本页主题: (高清翡翠台) 使徒行者 Ch30 (完)  [RMVB480P][粵語中字] 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

qqwq289
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

(高清翡翠台) 使徒行者 Ch30 (完)  [RMVB480P][粵語中字]

(高清翡翠台) 使徒行者 Ch30 (完)  [HDTV-DIVX+HDTV-RMVB480P+HDTV-RMVB720P][粵語中字]       3l pxh_  
                             Qm[s"pM  
【檔案大小】 : 300MB / 700MB / 650MB                               q: FhuOP  
【影片格式】 : HDTV-RMVB480P (848x480) / HDTV-AVI / HDTV-RMVB720P                               04;s@\yX4  
【發音語言】 : 粵語                               =NC??e{  
【字幕語言】 : 中文字幕                             (iir,Ks2C  
【演  員】  :  苗僑偉、佘詩曼、林峯、陳敏之、許紹雄、江美儀、沈震軒                             !aF~5P7%  
                           梁烈唯、梁靖琪、韓馬利、鐘景輝、呂珊、鄧健泓、高海寧、貝安琪                             Hh=fv~X  
【監    製】  :  文偉鴻                             o68i0aFW  
【編    審】  :  葉天成、梁恩東、伍立光 T pF [-fO  
]&Y^  
两小时完整自录版+香港广告+特别新闻报道 5{V"!M+<  
Nv36#^Z  
百度链接: http://pan.baidu.com/s/1nt806V3 密码: yh8d =ejU(1 g  
)< G(C,!,.  
。。。。。。。。。。。。。。。
[ 此帖被qqwq289在2014-10-04 00:39重新编辑 ]
顶端 Posted: 2014-10-04 00:29 | [楼 主]

多谢发贴的人[0]

垃圾画质不要发出来 。刚才看 好模糊 。画面好小。你不用下了。浪费时间
顶端 Posted: 2014-10-04 00:52 | 1 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第1楼2060207866于2014-10-04 00:52发表的  : #$fFp  
垃圾画质不要发出来 。刚才看 好模糊 。画面好小。你不用下了。浪费时间
ln!KL'T]  
{k~$\J?.  
乜你都知道你自己发上去既系垃圾画质呀。。。。。。。甘你就咪发啦垃圾猪西,你好意思无。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。 17qrBG-/MD  
一改再改有咩用呀废柴。。。。。。只会显得你垃圾都不如既者。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。 3vs2}IV'  
。。。。。。。。。。。。。。 eS Fmx  
@49^WY  
^jhHaN]G^  

||,;07  

&q` =xF  

[ 此帖被qqwq289在2014-10-04 03:49重新编辑 ]
顶端 Posted: 2014-10-04 01:09 | 2 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第2楼qqwq289于2014-10-04 01:09发表的  : ,jVj9m  
`72 uf<YQ  
;;4xpg  
乜你都知道你自己发上去既系垃圾画质呀。。。。。。。甘你就咪发啦垃圾猪西,你好意思无。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。 {p#[.E8  
一改再改有咩用呀废柴。。。。。。只会显得你垃圾都不如既者。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。 uEp v l  
G+Vlaa/7  
.......
O%:EPdoU  
你条傻棱,用自己既画质放到我果度去,你真系幼稚 。
顶端 Posted: 2014-10-04 01:11 | 3 楼
water728

多谢发贴的人[0]

甘都好嘈既你两个,,,,,
顶端 Posted: 2014-10-04 01:16 | 4 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第1楼2060207866于2014-10-04 00:52发表的  : 4%5H<:V7  
lW F=bz0  
UnjUA!v  

