查看完整版本: [-- 怕比人传染. --]

蓝调粤语 -> 粤笑粤爽 -> 怕比人传染. [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

?安格﹫絲゛ 2007-12-01 20:27
a君平时都讲究卫生,有一日,佢去左酒吧度饮酒. z; >O5 a>z  
McN'J. Sxp  
佢要左一杯酒,个杯糸有杯耳嘅. 6K >(n  
\\ZhM  
佢罗起只杯,跟住响有杯耳嘅果个位度饮. }}wSns  
,pW^>J  
waiter见到就觉得ok奇怪,佢问a君:"先生,点解你会咁样饮嘅咧?" <!X]$kvG  
:]* =f].  
a君:"因为有杯耳嘅e个位置,平时d人饮酒都唔会响e个位度饮嘅,所以我就唔惊比人传染细菌laaaaa". !H @nAz  
7j"B-k#  
过左一阵,b君又入左黎饮酒,佢同样好似a君咁样饮酒. K%SfTA1TCB  
p4K 8L'nZ  
waiter见到就走埋去问佢:"先生你都糸惊比人传染细菌丫?" MN>U jF A  
VD{_6  
点知b君话:"唔糸丫,我糸因为有病,唔想传染比人,所以咪响e个位度饮咯."

心褂褂ing. 2008-01-03 12:20
弄巧成拙```

心褂褂ing. 2008-01-03 12:22
我坐梳化噶呢``hoho...

table1314 2008-02-27 15:25
哈哈........好好笑

kevinchangg 2008-02-28 21:02
嘻嘻,米感中晒蕉咯

86513079 2008-05-26 23:54
太多重复了拉

Mao毛毛Mao 2008-05-28 11:23
安格兄太耐冇浦頭了....

db7 2008-05-28 15:42
哈哈哈哈~~~好好笑阿~~~A君真係蠢阿~

〖阿良¤囝〗 2008-06-02 16:00
微笑一下

dominate1986 2008-06-02 16:08
纯粹搞野

查看完整版本: [-- 怕比人传染. --] [-- top --]