本页主题: [妖獸都市2の地獄聖女][Violence Jack: Evil Town][バイオレンスジャック / 地獄街編][DVDrip][720x480][OVA][ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

级别: 新人

多谢发贴的人[0]

[妖獸都市2の地獄聖女][Violence Jack: Evil Town][バイオレンスジャック / 地獄街編][DVDrip][720x480][OVA][

3 !8#wn  
視頻內容取自:《バイオレンスジャック / 地獄街編》《バイオレンスジャック / ヘルスウインド編》兩編,香港的片名叫《妖獸都市2の地獄聖女》 Z.!<YfA)  
香港配音,來自ATV?大概是ATV吧?2次創作作品,如果你會粵語的話,肯定笑死你,這個我敢擔保!會粵語的人看過都給好評如潮。 kr|r-N`  
視頻個人合成,字幕粵語字幕,放段視頻預覽跟字幕預覽 FyWf`XTO  
;dMr2y`6  
http://www.acfun.tv/v/ac120184 ZMZWO$"K1  
("PZ!z1m1  
原來又係你個赤龍 乜你仲未死咩? R+0gn/a[G  
哼!你盲架?我而家鬱得你就梗係未死啦 咁都仲要問? 0TA8#c  
你聽住呀!我赤龍話過要收拾你嘅 ULu@"  
我就一定要殺晒你班仆街冚家慘至收手嘅 5+!yXkE^e  
哼!上次fire你唔低 今次番嚟就咁口臭 h.]^o*DJ  
好啊!我就睇下今次邊個冚家慘呀 <}A6 )=T  
兄弟!鬱佢 f*rub. y  
係… DJ7ak>"R  
喂!快D入去叫肉修羅摞部勁嘅出嚟對付赤龍 p7Zeudmj  
係… f4*(rX  
赤龍睇嘢啦 @(oY.PeS<z  
哈哈哈哈哈哈哈 我嗱【www.canton8.com不良信息过滤】啊赤龍 eY`9J4o'  
你以為自己係新人類就可以大晒啊? 37:tu7e~c  
我就唔信你好似超人咁 打不死嘅 "%+||IyW  
你唔係一樣係怕子彈 TCzlu# w  
我哋今次要用小型導彈 一定可以炸到你變赤餅嘅 iG"v  
嘿呀 我真係好驚導彈呀 UMBeY[ ?  
閉啦 係蚊型導彈呀 -6uLww=w4  
仆街啦 哩次佢肯定粉身碎骨 aM1WC 'c&)  
瞄準咗就fire佢 ;`c:Law4  
仲唔香! jg'"?KSU~  
哼哼 搞掂咗個條仆街而家輪到妳啦 fKFD>u 0%  
我睇下邊個仲有咁笨實走嚟救妳 I4w``""c  
我話妳知啊!冇人夠我哋圣饑魔鬥嘅蠢材 sx;/xIU|  
而家做戲啊?咁都唔Q死得嘅? EZ/_uj2&SN  
冚家慘佢係唔係人嚟架? W ^Fkjqpv  
食屎啦!呀… PWvTC`?  
哎呀 都係走先啦 番屋企睇IQ博士罷啦 ZVJ6 {DS/  
你冇埋嚟呀 我求下你呀 唔好殺我呀 H|aC(c  
係我衰 係我唔啱 我知錯啦 你原諒我呀 7Dl^5q.|  
嗚啊 你就算嚟要我除褲我都肯際架 ]e5aHpgR=  
嗚啊 啊 啊… 祿油花D都冇所謂架 IcQpb F0  
嗚啊 我求下你 你唔殺我就得架啦 我知衰啦 6tP!(  
我唔中意做攪屎棍!呀…
附件: 妖獸都市2の地獄聖女 HK Audio.torrent (20 K) 下载次数:1019 [种子详情]
顶端 Posted: 2016-04-11 21:03 | [楼 主]
andyu1234567

多谢发贴的人[1]

好电影啊````````````
顶端 Posted: 2016-04-11 23:06 | 1 楼
神之足跡

多谢发贴的人[0]

down來睇睇是米甘搞野先
顶端 Posted: 2016-04-12 09:08 | 2 楼
ng123456789

多谢发贴的人[621]

横掂无野睇,今晚睇睇先。
顶端 Posted: 2016-04-12 09:33 | 3 楼
bwx1988

多谢发贴的人[0]

睇睇
顶端 Posted: 2016-04-12 10:47 | 4 楼
lwwz

多谢发贴的人[0]

有冇第一部?
顶端 Posted: 2016-04-15 13:19 | 5 楼
webguild81

多谢发贴的人[3]

很好两部都有了,谢谢
顶端 Posted: 2016-04-15 13:49 | 6 楼
nipplechest

多谢发贴的人[0]

呢套野搵左廿幾年  竟然今日會有人放  真心的感動
顶端 Posted: 2016-04-16 01:02 | 7 楼
吹水佬

多谢发贴的人[18]

呢套野搵左廿幾年  竟然今日會有人放  真心的感動
顶端 Posted: 2016-04-18 20:59 | 8 楼
v101c

多谢发贴的人[0]

好到无朋友啊,话说当年甘都出的街,算奇迹咯
顶端 Posted: 2016-04-18 22:06 | 9 楼
liuhs17

多谢发贴的人[5]

第一部都无睇
顶端 Posted: 2016-04-19 10:16 | 10 楼
cyberstyle

多谢发贴的人[0]

感谢分享!!
顶端 Posted: 2016-05-01 09:41 | 11 楼
herotoms

多谢发贴的人[0]

求第一部
顶端 Posted: 2016-05-01 12:01 | 12 楼

多谢发贴的人[0]

求第一部粤语
顶端 Posted: 2016-05-01 21:03 | 13 楼
vwwvww

多谢发贴的人[0]

当年得好动画太多太多
顶端 Posted: 2016-06-11 11:37 | 14 楼
jk62756749

多谢发贴的人[0]

管理员你点做审查啊,这部作品好明显是【www.canton8.com不良信息过滤】成人三级H动画来了,还不删除此贴你有病啊,这里是正常动漫爱好站,速度封贴还要连发此贴人的ID一起封杀,火都来了
顶端 Posted: 2016-08-06 05:19 | 15 楼
hmgru

多谢发贴的人[0]

很好两部都有了,谢谢!!!!
顶端 Posted: 2016-09-19 08:20 | 16 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语动漫-BT下载