查看完整版本: [-- 教你改眼睛颜色~~~ --]

蓝调粤语 -> 作图技术 -> 教你改眼睛颜色~~~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

Mc.大醜醜 2007-08-11 02:39
({4?RtYm  
曾经我都有张..~

mandy11758 2007-08-17 17:30
学会了,图看不见

chungbh 2007-08-21 08:52
thanks for your sharing

ThxCoolTide 2007-08-22 11:10
好简单喈~!不过都係要多谢LZ嘅分享~!

dicarxu 2007-08-26 12:26
其實可以更簡單 F+?g0w[ '  
打開圖片后 }Bn`0;]  
點"畫筆工具" GqD_6cdh   
然後在圖片上方的"模式"選擇“顔色”選項 4! DXj0^  
然後就再調色板選好你想畫眼睛的顔色 6_O3/   
然後直接塗鴉...........

立花正仁 2007-08-28 23:10
我睇啱条女多啲

ginlm 2007-10-31 02:49
又学识多样嘢啦,多谢LZ

Mao毛毛Mao 2007-12-18 11:39
.....原來大家都咁鍾意PS嘅嘢噶?

jasonanson 2008-05-26 16:04
又学识多样嘢啦

Alvin 2008-05-26 16:30
不如我教你地一个还简单D既方法啦!!就系先用方框选取你想要既眼睛部位,然后新建一个图层填统你想要既一只颜色,然后在图层上面果度选择“正片叠加”就OK啦!!此方法比楼主方法简单快捷方便得多啦!!大家不妨一试!

kakam 2008-06-11 13:40
假如我想眼睛部分灵活变色点做啊~?

吖纯 2008-06-11 22:53
其实唔系咁整~先画个圆然后着色就得啦~

kakam 2008-06-12 16:17
五洗~可以再简单d~ 7aJ:kumDZ  
TV*@h2C"i  
你用你既念力~霖咩色距就变咩色嘎啦~

古烈蛋治 2008-11-08 17:37
唔错..不过仲有无更简单既方法?

84009030 2008-11-11 18:44
睇起身有D悟自然喔

playstation2 2008-12-03 19:40
makes her look like she is wearing special contacts

juno3241 2009-03-25 21:41
条女唔错啊

21就是唔 2010-08-08 21:50
甘兴奋,又学到方法。唔该~~

panlinfan 2024-01-09 18:55
好看啊,以为带了美瞳呢

查看完整版本: [-- 教你改眼睛颜色~~~ --] [-- top --]