本页主题: 今朝早攞两蚊俾个陌生靓女搭BUS 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

干物女王
广东第一80后动漫美剧王国Q群:65215572
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

今朝早攞两蚊俾个陌生靓女搭BUS

今朝早我喺公交车站喥等车果阵,突然有个陌生靓女(眼大大,双眼皮,戴黑框眼镜,着住浅蓝色普工工衣)问我借两蚊散纸坐车,话用微信转帐俾我,我谂谂下,攞咗两蚊俾佢,并同佢讲唔洗转帐俾我,直接攞去用。因为我觉得万一对方係厄我嘅,以而家D科技咁先进,有可能会有D软件係陌生人一加我微信就会将我支付宝D钱转走,到时就麻烦大了。但係唔帮又唔得,万一对方真係冇散纸坐车会好惨咖嘛,所以我最后就谂咗呢个两全其美嘅方法,俾钱佢唔洗佢还,又可以帮到人又伤害唔到自己!我几醒!
顶端 Posted: 2018-01-15 19:57 | [楼 主]
12124gf

多谢发贴的人[0]

你亲手断送咗一段美好姻缘.................
顶端 Posted: 2018-01-15 20:08 | 1 楼
key4boy

多谢发贴的人[0]

你  on   9999999999999999999999999999.................  
顶端 Posted: 2018-01-15 20:16 | 2 楼
干物女王

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第1楼12124gf于2018-01-15 20:08发表的  :
你亲手断送咗一段美好姻缘.................

我又唔係男人!
顶端 Posted: 2018-01-15 20:43 | 3 楼
干物女王

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第2楼key4boy于2018-01-15 20:16发表的  :
你  on   9999999999999999999999999999.................  

你  ON   1010101010101010101010101010…………
顶端 Posted: 2018-01-15 20:48 | 4 楼
laudddd

多谢发贴的人[0]

你亲手断送咗一段美好姻缘
顶端 Posted: 2018-03-07 08:08 | 5 楼
terryboy220
级别: 普通人

多谢发贴的人[1]

回 3楼(干物女王) 的帖子

你未试过女人噶好,点知道喜欢女人5好呢?我是男噶     
顶端 Posted: 2018-03-07 08:42 | 6 楼
samchan2008

多谢发贴的人[0]

楼主淋太多了
顶端 Posted: 2018-03-07 09:13 | 7 楼
ryancheung69

多谢发贴的人[0]

网上有好多人都有哩个遭遇,新型骗局
顶端 Posted: 2018-03-07 21:37 | 8 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区