查看完整版本: [-- 教你生仔~~18+ --]

蓝调粤语 -> 粤笑粤爽 -> 教你生仔~~18+ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

evolution128 2007-10-18 20:05
小明佢結婚果陣,佢同佢老婆都仲係處 k; ned  
.QB)Y* z  
所以唔識得做愛,所以小明就問佢爸爸...做愛既過程係點 Zn6u6<O=  
TH*}Ja^/  
之後佢爸爸就比左隻三級碟佢睇 3zzl|+# 6  
MGsY3~!K  
而洞房當晚,小明都好順利咁跟住隻碟既內容去做愛 =gHUY&sPu8  
Ly]J-BTe  
過左兩年後,小明佢地兩夫婦仍然未有仔女 \`-a'u=S  
40%<E  
小明爸爸就問小明有冇跟住隻碟去做.......小明佢就話有啦,仲跟到十足十tim 98lz2d/Fcq  
j>Cp4  
然後小明爸爸要求小明兩夫婦係佢面前做愛比佢睇 qb +Gjgp  
^AC2  zC  
雖然有d難為情,但佢地兩夫婦都係照做 [p_<`gU?  
GxA[N  
佢地做愛果陣都冇咩問題,而且好專業,小明爸爸都覺得冇咩問題  e,T^8_>  
Uwg*kJ3 H  
到最後才知道...........原來小明每次都係把精液射到佢老婆既面上便

gillrenc 2007-10-18 20:16
月圓房事就生仔,月缺就生女

一串紅 2007-10-18 20:23
生仔生女靠自然啦

芝麻糊 2007-10-21 11:44
哈哈哈哈哈哈哈,甘样就梗系冇得生喇

薛磊 2007-10-22 10:08
根据个人经验,就算是颜射,系做果时都会有少许会入咗去的

ThxCoolTide 2007-11-08 22:01
哈哈~~!颜射啊?!!!睇得咖仔多就係咁噶啦~!

xjb 2007-11-12 13:50
哈哈,好搞笑 

anomesdia 2007-11-12 13:59
Quote:
引用第4楼薛磊2007-10-22 10:08发表的: Gt5'-Hyo  
根据个人经验,就算是颜射,系做果时都会有少许会入咗去的
J-+p]xG  
果然经验丰富

sammy仔 2007-12-07 15:59
(= _ =;)颜射》。。

table1314 2008-02-27 15:54
4仔嘅祸

kevinchangg 2008-02-28 21:07
颜射 厉害,不过做紧果时会有少许进入了体内是事实

metallicalmf 2008-03-13 15:52
o(∩_∩)o...哈哈 ~ 乜唔系有口爆片噶咩?

hjbee 2008-03-13 21:17
哈哈!几搞笑!小明真系乜!!!!

FitpiG 2008-03-13 21:29
哈哈,很搞笑哦~

浪人 2008-03-24 12:22
颜射?? xyc`p[n &  
甘鬼专业噶词我係第一次听到喔! o5 |P5h  
阴茎阴茎!

Mao毛毛Mao 2008-04-13 12:47
颜射都讲埋出来...唔好讲埋潮吹~!!!

〖阿良¤囝〗 2008-05-07 19:57
哟..如果真系有D甘嘅夫妻,就真系不的了咯

vindytan 2008-05-07 20:05
真系对区地好阴茎

86513079 2008-05-26 23:54
我中意声女

查看完整版本: [-- 教你生仔~~18+ --] [-- top --]