查看完整版本: [-- 6 个响蓝调绝对5会被禁言或举报的名字 --]

蓝调粤语 -> 粤笑粤爽 -> 6 个响蓝调绝对5会被禁言或举报的名字 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

86513079 2008-05-22 16:25
1.「唔記得」 R~-r8dWcw  
舉報人:「版主,我要舉報」 ;pU#3e+P8  
版主:「誰? fo"dX4%}  
舉報人:「唔記得」 (t.pM P4  
版主:「……滾……」 M2[ywab  
ulnG|3A9  
:!vDX2o)\  
2.「等陣」 gnS0$kCJ:  
舉報人:「版主,有人推post」 |TOz{  
版主:「誰?」 y{Wtm7fnA  
舉報人:「等陣」 版主:「好的,快點!」 nwd 02tu  
隔左陣……   N=) E$h  
版主:「到底係邊個?」 'ADaz75`*r  
舉報人:「等陣啊!!!」 版主:「等你個頭啊,滾……」 {u BpM9KT  
>+v)^7c  
05 ".;(  
3.「就係我」 buGYHZu  
舉報人:「有人灌水!!!」    Jo1=C.V`Y  
版主:「誰?」    K5x&:z  
舉報人:「就係我」 6gS<h \h0  
版主:「好,成全你,禁言五天!」    q9- =>  
舉報人:「……」    u7!X#<  
'C6 K\E  
thk33ss:  
4.「玩你咋」 _oxc~v\<  
舉報人:「版主,我要舉報一個人」 ?YY'-\h?  
[版主:「又舉報?誰?」 GgH=w`;_  
舉報人: 「玩你咋」 ~ifo7,  
版主:「食飽冇事做呀!扣分!」 YQ>M&lnQ<  
NQq$0<7.=W  
6Lw34R  
5.「明知故問」 v&}mbt-  
舉報人:「版主,有人違規」 R1'bB"$  
版主:「邊個?」    #uNQ+US0  
舉報人:「明知故問」 XW6>;:4k  
版主:「再禁言一個禮拜!」   4LYeacL B  
\AOVdnM:  
%WrUu|xj>_  
6.「你去死」 RE]u2R6Y  
舉報人:「版主,信多我一次,我要舉報!」    u\zRWX  
版主:「講?」 ![os5H.b#q  
舉報人:「你去死」 3O<:eS~  
版主:「話我!扣100分」
]zHUF!a*  
lz X0B&:  
各位版主如果见到衣D人你地会点办

spica 2008-05-22 16:29
會查清楚先.

86513079 2008-05-22 16:31
Quote:
引用第1楼spica2008-05-22 16:29发表的: 0#gu7n|J  
會查清楚先.
<3[,bTIk  
会5会啊

cyrilfans 2008-05-22 16:33
搞笑贴耶,何必认真噢,哈哈

hinotori 2008-05-22 16:38
笑下啦,会唔会都没所谓啦

86513079 2008-05-22 16:42
我静是想知下~体下响蓝调有没呢D名噶存在姐

bennypower 2008-05-22 17:22
見到呢D會員只能一額汗...無奈ing

jianzai 2008-05-22 17:31
笑死我咯,,,,,,,,,

kerobee 2008-05-22 22:50
我都改翻个甘噶名先!

東莞聰少 2008-05-27 16:30
以前都見過一個甘上下噶貼噶

panliluo 2008-05-27 16:38
早就睇过啦!!!

化骨龙 2008-05-27 16:55
吾使睇了,拉出去喂狗!!!

Mao毛毛Mao 2008-05-28 11:18
好似有條友叫"關你鬼事"喔

迪新 2008-05-29 01:27
Quote:
引用第2楼865130792008-05-22 16:31发表的: nB8JdM2h{  
6v]y\+  
会5会啊
na%DF@Rt#  
MFHc>O DA  
小心你呢句成为 第 7 个 啊!!

魚蛋仔 2008-05-29 01:39
仲有 "唔講得" 同 "唔好提"

立花正仁 2008-05-29 06:44
都幾搞嘢喔

*Doraemon、 2008-05-30 18:10
hv6w=? 7  
版主有无甘蠢?

Mc.大醜醜 2008-05-30 18:17
五好理距...................

〖阿良¤囝〗 2008-06-01 23:15
阴卵公啊~~~~~~~~

rain86222 2008-06-12 15:28
又几绝哦,几有创意啊,

jay_pen 2008-06-23 15:59
我觉得版主应该以后见到尼D名一律用“【www.canton8.com不良信息过滤】”代替左距。

87仔 2008-06-26 12:46
感都比你林到,好野

大眼囝 2008-07-14 04:42
如果真系既话 都好抵死哦

无敌掌们茶 2008-07-25 01:06
甘都得啊~~厉害~~

葉問越傷心 2008-11-05 17:05
唔错唔错.几好笑.

心褂褂ing. 2008-12-10 16:24
早知都改返個啦..不過我循規蹈矩...怕且都唔會有人舉報我噶啦...

Mc.大儍儍 2008-12-10 16:27
下次我就稳大力仔试试... 28[dTsd%  

zs_anson 2008-12-20 12:55
呢几个名都几好啵。好想用下啫

nike024105 2008-12-20 13:05
真系好搞笑喔~~ 9 i)E<.6  
TB] %?L:  
应该就无甘嘅名咯~~

ruanjiamin 2008-12-21 19:11
全部论坛通用的

ThxCoolTide 2008-12-21 19:20
好旧啊~!够姜就举报我~!我中意打老虎噶~!

喜力 2008-12-21 19:40
都唔知喺邊個被玩啦~~

星球大战 2009-08-09 03:18
笑··甘系唔系真系有呢d   ID呢~

stephy 2009-08-17 18:22
得担笑,真是几搞

timecop 2009-08-18 19:58
厉害,甘你都林到,不过我惊改个甘噶名,人地叫都唔知系未叫自己啊

查看完整版本: [-- 6 个响蓝调绝对5会被禁言或举报的名字 --] [-- top --]