本页主题: 唔知系唔系如佢所愿呢 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

ben1628
级别: 新人

多谢发贴的人[2]

唔知系唔系如佢所愿呢

拍拖几个月了,一直以来都迁就你,动不动就话分手,动不动就拉黑我,脾气大到无人有,我去你屋企食饭,我都有帮手吧,仲要成日咁怀疑我,成日查我手机,你以为你真系福尔摩斯再生咩,我一心一意咁对你,从未想过同你分手,连思想上嘅出轨都无,我仲有几张同前女友嘅合照,就话我不忠,结果换来拉黑三天嘅结果,好吧,我把照片删除啦,得啦,不到2日,又话我中意份工多过中意你,又全面拉黑我,真的好无奈,前几日,比佢知道我无讲比你知嘅一D事,只不过系金钱方面嘅问题,又话我骗佢,又拉黑已经三天了,我累了,真的累了,你知道吗?你咁样搞,系度消磨紧我对你嘅激情咋 HmExfW  
%X9b=%'+  
这次,我想如你所愿吧,分就分吧,既然你咁中意玩分手,一于分啦,我会揾到一个对我好嘅女友
本帖最近评分记录:
  • 银纸:+10(bennypower) nice
  • 顶端 Posted: 2020-02-03 23:39 | [楼 主]
    gwffw
    级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

我曾经都有同你差唔多的经历,最后我都系忍受不了分手了,这样太累了!!
    顶端 Posted: 2020-02-04 03:58 | 1 楼
    飞粤

多谢发贴的人[0]

九唔搭八,不知所谓,与论坛毫无关联
    顶端 Posted: 2020-02-04 09:35 | 2 楼
    kissyou511

多谢发贴的人[0]

对方安全感唔够,想要伴侣多一点关注。     
    顶端 Posted: 2020-02-04 09:50 | 3 楼
    waterboy584
    淼淼大人
    级别: 高人

多谢发贴的人[168]

分咯,这样太累了
    顶端 Posted: 2020-02-04 11:07 | 4 楼
    dashgd678

多谢发贴的人[0]

从你甘讲  对方应该好年轻  好幼稚 需要经过感情的毒打
    顶端 Posted: 2020-02-04 11:43 | 5 楼
    坤吇

多谢发贴的人[0]

对尼种人,唔可以太用心,
    顶端 Posted: 2020-02-04 15:18 | 6 楼

多谢发贴的人[6]

觉得唔舒服就分吧,人生路漫漫
    顶端 Posted: 2020-10-06 15:00 | 7 楼
    wjjo32

多谢发贴的人[0]

睇你有幾鍾意佢。如果超級鍾意你預作認命。如果唔係好鍾意你要諗下佢喺唔喺真喺適合你。如果溝通到嘅話攤開嚟傾。如果有心結婚。一定要解決咗去。
    顶端 Posted: 2020-11-09 12:09 | 8 楼
    无名氏
    级别: *

多谢发贴的人[0]

请留意对方系唔系人格障碍。如果系,冇得医。
    顶端 Posted: 2022-02-14 16:30 | 9 楼
    hehuaxu
    爱做的事是做爱

多谢发贴的人[0]

拍拖何必咁认真,训过就算啦,可以的话,就继续训落去,五啱就继续换咯,无需太多心理折磨
    顶端 Posted: 2022-03-20 20:10 | 10 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式