | 16 楼
    julianko
    级别: 新人

多谢发贴的人[681]

唔错,系无聊,冇野做,既时候睇真系几唔错 aJ-K?xQ  
    多谢你的分享
    顶端 Posted: 2006-10-30 22:13 | 17 楼
    kerobee
    洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .

多谢发贴的人[390]

好野``支持`。。比个THX你`
    顶端 Posted: 2006-10-31 09:00 | 18 楼
    koey

多谢发贴的人[27]

哈哈.......好搞笑既舞步
    顶端 Posted: 2007-02-15 12:09 | 19 楼
    kenclp
    级别: 新人

多谢发贴的人[10]

D自创舞步超搞笑啊
    顶端 Posted: 2008-03-06 20:28 | 20 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我
    级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

好似係三個鬼佬拍嗰喔....你嘅?
    招婚....
    顶端 Posted: 2008-03-08 16:24 | 21 楼
    闪灵我最型
    傻佬吖

多谢发贴的人[176]

笑到我肚痛啦~~!
    顶端 Posted: 2008-06-11 19:37 | 22 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

笑死小7仔喇!!
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-06-13 05:44 | 23 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部