查看完整版本: [-- 偷情故事 --]

蓝调粤语 -> 粤笑粤爽 -> 偷情故事 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

alex7127 2008-04-23 23:09
偷情故事 f3^qO 9R  
一個驗屍官有日工作到好夜,佢嘅工作通常是要喺死人嘅屍體送去埋葬或焚化之前做詳細嘅檢查。當佢喺檢查王先生的屍體嘅時侯,他好驚奇咁發現,王先生嘅嗰副嘢係佢生平所見最長、最大嘅一具. kGC*\?<LmR  
Z0O0Q=e\Y  
「王先生,實在好對唔住!我唔夠能就咁樣將你送去火化。你嗰副咁特別嘅嘢必須為後代子孫留低落嚟。」於是驗屍官就用佢嘅解剖刀將嗰副嘢割咗落嚟。驗屍官將副嘢包好放落皮袋帶返屋企,第一個展示俾睇嘅人係佢老婆。 O2yD{i#l*#  
b|G~0[g  
「老婆,我俾妳睇一個妳絕對無法相信嘅嘢!」 Ao*:$:k  
8e ?9:VM]  
佢將皮袋打開,嗰副嘢攞出嚟打開,佢老婆一睇就大叫「唔係嘛!王先生死咗!」

gy77gy77 2008-04-24 19:45
睇過了!

saint文少 2008-04-24 20:09
乜7哥开始在吹水区揾食啦

86513079 2008-05-26 23:57
老土好旧

Mao毛毛Mao 2008-05-28 11:20
真係有D太舊了.....

yatingdyt 2008-05-28 21:35
超低能!劲搞笑!

道心仲魔 2008-06-06 09:41
好似睇過 了喔`````````

查看完整版本: [-- 偷情故事 --] [-- top --]