本页主题: (高清翡翠台)使徒行者 Ch30 [粵語中字] 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

级别: 新人

多谢发贴的人[0]

(高清翡翠台)使徒行者 Ch30 [粵語中字]

ftp://tv:[email protected]:1516/[www.bubuqing.com]使徒行者[高清TV粤语]30-31.rmvb H)dZ0n4T  
   j*f\Z!EeZ  
高清版本。 ` 0q=Z],  

5^ ubXA  

RwrRN+&s\  
q%vel.L]%  
>T0`( #Lm  
{:n1|_r4Z  
sP% b? 6  
-G_3B(]`  
不用管下面的种子,复制链接到迅雷下载即可。 m,]9\0GUd  

[ 此帖被2060207866在2014-10-04 01:05重新编辑 ]
顶端 Posted: 2014-10-03 22:39 | [楼 主]
医生的悲哀 能医其他人 自己却..

多谢发贴的人[0]

果然够快
顶端 Posted: 2014-10-03 22:45 | 1 楼
zfw0220

多谢发贴的人[0]

够快。。。。
顶端 Posted: 2014-10-03 22:45 | 2 楼
wuxiunan

多谢发贴的人[0]

链接唔到
顶端 Posted: 2014-10-03 22:46 | 3 楼

多谢发贴的人[0]

不是高清版的也看了~大结局呢
顶端 Posted: 2014-10-03 22:46 | 4 楼
ly030105

多谢发贴的人[0]

这次没质量啊...
顶端 Posted: 2014-10-03 22:52 | 5 楼
lauway2007
级别: 普通人

多谢发贴的人[3]

楼主,怎么操作,不懂哦
顶端 Posted: 2014-10-03 22:53 | 6 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第6楼lauway2007于2014-10-03 22:53发表的  : Cf:#( D  
楼主,怎么操作,不懂哦
qpsv i.S  
复制整个链接进迅雷呀!
顶端 Posted: 2014-10-03 23:01 | 7 楼
kingnck

多谢发贴的人[0]

2个链接都下不来楼主
顶端 Posted: 2014-10-03 23:04 | 8 楼
continent

多谢发贴的人[0]

好厉害,真快!太感谢您了
顶端 Posted: 2014-10-03 23:08 | 9 楼

多谢发贴的人[0]

下到种子但里面的文档下不到··
顶端 Posted: 2014-10-04 00:01 | 10 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第10楼421543623于2014-10-04 00:01发表的  : Ln.ZVMZ;  
下到种子但里面的文档下不到··
om3`[r[{  
都说直接复制链接就行了 连接不要管
顶端 Posted: 2014-10-04 00:10 | 11 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

}sxn72,  

tehUD&  
带水印又花班班,甘既垃圾版你都好意思发上黎既!!!唉,差D唔记得你系垃圾黎添,垃圾发垃圾片太正路啦。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。编号为:“ 2060207866”既猪西,你正猪西黎。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。乜今晚无录呀?定系唔记得8.30分开始呀。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。你只傻犬猪西。。。。。哈哈哈。。。。。。无录就去你阿爷我度下两小时完整自录版系啦。。。。。。。。。傻犬猪西。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。。。 '(#g1H3  
v8I{XU@%  
http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=476665 (X6sSO  
X8<2L 2:  

顶端 Posted: 2014-10-04 00:32 | 12 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第12楼qqwq289于2014-10-04 00:32发表的  : b'Fx),  
[attachment=559637] *j_fG$10g  
[attachment=559638]   ]YisZE4s  
带水印又花班班,甘既垃圾版你都好意思发上黎既!!!唉,差D唔记得你系垃圾黎添,垃圾发垃圾片太正路啦。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。编号为:“ 2060207866”既猪西,你正猪西黎。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。乜今晚无录呀?定系唔记得8.30分开始呀。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。你只傻犬猪西。。。。。哈哈哈。。。。。。无录就去你阿爷我度下两小时完整自录版系啦。。。。。。。。。傻犬猪西。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。。。 |xsV(jK8  
$nGbT4sc  
http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=476665 j=xtnIq  
.......
5{R#h :  
虽然唔系720P 。但480P都比你果个好唔知几千万倍。你唔好摞你录制既出来贴到我呢度来 。你一直来压制既都系垃圾中既垃圾 。你最中意就系放D方形画面出来 。你真系令我太失望 果然系傻棱中既傻棱。摞自己压制既贴到我呢度来就以为我可以污蔑我 。一直来人地都话我既画质清楚。浪费 个个都话你既画质垃圾唔敢下载 ,怕浪费时间。傻HI仔 。
顶端 Posted: 2014-10-04 01:08 | 13 楼
lianyujie