| ?Js)i  
z` b. ~<P  
我笑了,为左程强居然下版主个版本当成自己既。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。好心你呃人都用用脑呀猪西。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。你只傻狗猪西。。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。。。。笑死俺了。。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 01:18 | 5 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第5楼qqwq289于2014-10-04 01:18发表的  : "dkvk7zCP  
fCF93,?$  
U 1&m-K  
[attachment=559646] ]*v%(IGK  
R a 9/L  
我笑了,为左程强居然下版主个版本当成自己既。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。好心你呃人都用用脑呀猪西。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。你只傻狗猪西。。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。。。。笑死俺了。。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。
5B@&]- '~  
所以我话你傻既原因就系呢度。系唔驶自己录噶!你条傻棱。晚晚自己录,仲要录埋D垃圾出来唔够人好,唔够人快。只要你稳岩地方,播完5分钟你就可以转过来啦。死傻HI 。以后唔好自己录了。想知边度更新得最快?你扮狗叫,我话你听。你认真版主每晚都自己录 ?你真系太天真了 。傻棱一条 。
顶端 Posted: 2014-10-04 01:21 | 6 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第3楼2060207866于2014-10-04 01:11发表的  : L%=u&9DmU  
o 0fs M;K  
X\flx~  
.Z9Bbab:  

xe_c`%_  
0] 5QX/I  
棱你个棱,你条猪西棱,乜你以为人地唔见你改过既咩,仲系度死要面,死鸡撑硬盖不知羞耻。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。你条垃圾猪西棱。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 01:23 | 7 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第4楼water728于2014-10-04 01:16发表的  : yP6^& 'I+  
甘都好嘈既你两个,,,,,
kwWDGA?zFB  
楼住系个傻棱来既。慢慢录埋D垃圾出来 。
顶端 Posted: 2014-10-04 01:25 | 8 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第6楼2060207866于2014-10-04 01:21发表的  : $mgW|TBXCQ  
GO2mccIB  
所以我话你傻既原因就系呢度。系唔驶自己录噶!你条傻棱。晚晚自己录,仲要录埋D垃圾出来唔够人好,唔够人快。只要你稳岩地方,播完5分钟你就可以转过来啦。死傻HI 。以后唔好自己录了。想知边度更新得最快?你扮狗叫,我话你听。你认真版主每晚都自己录 ?你真系太天真了 。傻棱一条 。
C[6} 8J|  
`zw XfY,%  
甘又系,你呢D 甘既废柴又边有甘既技术自己录呀。。。。。。。。。。。话你垃圾你又唔认,今次你仲唔出晒洋相。。。。。。。。。你仲想兜呀?只会显得你更加白痴。。。。。。。你复制人地D作品你都复制D好D架,复埋呢D垃圾版只会显得你比垃圾更垃圾。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。唉,同你只垃圾狗讲多都晒气。。。。。。。。。。录制电视只系举手之劳既事黎咋猪西,不过对于你呢D垃圾黎讲就梗系有难度啦。。。。。。。想知点录无傻犬猪西狗。。。。。。。。。你吠两声黎听听先啦。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 01:33 | 9 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第9楼qqwq289于2014-10-04 01:33发表的  : $>Qq 7  
& OYo  
M#n lKj<  
甘又系,你呢D 甘既废柴又边有甘既技术自己录呀。。。。。。。。。。。话你垃圾你又唔认,今次你仲唔出晒洋相。。。。。。。。。你仲想兜呀?只会显得你更加白痴。。。。。。。你复制人地D作品你都复制D好D架,复埋呢D垃圾版只会显得你比垃圾更垃圾。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。唉,同你只垃圾狗讲多都晒气。。。。。。。。。。录制电视只系举手之劳既事黎咋猪西,不过对于你呢D垃圾黎讲就梗系有难度啦。。。。。。。想知点录无傻犬猪西狗。。。。。。。。。你吠两声黎听听先啦。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。
'.EO+1{a  
你条甘既傻棱,一直我都讲唔驶自己录噶啦。我亦都从来无讲过自己录既,你系咪用个屎眼去睇字既?
顶端 Posted: 2014-10-04 01:35 | 10 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第8楼2060207866于2014-10-04 01:25发表的  : 3xg9 D.A  
n,U?]mr  
ijsoY\V50  
Hz\@#   
人至贱则无敌,好明显编号为:2060207866既猪西你已经天下无敌了还有谁敢与你“争疯”呀。。。。。。。。。。你打左狂犬疫苗未呀?使唔使我带你去青山呀傻犬猪西?。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。你条废柴。。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 01:39 | 11 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第10楼2060207866于2014-10-04 01:35发表的  : >`r3@|UY  
Z\?2"4H  
你条甘既傻棱,一直我都讲唔驶自己录噶啦。我亦都从来无讲过自己录既,你系咪用个屎眼去睇字既?
;$W HT O(  
nl qn:[BU  

