本页主题: 換個方式愛你 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

道心仲魔
级别: 普通人

多谢发贴的人[106]

換個方式愛你

管理提醒:
本帖被 bennypower 执行锁定操作(2013-11-05)
發覺......原來自己仲未可以放得抵你............ h23"<  
Ulf'gD4e  
講......永遠俾做的容易得多............. Dias!$g  
W)_|jpd[  
今日.......聽住呢首歌.........發覺.........原來我一直以來系度呃自己............. <y S| \Z|  
t@&U2JaL>W  
我以為........我以一場結婚為目的的談戀愛........會感動到你........... R@X65o  
8l1s]K qr  
我以為........只要我地兩個系真系喜歡大家的話..........那點距離........不算甚麼 -> ^Ex`  
J ~]Y  
我以為........只要我們肯去努力改變現狀........一切都會好起來................ ~WjK'N4n5  
AV>_ bw.  
我以為.................................................. ]<3n;*8k?  
%.h&W;  
mn].8 F  
你話俾我知........距離........系一個問題............ \,AE5hnO  
Vktc  
你話俾我知........你已經系外面受夠了........現在只想系家里穩定工作..........唔洗再奔波.......... 9\zasa  
pjN4)y>0  
你話俾我知........其實.......你從來冇喜歡過我........................... 5K:'VX  
2 rFjYx8D!  
現實話俾我知......................一切都係我自己諗得太多..................所有野都系我自己一廂情愿.............. E/3i _R  
`f[  
諗轉頭自己幾戇居................. (GW"iL#.  
E0*KKo%  
自己冇事業........冇錢冇樓...........最基本的.......就連佢想要的穩定........我都俾唔到佢 Cqs+ o^q  
~Ydm"G  
居然同人地講將來...........很可笑.............. @!Z1*a.  
$} @gR] Z  
o"V+W  
Ob&m&2s,  
我唔知............我都唔想理..........呢刻我就知道我好掛住你...........我真系好掛住你................ V0<g$,W=  
:R-_EY$k6  
有人講過.........時間會沖淡一切感覺............我知道啊.....但系我E+真系好唔開心啊...........
[ 此帖被芝麻糊在2012-02-20 09:38重新编辑 ]
顶端 Posted: 2011-12-04 11:31 | [楼 主]
级别: 新人

多谢发贴的人[2]

希望在明天嘛。 -Y/i h(I^  
你睇~!前面咯女仔几正~! 70c]|5  
仲5上去问她拿电话。~!
顶端 Posted: 2011-12-05 03:24 | 1 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

比多少少时间自己罗,终于放得低既
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2012-02-20 09:43 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式