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第12楼qqwq289于2014-10-04 00:32发表的  : hdsgOu  
[attachment=559637] yNLa3mW  
[attachment=559638]   BqLtTo?'  
带水印又花班班,甘既垃圾版你都好意思发上黎既!!!唉,差D唔记得你系垃圾黎添,垃圾发垃圾片太正路啦。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。编号为:“ 2060207866”既猪西,你正猪西黎。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。乜今晚无录呀?定系唔记得8.30分开始呀。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。你只傻犬猪西。。。。。哈哈哈。。。。。。无录就去你阿爷我度下两小时完整自录版系啦。。。。。。。。。傻犬猪西。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。。。  z~}StCH(  
wQdW lon  
http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=476665 Cdt,//xrz  
.......
Zeme`/aBb  
skR, M=F~  
= =人地岩岩发左高清版了.. 虽然应该唔系720P.. 不过清晰度都唔错了...
顶端 Posted: 2014-10-04 01:10 | 14 楼
lianyujie

多谢发贴的人[0]

版主既720P我迅雷好似稳唔到资源(即使用离线下载都下唔到..).. 平均得5、60k/s既速度... 我下呢个来睇住先了....
顶端 Posted: 2014-10-04 01:12 | 15 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第13楼2060207866于2014-10-04 01:08发表的  : MR)KLM0   
W &0@&U  
虽然唔系720P 。但480P都比你果个好唔知几千万倍。你唔好摞你录制既出来贴到我呢度来 。你一直来压制既都系垃圾中既垃圾 。你最中意就系放D方形画面出来 。你真系令我太失望 果然系傻棱中既傻棱。摞自己压制既贴到我呢度来就以为我可以污蔑我 。一直来人地都话我既画质清楚。浪费 个个都话你既画质垃圾唔敢下载 ,怕浪费时间。傻HI仔 。
V&,<,iNN  
L>5!3b=b  
5>1Y="B  

!(ux.T0  

]!tYrSM!  
e\ l,gQP  
你条废柴你好意思讲野无。。。。。。。。复版主个个版本就话系自己既。。。。。。。。。。你当下野个D人傻架,乜人地唔见你改过张贴架。。。。。。。。仲系度死要面。。。。。。。我有图有真相呀傻仔。。。。。。。睇你仲点狡辩。。。。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 02:03 | 16 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第13楼2060207866于2014-10-04 01:08发表的  : +P)[|y +e  
|afK"N  
L.%~?T[F  
w |FV qX  
乜你录架?你压架?你只傻犬猪西,咩叫你既画质清楚呀?又咪人地录人地压既,你复人地D作品专做废人仲好意思系度大大声,系咪人地唔屌你你唔得爽呀傻仔。。。。。。。。人地见你有病懒得奶你咋。。。。。。。。你仲系度自以为是,使唔使我带你去青山,你正傻仔,卑面你唔要面。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 02:13 | 17 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第14楼lianyujie于2014-10-04 01:10发表的  : TY[d%rMm  
GaqG 8% .  
j3-6WUO  
= =人地岩岩发左高清版了.. 虽然应该唔系720P.. 不过清晰度都唔错了...
j/mp.'P1k  
Z3~*R7G8>  