~w a6S?  
你条废柴一向都讲左就话无讲既啦。。。。。。。。。。唔系你既野你凭咩话系蓝调制作呀???唔系你自己既野你就选转载。。。。。。。。又去改系啦,知你条废柴最叻狡辩既啦。。。。。。。。所以我截晒图啦,你仲有得狡辩。。。。。。。。。。你条傻棱。。。。。。。。真系棱你个棱咯。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 01:50 | 12 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第8楼2060207866于2014-10-04 01:25发表的  : XLh)$rZ  
W4^L_p>Tm^  
j,IRUx13f  
!MbzFs~  
唔识录仲学人开网站添。。。。。。。。。收皮啦垃圾。。。。。。。。。。仲步步情添。。。。。。。。。垃圾网站一个广告乱飞静系识呃点击率,同你只猪西一样垃圾。。。。。。。。。。哈哈。。。。。。。。。。。。 m/HT3<F  
顶端 Posted: 2014-10-04 02:40 | 13 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第3楼2060207866于2014-10-04 01:11发表的  : ,H7X_KbFD4  
4pmeu:26  
C6+ 5G-Z  
[4KQcmJc#  
傻仔我都到你污蔑既咩,你正傻狗黎既,我个版本有高清翡翠台个标志架傻狗棱,我有图有真相睇你点狡辩。。。。。。。。。你只弱智小丑狗。。。。。。。。 h]7_ N,  
Mz+I YP`L  
b,!C 8rJ  
\Ne`9k  

