本页主题: 报到迟黎的"生日快乐" - 随意画的...画得唔好请见谅! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

新月Moon
级别: 圣人

多谢发贴的人[390]

报到迟黎的"生日快乐" - 随意画的...画得唔好请见谅!

画得唔好...请多多包涵~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:188 | 操作人: bbmrbean | 理由: 哭泣啊!你发迟左啦,投票开始左。不过既然画得咁辛苦,破例都要比参赛奖你噶啦! 下次记得留意参赛时间安排啦!sorry!
  • 顶端 Posted: 2007-07-05 23:24 | [楼 主]
    熊o(∩_∩)o猫
    整人为乐
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1040]

感谢你真心真意地参加了本次活动,可惜本次活动已经进入第二阶段,非常欢迎你参与本次投票 M0~%[nX  
    投票入口 \gB ~0@[\7  
    在此请允许我自责一番 #r]Z2Y]  
    再次感谢你!
    本人管理的范围:贴图区&视频区

图片仅供参考,一切以实物为准
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:32 | 1 楼
    新月Moon

多谢发贴的人[390]

Quote:
    引用第1楼bbmrbean2007-07-05 23:32发表的: M-i3_H)  
    感谢你真心真意地参加了本次活动,可惜本次活动已经进入第二阶段,非常欢迎你参与本次投票 bKM*4M=k  
    投票入口 hZ*vk  
    在此请允许我自责一番 wrgB =o  
    再次感谢你!
    2} pZyS  
    刚有灵感就画左...有份参与就好...!
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:37 | 2 楼
    ♂风♂
    幻术师
    级别: 高人

多谢发贴的人[255]

Re:报到迟黎的"生日快乐"

......都几好啊
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:38 | 3 楼
    新月Moon

多谢发贴的人[390]

Re:Re:报到迟黎的"生日快乐"

Quote:
    引用第3楼♂风♂2007-07-05 23:38发表的: #%nV\ Bl  
    ......都几好啊
    Gh=I2GSo  
    多谢~~~不过而家睇翻..真系画得好烂~~
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:39 | 4 楼
    吖細
    ·°毒生囡.·!
    级别: 神人

多谢发贴的人[1551]

好得意吖D公囝~~!!
    做人唔可以太叻嘎`~唔繫就好有可能俾外星人吸走嘎`~!!
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:40 | 5 楼
    熊o(∩_∩)o猫
    整人为乐

多谢发贴的人[1040]

Re:Re:Re:报到迟黎的"生日快乐"

Quote:
    引用第4楼hanxuebb2007-07-05 23:39发表的: ^4  $4x  
    kHhp;<  
    多谢~~~不过而家睇翻..真系画得好烂~~
    o+=wQ$"tP  
    冇D咁噶树! /Z?o%/bw:  
    你非常用心啊!期待你多发D得意噶作品上图区
    本人管理的范围:贴图区&视频区

图片仅供参考,一切以实物为准
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:44 | 6 楼
    新月Moon

多谢发贴的人[390]

Quote:
    引用第5楼吖細2007-07-05 23:40发表的: LXX('d  
    好得意吖D公囝~~!!
    C5V}L   
    细细...多谢你~~ ^7+;XUyg  
    画得唔系噤好!~~~~~
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:44 | 7 楼
    openforever
    级别: 新人

多谢发贴的人[28]

好犀利啊。。LZ
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:49 | 8 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

你又真系迟左好多哦
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:50 | Unknown 9 楼
    新月Moon

多谢发贴的人[390]

Re:Re:Re:Re:报到迟黎的"生日快乐"

Quote:
    引用第6楼bbmrbean2007-07-05 23:44发表的: ."dT6uE  
    gWU#NRRc  
    冇D咁噶树! 9{fP.ifdv7  
    你非常用心啊!期待你多发D得意噶作品上图区
    Y<W9LF  
    好似打左针..个心颤左颤..因为亦得到你的支持
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:56 | 10 楼
    新月Moon

多谢发贴的人[390]

Quote:
    引用第8楼openforever2007-07-05 23:49发表的: ~N9k8eT  
    好犀利啊。。LZ
    M/W9"N[ta  
    多谢...虽然系安慰说话..但好好听~
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:57 | 11 楼
    新月Moon

多谢发贴的人[390]

Quote:
    引用第9楼hxw5202007-07-05 23:50发表的: kPy7e~  
    你又真系迟左好多哦
    OF1^_s;  
    无计啦...有灵感先画得上黎...已经系快餐黎架啦!~~~不过迟到左~~
    顶端 Posted: 2007-07-05 23:58 | 12 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

甘有心点可以5支持下你呢`!不过下次早D啦
    顶端 Posted: 2007-07-06 10:07 | 13 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 短片视频&贴图