查看完整版本: [-- 先生要服务嘛? - 打电话 问服务 --]

蓝调粤语 -> 粤笑粤爽 -> 先生要服务嘛? - 打电话 问服务 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

vekogz 2007-09-16 01:04
X(A.X:"  
话说A君外出公干,做咗成日嘢,死蛇烂鳝咁返到酒店想透吓,点知不断接到内线电话,问:先生要服务嘛?先生要服务嘛? ^03j8Pc-c  
2f>PO +4S{  
A君觉得烦,于是就拔了电话线,但系训训吓,A君开始“罗罗乱”,辗转反侧一排之后,真系训唔到,梗系,“有问题,未解决”嘛! >&,[H: Z  
4dawg8K`9  
终于,A君都系决定向现实妥协,插返条电话线,搵咗个“提供服务的专业人士”过嚟。 59r_#(u o  
aAE>)#f(  
价钱请妥,项目确定,“专业人士”开始除衫......一切按计划进行中...... Vw tZLP36  
6E ~g#(8  
A君上床N小时之后,“光身”嘅“专业人士”终于忍唔住,开口问:“老细!你究竟想点嘎?我坐咗成晚梳发啦!” h6_(?|:-(  
C NsNZJ  
A君系床上,睡眼朦胧咁答:“啱嘎啦,唔系咁,咁多蚊我点训啧!” dq\FBwfe  
|4(~%| 8{  

gokouz 2007-09-16 01:52
哈哈,非常好的解决办法.

alice_choy78 2007-09-17 10:46
好!够绝。。。。。

86513079 2008-05-26 23:50
你很

fenlutitang 2008-06-04 12:53
好狠~~~~~~~~

Alvin 2008-06-04 13:04
你真系够绝哦!!!

Mc.大醜醜 2008-06-04 13:06
蚊香便D窝..

simba82 2008-06-04 13:35
贵咯。

〖阿良¤囝〗 2008-06-04 21:54
很好,很强大

迪新 2008-06-05 21:45
为蚊饭服务!! R1Ye<R!Q  
劲啊!!咁都谂到!!

道心仲魔 2008-06-06 09:37
够狠啊```````````

jay_pen 2008-06-23 17:06
要稳o型血既。

无敌掌们茶 2008-08-07 17:59
甘都埝得出既~~~劲啊~~

panny 2008-08-07 18:09
买蚊帐都得架遮,多余

gzxgx 2008-08-07 22:15
够绝!!!!!!! {J5JYdK  
冷笑话

marke1979 2008-08-08 13:20
咁都谂得出

海賊王 2008-08-08 22:32
甘都想得到,不得不珮服,不過甘都睡得到,更加珮服!!!

葉問越傷心 2008-11-05 17:11
A君够绝!哈哈

julianwugdbt 2008-11-07 16:13
边间酒店啊,居然有蚊

查看完整版本: [-- 先生要服务嘛? - 打电话 问服务 --] [-- top --]