4.A^5J'W  

I8#2+$Be+@  

e =amh  

/2^L;#  

顶端 Posted: 2014-10-04 03:44 | 14 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第8楼2060207866于2014-10-04 01:25发表的  : EBjSK/  
]IbX<  
8:9m< ^4S(  
#+)AIf  
你呢D真系垃圾都不如既废渣黎。。。。。。。。。。连循环再造既机会都无呀。。。。。。。。以后咪卑我系论坛见你发帖唔系见你一窝屌你两窝。。。。。。你只猪西傻狗。。。。。。。。 X v[5)4N  
eF]`?AeWQ  
顶端 Posted: 2014-10-04 03:58 | 15 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第15楼qqwq289于2014-10-04 03:58发表的  : eVL #3|=  
y %R-Oc  
0 p  6  
你呢D真系垃圾都不如既废渣黎。。。。。。。。。。连循环再造既机会都无呀。。。。。。。。以后咪卑我系论坛见你发帖唔系见你一窝屌你两窝。。。。。。你只猪西傻狗。。。。。。。。 ^PwZP;On  
a!UQ]prT  
Z(Styn/x  
你话你系咪傻棱一条,又截图又盛甘,你唔攰呀?又要从头审查一次人地有无声不对像,如果系既话,你可以去死了。用d时间来打飞机好过啦。浪费时间
顶端 Posted: 2014-10-04 04:26 | 16 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第12楼qqwq289于2014-10-04 01:50发表的  : Be~__pd  
@Z0?1+k  
A0mj!P9  
[attachment=559648] X`-7: !+  
你条废柴一向都讲左就话无讲既啦。。。。。。。。。。唔系你既野你凭咩话系蓝调制作呀???唔系你自己既野你就选转载。。。。。。。。又去改系啦,知你条废柴最叻狡辩既啦。。。。。。。。所以我截晒图啦,你仲有得狡辩。。。。。。。。。。你条傻棱。。。。。。。。真系棱你个棱咯。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。
;<=Z\NX  
傻嗨个仔傻仔,如果我系抄楼主既,点解距又步步情。如果我系你父母,出世果时知你咁蠢,将你摞去喂狗了。唔会好似宜家甘,用个屎忽谂野,用个屎眼睇野
顶端 Posted: 2014-10-04 04:31 | 17 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第14楼qqwq289于2014-10-04 03:44发表的  : jl-2)<  
L{pz)')I  
#@pgB:~lB  
傻仔我都到你污蔑既咩,你正傻狗黎既,我个版本有高清翡翠台个标志架傻狗棱,我有图有真相睇你点狡辩。。。。。。。。。你只弱智小丑狗。。。。。。。。 QoLp$1O (y  
? <F=*eS  
[j3-a4W u  
.......
QR+xPY~  
全部转我既图片,服你。
顶端 Posted: 2014-10-04 04:32 | 18 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第16楼2060207866于2014-10-04 04:26发表的  : %IA1Y>`  
#!0=I s^  
你话你系咪傻棱一条,又截图又盛甘,你唔攰呀?又要从头审查一次人地有无声不对像,如果系既话,你可以去死了。用d时间来打飞机好过啦。浪费时间
/b1+ ^|_  
x5w5xw  
我审查紧你系咪你老毛生你定系街边只猪生你既嘛。。。。。。。。时间系要黎浪费既嘛你唔之咩傻狗。。。。。咩你知衰了咩,乜你都知丑家小丑。。。。。。哈哈哈。。。。。。我知你除左打飞机就无第2样,但我就唔同你呀。我可以屌你老毛呀,可以帮衬你老毛,又可以爆你菊花,你话系咪好你唔知几多赔呢。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。猪西狗你系咪好羡慕你主人我呢?你唔使羡慕,等我带你去屌你老毛等你可以乱乱伦。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 04:43 | 19 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第17楼2060207866于2014-10-04 04:31发表的  : _ez* dE%  
b I-uF8"  
傻嗨个仔傻仔,如果我系抄楼主既,点解距又步步情。如果我系你父母,出世果时知你咁蠢,将你摞去喂狗了。唔会好似宜家甘,用个屎忽谂野,用个屎眼睇野
zb]e {$q2C  
ybC0Ee@  
你条废柴呢头又话唔系自己录,个头又话自己步步情压既,你讲野都语无伦次既,我点同你沟通呀???你都系死翻去青山稳翻你D院友同你讲啦傻hi。。。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 05:01 | 20 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第18楼2060207866于2014-10-04 04:32发表的  : S.zY0  
XtZeT~/7RT  
全部转我既图片,服你。
s||c#+j"8  
>"q?P^f/  
你知唔知丑架你D图。。。。。我能为你讲得出口。。。。。你真系小丑中既极品咯。。。。。。。。。唉!!!我差D 又唔记得你系狗黎添,狗又点会知丑字点写呀,如果你猪西狗都识写字甘就真系世界变咯。。。。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 05:09 | 21 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第18楼2060207866于2014-10-04 04:32发表的  : n%ypxY0  
IkuE|  
全部转我既图片,服你。
NI:3hfs  
eJ0Xfw%y%T  
继续A傻狗,你咪好中意死剩把口既,乜收爹啦,你样样都死,系把死臭口唔死,你无技术、无文化、无人品你乜都无,你好意思生存系呢个世界上无,你趁地淋啦咪系度阻住地球转啦,你呢只小学都未毕业既废柴。。。。。。。。。。。。同你对话连我自己都影低埋呀。。。。。。。。。你简直不知所谓不知廉耻废物中既废物垃圾中既垃圾废渣中既废渣。。。。。。。。。。你生存系呢个世界上还有什么意义呀。。。。。。。。。等我听日就汤你黎整翻煲荔枝狗肉供大众食用啦。。。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。
[ 此帖被qqwq289在2014-10-04 07:56重新编辑 ]
顶端 Posted: 2014-10-04 05:42 | 22 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第6楼2060207866于2014-10-04 01:21发表的  : p Le[<N  
[a!)w@I:  
fCbd]X  
h-]c   
你系咪听唔明人话呀。。。。。关录咩事呀。。。。。。。。我笑你系因为你偷龙转凤既伎俩太无水平太垃圾啦,一睇就知道你偷龙转凤啦。。。。。你话你几垃圾呢,唔够讲就扯开话题,你正垃圾废渣狗黎。。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。你都唔怕笑死人既。。。。。。。。。。哈哈哈。。。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-10-04 05:59 | 23 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语TV连续剧-BT下载