+Qvgpx>  
你可以问问2楼个个第一时间下既系咩版本。。。。。。。。。。条粉肠猪西第一时间发既系DVD版本又压得唔好。。。。。。。。。。我有图有真相你自己睇啦 O36r ,/X  
顶端 Posted: 2014-10-04 02:27 | 18 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第18楼qqwq289于2014-10-04 02:27发表的  : e^fjla5  
m6}"g[nN  
iC">F.9#  
[attachment=559651] @M-bE=  
你可以问问2楼个个第一时间下既系咩版本。。。。。。。。。。条粉肠猪西第一时间发既系DVD版本又压得唔好。。。。。。。。。。我有图有真相你自己睇啦 JdnZY.{S0  
n r}H;wB  
鉴定此人绝对系个废物。因为身为一个男人距太得闲。废物。
顶端 Posted: 2014-10-04 04:36 | 19 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第19楼2060207866于2014-10-04 04:36发表的  : =+u$ZZ0+]o  
na~ r}7 7o  
a)xN(xp##  
[}Nfs3IlBw  
你系咪讲紧猪西编号为:2060207866既废狗呢?距唔死都无咩用架啦,距生存系世上就识打飞机同9 up ,一D作为都无真系唔死都无用,你趁地淋啦垃圾狗,我唔食狗肉咋唔系罗你黎做荔枝狗肉送啤酒呀傻狗西。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 05:17 | 20 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第19楼2060207866于2014-10-04 04:36发表的  : 1m&(3% #{  
w>#~_x, `  
c=7L)w:I  
2o,%O91p  
你知衰啦咩。。。。。。。你一无是处死剩把臭口被人数都数臭你啦食屎狗。。。。。。。。。。。。你趁地淋啦你主人我今晚一于煲淋你。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。 h><;TAp  
<yeG0`}t  
顶端 Posted: 2014-10-04 05:51 | 21 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用楼主2060207866于2014-10-03 22:39发表的 (高清翡翠台)使徒行者 Ch30 [粵語中字] : KyDQ<Dq&  
ftp://tv:[email protected]:1516/[www.bubuqing.com]使徒行者[高清TV粤语]30-31.rmvb XjWoUnz  
   #lNi\Lw+j  
高清版本。 C:W}hA!  
[attachment=559633] #;H+Kb5O  
  [attachment=559641] " GgK,d}%  
.......
z!eY=G'  
0F)Y[{h<  
高清你条毛咩?848x480甘都算高清呀,你真系不知所谓到甘既地步。。。。。。。。你个个版本仲要系下人地版主个个普清版,再放上自己个垃圾网站,再发链接过黎论坛,几百层手续,你仲要众目睽睽之下讲大话唛大眼拉尿,被人揭穿左还转移话题废话连篇想蒙混过关不知羞耻不知所谓。。。。。。。。唉!!!做人做到你甘无耻你唔死都无用啦下下卑人数臭你,你话你生存系世界上还有咩意义呀?你正傻hi 黎,真系鄧你父母可怜,生只你甘既傻仔,简直就系呕血啦。。。。。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 06:28 | 22 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第22楼qqwq289于2014-10-04 06:28发表的  : #O* ytZ  
'3 5w(  
r1]shb%J?  
高清你条毛咩?848x480甘都算高清呀,你真系不知所谓到甘既地步。。。。。。。。你个个版本仲要系下人地版主个个普清版,再放上自己个垃圾网站,再发链接过黎论坛,几百层手续,你仲要众目睽睽之下讲大话唛大眼拉尿,被人揭穿左还转移话题废话连篇想蒙混过关不知羞耻不知所谓。。。。。。。。唉!!!做人做到你甘无耻你唔死都无用啦下下卑人数臭你,你话你生存系世界上还有咩意义呀?你正傻hi 黎,真系鄧你父母可怜,生只你甘既傻仔,简直就系呕血啦。。。。。。。。。。。。。
5Jlz$]f  
你条傻棱,唔好再发d垃圾画质既视频伤害人地既眼睛。
顶端 Posted: 2014-10-06 10:05 | 23 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第23楼2060207866于2014-10-06 10:05发表的  : 1$]4g/":o  
q4C$-W%rj  
你条傻棱,唔好再发d垃圾画质既视频伤害人地既眼睛。
k.NgE/;3  
=0cyGo  
你只废狗,死剩把口。。。。。。。。。。强弩之末,静识程口舌之强。。。。。。。。。你正一级废人。。。。。。。。。你唔死都无用啦,你系度献世咩?你只无用西。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。。你真系可怜。。。。。。。。。。。。咔咔。。。。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-06 19:32 | 24 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第19楼2060207866于2014-10-04 04:36发表的  : [Dni>2@0  
SRuNt3wW6  
!)FM/Xj,o  
1A^~gYr  
仲鉴定人添,你被人鉴定就差唔多,你只垃圾山狗。。。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-06 19:45 | 25 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第24楼qqwq289于2014-10-06 19:32发表的  : AvnK?*5!@  
|>(d^<nR^v  
Vf<VKP[9K  
你只废狗,死剩把口。。。。。。。。。。强弩之末,静识程口舌之强。。。。。。。。。你正一级废人。。。。。。。。。你唔死都无用啦,你系度献世咩?你只无用西。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。。你真系可怜。。。。。。。。。。。。咔咔。。。。。。。。。。。。
X+2aP'D  
你真系一条傻棱,把生来系食野讲野既,唔通好似你甘呀 ?把口生来吹箫同舔HI既。
顶端 Posted: 2014-10-07 22:05 | 26 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第26楼2060207866于2014-10-07 22:05发表的  : ZuF"GNUC  
6~g`B<(?  
你真系一条傻棱,把生来系食野讲野既,唔通好似你甘呀 ?把口生来吹箫同舔HI既。
~a@O1MB  
'@OqWdaR  
乜原来你把臭口生来吹箫同舔HI架。真系恭喜晒你窝。。。。。。。。。咔咔。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-07 23:01 | 27 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

照我睇你把臭口唔止生来吹箫同舔HI,你仲识食屎、9 up、同死剩把口添。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。最叻系你啦你真系垃圾中既垃圾猪西中只猪西,有谁会够你猪呀。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。         
顶端 Posted: 2014-10-07 23:07 | 28 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语TV连续剧-BT下载