本页主题: 改名可以唔好甘貴嘛? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

小蘿
我真系得架!
级别: 普通人

多谢发贴的人[292]

改名可以唔好甘貴嘛?

改名可以唔好甘貴嘛?改一個就要500大蚊,好貴啊,可以平D嘛?100 或者200都好啊!
过去了的一切能重来吗?
顶端 Posted: 2007-01-06 21:48 | [楼 主]
卡神
级别: 仙人

多谢发贴的人[593]

1.有得改已经很好,其他论坛,你想改都很难 ">dq0gD  
`-B+JQmen  
2.500蚊都五算贵,况且你注册一日都已经发左124贴,一日都比你赚翻晒拉
顶端 Posted: 2007-01-06 23:58 | 1 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

冇錯~有得改已經好好~~ 500蚊對D水員嚟講一D都唔貴~~!! "Q+83adY4x  
加上~~太平就冇咗意義~~成日改嚟改去~~浪費咗時間同人力物力~~何必呢~ _; ]e@  
其實個名應該一早寫好就唔使改嚟改去咁煩啦~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-01-07 02:13 | 2 楼
卡神

多谢发贴的人[593]

楼上版主大人可五可以叫管理员快D帮我转名啊,我申请左一日拉,拜托.........
顶端 Posted: 2007-01-07 02:16 | 3 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
引用第3楼dyj2007-01-06 03:16 PM发表的: eK_*q -  
楼上版主大人可五可以叫管理员快D帮我转名啊,我申请左一日拉,拜托.........
.LE+/n  
PW[6/7  
劉生呢期好忙~~耐心D等下啦~~佢一有時間就會幫你改啦~~!!放心啦~~!!
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-01-07 02:35 | 4 楼
卡神

多谢发贴的人[593]

Quote:
引用第4楼幸福瞬間2007-01-07 02:35发表的: NV~vuC  
hWxT!  
84Zgo=P}  
劉生呢期好忙~~耐心D等下啦~~佢一有時間就會幫你改啦~~!!放心啦~~!!
Tk+DPp^  
哦,好拉,我等下.衣个ID系个FRIEND比,想换翻我自己用惯果个名
顶端 Posted: 2007-01-07 03:45 | 5 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】