查看完整版本: [-- 搞笑的日本名! --]

蓝调粤语 -> 粤笑粤爽 -> 搞笑的日本名! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

dakouzi 2008-03-14 18:12
你睇得明?算你粤语过关啦! >x JzV  
DtFHh/X  
月京舞梨   唔迟唔早身体好 #|ts1lD#ah  
根本正菜   使唔使咁自大啊? NJQ)Ttt  
根本滨实   自己帮自己起个噉名认真笨实啦。 kqm(D#  
吾芳池舞   边个做佢个仔就唔好彩。 HWsV_VAw}  
根本朔     可以去拍AV。 9zb1t1[ W  
根本英俊   又一自大狂。 $Yt |XT+!&  
正野一健   …… ;_vhKU)%J#  
夕晴高贵   日本人都系咁自大架。 C@6:uiT$  
森口武治   有毛咪得啰。 V:Gy pY)  
下边光     日本家阵兴,吹咩。 v>#Njgo  
池佐岛野香 第晚早啲喇。 jkx>o?s)z  
武浅静     起个噉名,抵你一世穷。 HoABo:  
吉川小丸   男人大忌! vI I{i  
谷村富郎   有冇咁劲? s`_EkFw>Gl  
吉村前边代 牙签。。。。 Ai1"UYk\\Y  
友舞久菜   应该问帮佢起名嗰个。 9gcW;  
郁弥久代   恶人。。。 } Xo#/9  
秀田武仁耕 肥田个个争。 *: @KpYWx"  
边渡友次子 厕所有。 ;ND$4$  
原本琴日香 噉即系几时香啫? V!+iq*Z|=  
小卷次子   去百佳买啰。 8Y.q P"s  
春卷一健   一件点够吃? )0-A;X2  
秀田武仁耕 肥田个个争。 J`U]Ux/L  
池早香     就早啲香喇。 m2\\!C]f  
淮山杞子   肯定对中药好有研究。 D,}bTwRb-  
佑友伸纪   恭喜恭喜。 >) u;X  
真琴二秀   噉就要重点保护喇。 D{6 y^@/  
野秀莹景   黄秋生? x[)-h/&Fh  
樱名神武   有一个自大嘅人。 RJ'[m~yl5X  
明日佑秋水 原来系做庄嘅。 B=TUZ)  
伊三南柳   阴功咯。。。 @  W>@6E  
森山野仁   会唔会食人架? l.o/H|  
龙夫武耕田 出晒省城做民工啊?

luguizhi 2008-03-14 18:21
刁里史忽...

spica 2008-03-14 18:38
亂噏廿五.

Mc.大儍儍 2008-03-14 19:09
D日本鬼既死名..吊佢老尾

nba321 2008-03-14 19:16
日本都系.....

夜夜笙歌 2008-03-14 21:47
好易明姐。

arthur 2008-03-15 02:15
藤原己香

dakouzi 2008-03-15 09:15
伱地唔覺得恏搞笑既乜??

心褂褂ing. 2008-04-10 15:52
几搞嘢... t1MK5 B5jH  
2E*h,Mo  
吾芳池舞唔明..有譕人解释下?.

〖阿良¤囝〗 2008-05-07 20:02
Quote:
引用第8楼心褂褂ing.2008-04-10 15:52发表的: 5}MjS$2og  
几搞嘢... X4{O/G  
0G}]d17ho  
吾芳池舞唔明..有譕人解释下?.
r ; pS_PV  
2~(\d\k  
t0-)\kXcA  
吾方系慈母啊.....

vindytan 2008-05-07 20:09
呵呵...经典嘛

86513079 2008-05-11 20:44
【www.canton8.com不良信息过滤】嘎仔

yatingdyt 2008-05-14 15:49
几搞嘢!!

kenpen2424 2008-05-17 17:34
真搞野...........

jasonhand 2008-05-17 17:41
咁抵死~~

86513079 2008-05-26 23:56
好搞咩 ????????????

道心仲魔 2008-06-06 09:43
服佐你了``好野``支持你`~!

住家男人 2008-07-06 01:24
有没有叫:吉村春代 yE{\]j| Zf  
      吉村条野

zjcsing 2008-07-09 14:45
到底系唔系真系有呢D人噶~!

无敌掌们茶 2008-07-11 21:42
条野太郎 ....... UZRN4tru6  
吉村春代子~~ L}=t"y  
条野友次郎~~~

大眼囝 2008-07-14 04:50
一边睇就一边笑

chinabird 2008-07-15 19:52
吉村梨春子 XImX1GH  
条野吾垫

emuboy 2008-09-02 09:51
一野九次郎、村少条夫、龟滕(头)正雄、

wendyaf 2008-09-07 12:15
LZ有无D大陆名啊? 3g87ir  
譬如:吾郁,吾婷,之类呢D.

天麒麟宣殿 2008-09-07 12:49
樱名神武。。 "@YtxYTW-  
真嘅系好鬼搞笑~

buyaole 2008-09-07 12:58
不多觉留意

哥哥 2008-09-07 21:01
长奇良尾。。。

sorry1874 2008-09-11 17:59
都系鬼头正红比较好听

查看完整版本: [-- 搞笑的日本名! --] [-- top --]