本页主题: J2卡通減少CCTVB没落? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

zyxkidd
级别: 高人

多谢发贴的人[12]

J2卡通減少CCTVB没落?

图片:
图片:
早幾年周六凌晨12點必睇劇場版,成本高睇就轉左播卡通,刀劍神域播完之后,依家又開始變成兒童臺模式?再睇睇2020年卡通引入量得4部?比著以前大臺都唔只呢個數啦。
顶端 Posted: 2019-12-15 23:27 | [楼 主]
zyxkidd

多谢发贴的人[12]

图片:
NOW就继续NOW啦,有马爷粤语讲英超,有蜡笔小新,有队长小翼有海賊。
顶端 Posted: 2019-12-15 23:30 | 1 楼
webguild81
级别: 新人

多谢发贴的人[3]

迟早关台?!
顶端 Posted: 2019-12-15 23:40 | 2 楼
zyxkidd

多谢发贴的人[12]

之前买落版权都有D存货,比如我的英雄学院1-3季,闪电十一人仲有1季,圣斗少女翔,樱桃小丸子,多啦A梦等 xeKm} MN]S  
精灵宝可梦长寿卡通,就一早折埋左。 !Wj`U$];  
龙珠超唔知之前有无引进, 刀神神域就得1-3季版权。 #<G:&  
系呢场运动入面,CCTVB真系好伤,可能未来会有好多好睇嘅卡通无得睇。
[ 此帖被zyxkidd在2019-12-16 00:58重新编辑 ]
顶端 Posted: 2019-12-16 00:10 | 3 楼
zqxiaofu

多谢发贴的人[0]

我都期待J2几时配新银魂
顶端 Posted: 2019-12-16 03:45 | 4 楼
sadfasf

多谢发贴的人[1]

娱乐丰富得多元化,又无太正向的引导,客户群对像偏窄,大浪淘少也属于正常。
顶端 Posted: 2019-12-16 05:46 | 5 楼
windyson

多谢发贴的人[15]

明珠台的欧美剧又开始没粤配了。 Yp\Y]pym  
零售市场转差,谁还有多余钱卖广告赞助节目? ]W5p\(1g  
加之合拍剧都停了。 M"-.D;sa1  
ATV怎么死的?没自产节目,大量配音节目
顶端 Posted: 2019-12-16 08:06 | 6 楼
lzfcqy
级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

其实是成个香港都没落了
顶端 Posted: 2019-12-16 08:19 | 7 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语动漫-BT下载