型人馆
一个嗜好太多能力太细嘅普通人...
级别: 新人

多谢发贴的人[9]

难得糊涂

我同我前女友分手已经有半年,我哋系埋一齐嘅时间已经有两年几嘅时间.分手之后佢出咗外国工作.早几日先番咗来.然后我去咗广州接她.系我无意之中发现她服用紧一只避孕药.系一只长期服用嘅避孕药.一直以为.分咗手之后我可以放得好底.就算同她有D暧昧既关系都唔紧要.只到我见到果排药嘅时候我真系撤撤底底咁崩溃...她出咗外国咁耐..我一直同其他女性保持距离.可以话坚守我自己嘅本份..或者.系对她的一嗰承诺.但系唔系个个人都系咁唸.. RaY=~g  
    )J!=X`b  
    发生咗呢件事之后.我先知道我自己对佢系一直念念不忘.我系度问紧我自己.点解我要知道..点解个天要俾我知道.点解个天唔可以暪住我呢.家阵我应该点做.离区远D..保持距离?定系有乜大家三口六面讲清楚呢.我唔想活在佢阴影下面.定系办唔知.继续保持我哋喫暧昧关系...家阵我心情好复习.可以用文字表达嘅就咁多.希望大家可以俾D意见我... ^W<uc :L7  
fO$~jxR.  
Y%]&h#F  
THANKS~~~!!!!!!
顶端 Posted: 2011-03-02 16:11 | [楼 主]
tsm2000
级别: 新人

多谢发贴的人[4]

如果爱就不会这样了,那就是说你地都不是好爱对方。
顶端 Posted: 2011-03-02 20:50 | 1 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

一,既然已经分手,你就冇权干涉对方甘多 z;zy k  
二,你坚守本分只可能系受既诱惑唔够~
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2011-03-06 10:29 | 2 楼
moonwalk
级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

虫虫姐 计我话现代女性应该及时享乐 喺唔喺呢?
顶端 Posted: 2011-03-06 18:10 | 3 楼
waterboy584
淼淼大人
级别: 高人

多谢发贴的人[168]

你地分手噶原因系乜?
顶端 Posted: 2011-03-08 11:01 | 4 楼
Kelvin...^_^...
最緊要開心
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

it's over, stop thinking of her.
光榮家族
顶端 Posted: 2011-04-10 09:52 | 5 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式