本页主题: 疯狂见证颠佬又一呕血喷饭杰作<唱这歌> - 卖色相稳钱钱啊 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

颠佬
级别: *

多谢发贴的人[]

疯狂见证颠佬又一呕血喷饭杰作<唱这歌> - 卖色相稳钱钱啊

好多人会问~点解呢只颠佬又出来搞MV啊~几时死埋去一边啊 dvxD{UH  
Y<3s_  
我可以答你~以后的日子你都几难挨~因为有我呢个颠佬系度! fI`T3Y!7  
4LARqSmt  
?15k~1nA  
今次带给大家又城仔唱噶歌送给大家~希望大家系烦噶时候,悲哀的时候,伤心的时候! 6;Cr92  
见到我呢篇MV你或者有种想死想笑的感觉~
St,IWOmq"  
"F>-W \%  
&<@ { d  
ehCc N4V(  
F3jrJ+nJ  
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。!!!!!!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 少爷 | 理由: 此视频未满18岁的人请与家长陪同下才观看!
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 多謝分享~!!
  • 顶端 Posted: 2007-07-03 17:50 | Unknown [楼 主]
    我只是个平凡人
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[3761]

Re:疯狂见证颠佬又一呕血喷饭杰作<唱这歌>

真系好搞....
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 颠佬 | 理由: 礼上往来~回翻水给你~

• 我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-07-03 17:56 | 1 楼
    hxw520

多谢发贴的人[]

来撑下场先!
    顶端 Posted: 2007-07-03 17:59 | Unknown 2 楼
    yucci

多谢发贴的人[6068]

同之前的差不多
    顶端 Posted: 2007-07-03 19:17 | 3 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

試問除咗用個"勁"字嚟形容,我仲可以講乜呢. UDVf@[[hN  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-07-03 19:22 | 4 楼
    ~~小猪~~
    猪一只
    级别: 仙人

多谢发贴的人[322]

支持下!!!!!
    顶端 Posted: 2007-07-03 19:27 | 5 楼
    togawin
    潴嗨.浪漫之城

多谢发贴的人[260]

我\\\无办法吾讲一个字<<<<<<<<<<<劲>>>>>>>>>>>>>
    顶端 Posted: 2007-07-03 19:55 | 6 楼
    spica
    Os quiero para siempre.
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3191]

哩個世界有啲咁Se傻嘅人? 咩地方出嚟架?
    歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
    顶端 Posted: 2007-07-03 20:15 | 7 楼
    颠佬

多谢发贴的人[]

Re:Re:疯狂见证颠佬又一呕血喷饭杰作<唱这歌>

Quote:
    引用第7楼spica2007-07-03 20:15发表的: *e%Dg{_  
    哩個世界有啲咁Se傻嘅人? 咩地方出嚟架?
    =x=1uXQv5  
    青山咯~得米~我可以傻得噶~呢D叫自我舒畅~悟系叫傻~知道米~
    顶端 Posted: 2007-07-03 20:29 | Unknown 8 楼
    yzhex
    change is alawys good!

多谢发贴的人[5]

AARON的声线 颠佬的演绎 绝啊
    顶端 Posted: 2007-07-03 21:32 | 9 楼
    georgeboy
    佐治小子
    级别: 圣人

多谢发贴的人[2132]

果然是:颠佬的力作.

顶端 Posted: 2007-07-03 21:52 | 10 楼
    最佳損友

多谢发贴的人[33]

都幾有型有款啊
    顶端 Posted: 2007-07-04 12:32 | 11 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

好搞野啊`~``我都就黎笑4咯```
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-07-05 22:37 | 12 楼
    巨型牛奶糖
    亂黎嘎

多谢发贴的人[94]

TX share
    顶端 Posted: 2007-10-30 14:27 | 13 楼
    cing

多谢发贴的人[25373]

真系搞SI啊

顶端 Posted: 2007-10-30 20:11 | 14 楼
    飛囡
    ∫¨`飛飛ヾ↘
    级别: 新人

多谢发贴的人[736]

今日好5开心,入来笑吓先.
    顶端 Posted: 2007-10-31 16:42 | 15 楼
    wenjiewen
    永不休止的休止符

多谢发贴的人[46]

每日笑一笑```````
    顶端 Posted: 2007-10-31 20:25 | 16 楼
    kevinlau
    做人要低调

多谢发贴的人[2]

人到无聊时,乜都会发生!
    顶端 Posted: 2007-11-01 00:44 | 17 楼
    cc119800
    多嗮

多谢发贴的人[2]

都几颠喔。。。。。。。。。。。
    顶端 Posted: 2007-11-10 02:53 | 18 楼
    荔湾fitone

多谢发贴的人[94]

希望大家系烦噶时候,悲哀的时候,伤心的时候! ;R- z3C  
    见到我呢篇MV你或者有种想死想笑的感觉~ fxf GJNR  
    p%M(G#gOgP  
    就你呢个出发点,支持下你~~
    一日一只“兔”,病毒难驾到~~
    顶端 Posted: 2007-11-21 22:13 | 19 楼
    少爷

多谢发贴的人[165]

颠佬!你条契弟笑S我咯``
    顶端 Posted: 2007-11-25 15:45 | 20 楼
    kenclp

多谢发贴的人[10]

佢跳舞超搞笑啊!!! :$@zX]?M  
    我开始为佢部显示器担心啊,佢会唔会跳舞跳到兴奋过头,一拳打烂部显示器啊
    顶端 Posted: 2008-03-06 20:12 | 21 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我

多谢发贴的人[642]

得啦...你冇改錯名~!
    招婚....
    顶端 Posted: 2008-03-08 16:26 | 22 楼
    闪灵我最型
    傻佬吖

多谢发贴的人[176]

使唔使甘搞野吖你~~仲型过阿城哥啦··
    顶端 Posted: 2008-06-11 19:32 | 23 楼
    gbcolor
    黑暗光芒

多谢发贴的人[16]

哦 有意思
    顶端 Posted: 2008-06-25 17:03 | 24 楼
    kerobee
    洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
    级别: 神人

多谢发贴的人[390]

顶你。 ~你个MV我都睇完想~~~
    顶端 Posted: 2008-06-25 21:23 | 25 楼
    sddlm

多谢发贴的人[21]

.....
    顶端 Posted: 2008-06-28 01:45 | 26 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部