本页主题: 多谢咁多位大佬一直以嚟嘅支持~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

Destiny(Lu,Jos)
很陈℡很冠希
级别: 普通人

多谢发贴的人[923]

多谢咁多位大佬一直以嚟嘅支持~

多谢咁多位大佬一直以嚟嘅支持吖~ pNFIO t:(  
呢度,因为私人原因,我将离开蓝调了。。 [i1D~rCcn  
`h!&->  
蓝调有好多令人开心嘅朋友、话题,同时亦留下我一啲唔开心嘅回忆。。但蓝调始终都係我印象最深嘅论坛,希望蓝调越嚟越兴旺吖!! TWEqv<c  
Y j\yO(o/  
多谢刘总,多谢wbjwww,俾机会我做版主。。。 1I_q3{  
^)l@7XxD  
ps:手机综合版版主职位记得要即时更换吖。。希望做得更好,唔好再令大家失望、投诉喇。。哈。。最后,再深情的感谢各位。。。
鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
顶端 Posted: 2006-10-17 20:39 | [楼 主]
加利囝
摩图摩图
级别: 神人

多谢发贴的人[551]

蓝调大门随时为你开着呢~
顶端 Posted: 2006-10-17 20:41 | 1 楼
金子

多谢发贴的人[104]

放心好了,我们不会忘记你的,会继续加油,好好干的。
如果你问我为什么要给黄子华设专区,而没有其他明星的?
答案只有一个:因为他独一无二,无人可及。
顶端 Posted: 2006-10-17 20:42 | 2 楼
?非你︵莫属↘
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7791]

蓝调随时欢迎你翻黎~~~

顶端 Posted: 2006-10-17 20:43 | 3 楼
kanechan
又走鸡

多谢发贴的人[27]

甘快就走? 因咩事先?
米走啊...追紧你啊...
顶端 Posted: 2006-10-17 20:44 | 4 楼
蕃茄+沙糖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4434]

蛋埋我阿,我又走啦!!! q@hzo>[  
!k3e\v|  
1 rs&74-  
多谢各位一直陪我吹水,我会记得大家咖 }Z-Z|G)#  
.xhK'}l[  
=3ioQZ^Vz  
b89a)k>^g  
886!!!
顶端 Posted: 2006-10-17 20:45 | 5 楼
素人健一㊣
Winson仔仔
级别: 圣人

多谢发贴的人[693]

个个都搞成甘样啊?
顶端 Posted: 2006-10-17 20:48 | 6 楼
kelly
爱你久久2099
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[411]

再见喇,我一定會,只係有无法講出既原因姐, Bye~~~ take care, always miss u
我爱你,爱着你,就像老鼠爱大米.

不管有多少風雨, 我都會依然陪着你.

多想你, 想着你,不管有多麼的苦.

只要能讓你開心,我什麼都願意, 一生爱你..Linc@@...
顶端 Posted: 2006-10-17 20:51 | 7 楼
perrytak

多谢发贴的人[5611]

先多謝你一路以來對論壇嘅支持. pym!U@$t  
2'=T[<nNB  
雖然唔知你因咩私人問題非離開大家不可,而且世事枉枉難枓.但你只不過申請咗版主之職幾日就要離開. 深覺你今次未免太過魯莽.既然安排唔到時間又何必申請呢.既已申請等於對大家一種承擔. 做任何事前還是先深思熟慮好.這樣未免枉費[管理員]栽培及安排,失卻大家對你一番祈望.
[ 此贴被perrytak在2006-10-18 08:54重新编辑过 ]
顶端 Posted: 2006-10-17 22:39 | 8 楼
kelly
爱你久久2099
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[411]

原來你翻左黎~~~~~欢迎,欢迎 4pw6bK,s2\  
點解會係新人既?
[ 此贴被kelly在2006-10-18 21:17重新编辑过 ]
我爱你,爱着你,就像老鼠爱大米.

不管有多少風雨, 我都會依然陪着你.

多想你, 想着你,不管有多麼的苦.

只要能讓你開心,我什麼都願意, 一生爱你..Linc@@...
顶端 Posted: 2006-10-18 21:15 | 9 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】