本页主题: 換個方式愛你 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

道心仲魔
级别: 普通人

多谢发贴的人[106]

換個方式愛你

管理提醒:
本帖被 bennypower 执行锁定操作(2013-11-05)
發覺......原來自己仲未可以放得抵你............ +[9~ta|j  
Ga-AhP  
講......永遠俾做的容易得多............. Bv $;yR  
,jyNV<d I  
今日.......聽住呢首歌.........發覺.........原來我一直以來系度呃自己............. ,TD@s$2x  
D"F5-s7  
我以為........我以一場結婚為目的的談戀愛........會感動到你........... f/ 9]o  
da3]#%i0  
我以為........只要我地兩個系真系喜歡大家的話..........那點距離........不算甚麼 M:OY8=V  
[{_JO+)+n  
我以為........只要我們肯去努力改變現狀........一切都會好起來................ QQKvy0?1  
ZD1UMB0$4  
我以為.................................................. {A4"KX(U  
3OV #H%  
^3QHB1I  
你話俾我知........距離........系一個問題............ rr2'bf<]  
:8U=L'4  
你話俾我知........你已經系外面受夠了........現在只想系家里穩定工作..........唔洗再奔波.......... lhAwTOn`Q  
3ug{1 M3  
你話俾我知........其實.......你從來冇喜歡過我........................... t &u,Od  
q('O@-HA  
現實話俾我知......................一切都係我自己諗得太多..................所有野都系我自己一廂情愿.............. g% :Q86u  
E7+ y W  
諗轉頭自己幾戇居................. Z>Nr"7k  
4E:HO\  
自己冇事業........冇錢冇樓...........最基本的.......就連佢想要的穩定........我都俾唔到佢 A>^\jIB>  
'DlY8rEGP  
居然同人地講將來...........很可笑.............. +bvY*^i  
)Y @  
GVZ/`^ndM  
in-/  
我唔知............我都唔想理..........呢刻我就知道我好掛住你...........我真系好掛住你................ .O'S@ %]  
o[^%0uVF  
有人講過.........時間會沖淡一切感覺............我知道啊.....但系我E+真系好唔開心啊...........
[ 此帖被芝麻糊在2012-02-20 09:38重新编辑 ]
顶端 Posted: 2011-12-04 11:31 | [楼 主]
级别: 新人

多谢发贴的人[2]

希望在明天嘛。 |Kky+*  
你睇~!前面咯女仔几正~! jY-{hW+r  
仲5上去问她拿电话。~!
顶端 Posted: 2011-12-05 03:24 | 1 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

比多少少时间自己罗,终于放得低既
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2012-02-20 09:43 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式