本页主题: ~~生日快樂~~^^ - 用手機影~效果好差~志在參與~^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

~~生日快樂~~^^ - 用手機影~效果好差~志在參與~^^

第一年喺藍調過生日~好開心~ nYtkTP!J6  
所有嘅慶祝活動~身為會員都應該要參與其中~版主更加唔使講~ ]>~.U ~  
我D中文唔靚嘅~平時都好少寫~今次都係抱住志在參與嘅態度~ ' #K@%P  
各位寫得一手好字嘅朋友快D參與啦~~
J^"_H:1[  
:cA P{rSe  
~~Happy ~ Birthday~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:188 | 操作人: 刘纹虎 | 理由: 参赛奖励
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-19 05:57 | [楼 主]
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:【619】~~生日快樂~~^^

Quote:
    引用第5楼猪猪TouIs2007-06-18 10:19 PM发表的: -% B)+yq>  
    哇哇哇~家姐写字甘靓既~
    eF 8um$t9  
    blV'-Al  
    多謝細佬~~ o,1Fzdh6(  
    你幾時又俾我睇下你D字呢~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-19 09:41 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第4楼table13142007-06-18 10:11 PM发表的: `H;O! ty&d  
    哇~~~~掂,支持你!!!!
    3Z)vJC9'  
    9T;l*   
    多謝曬~~你都快D發啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-19 09:48 | 2 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼语毛论厕2007-06-18 09:53 PM发表的: U@?Ro enn  
    我D字中见唔到人
    HQ8;d9cGir  
    4[]4KKO3Q2  
    點會呀~~發上嚟睇睇啦~~

顶端 Posted: 2007-06-19 09:56 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第15楼浑沌之风2007-06-18 11:21 PM发表的: h =~ TgTv  
    点解你甘少写中文都甘靓噶~~~
    1e#}+i!a  
    Fn!kest  
    多謝曬~我中文得4年級喳~~慚愧呀~~ =sW(2Im  
    P.S.你未去我區攞利是啵~~

顶端 Posted: 2007-06-19 10:37 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼小加菲2007-06-19 12:08 AM发表的: 'lym^^MjL+  
    {? jr  
    D中文字都幾好,好靚呀!
    G~I@'[ur  
    {(#>%f+|C  
    好嘛嘛啦~~ ~% QVjzMC  
    P.S.我代虎虎講嘅~~

顶端 Posted: 2007-06-19 13:38 | 5 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:【619】~~生日快樂~~^^

Quote:
    引用第25楼猪猪TouIs2007-06-19 05:40 AM发表的: 8=H!&+aGh  
    gh3XC.&  
    我D字好难睇!算啦~哈哈~!
    r(IQ)\GR  
    ?A /+DRQ(  
    寫下就有188啦~~一齊參與下啦~~

顶端 Posted: 2007-06-20 01:39 | 6 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:~~生日快樂~~^^

Quote:
    引用第27楼肥牛肉2007-06-19 02:55 PM发表的: -9)<[>:  
    ANNIE D字原來咁靚嘅! /ov&h;  
    真係叮噹迷連MEMO紙都係用佢. AXhV#nZt0  
     g-MaP  
    "If]qX(w  
    係呀~~我好愛叮噹嘅~~好多嘢都係佢嘅嘜頭~~

顶端 Posted: 2007-06-20 07:06 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:~~生日快樂~~^^

Quote:
    引用第30楼artto2007-06-20 01:55 AM发表的: *Y'@|xf*  
    Annie的大作。thx奉上。 8jW"8~Y#0  
    几时有新歌仔听啊? TQyi -Dc  
    M}E0Msq_o  
    y#Je%tAe 2  
    多謝你個thanks~ g/&`NlD  
    er~~你唔係聽咗了咩~最新咪烈女囉~~

顶端 Posted: 2007-06-20 13:34 | 8 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 短片视频&贴图