查看完整版本: [-- [TVB儿童台粵語]为食龙少爷01-31 --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [TVB儿童台粵語]为食龙少爷01-31 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

270563406 2008-05-29 09:05
【動畫名稱】:为食龙少爷 5 wrRtzf  
【集   數】:31 #$I@V4O;#  
【文件類型】:rmvb+avi j#1G?MF  
【文件大小】:11G "XR=P> xk  
【放種時期】:不定期  X0VS a{  
【語  言】:粤語 >u?.gJm~  
【字   幕】:中文字幕 D%p*G5Bg3  
[attachment=223061] +;?mg(:  
[attachment=223062] m&:&z7^p  
[attachment=223063]

菲斐雪樱 2008-05-29 18:11
系米一共25集啊?

junjane 2008-05-29 19:22
全集不是一共26集的嘛?为何只有25

zyh880525 2008-05-30 01:51
真系好耐之前睇过,真系勾起晒我细细个D回忆,顶一下。

junjane 2008-05-30 08:12
种子呢、。?

黄金小凡 2008-06-01 02:04
大佬~起码广下几时做种啊你~开左成个礼拜都5见你做种~

1000trust 2008-06-01 11:05
有冇种啊?全了吗?

420801037 2008-06-06 23:37
25集?好似5至甘少啊······

道心仲魔 2008-06-08 15:27
好鐘意佢架我```多謝曬`收下先``

270563406 2008-06-08 20:53
更新至31

rock709394 2008-06-09 00:06
都系以前个动画经典!~~

littlefish 2008-06-09 16:25
31集?5系得26集咩?

Alvin 2008-06-09 16:29
好中意睇噶以前!!呢度系未成套噶?

忌廉棉花糖 2008-06-09 21:33
五更 五更!~~~~~ ocdXzk`  
细个嗰阵好中意嘅一部卡通!!

菲斐雪樱 2008-06-10 17:49
究竟一共有几多集啊?

jo614 2008-06-12 23:04
超懷念~~~ 感謝你~

leson 2008-06-13 13:19
感觉不是很清晰o(∩_∩)o...哈哈

ken28 2008-06-15 05:03
Thank you for sharing

saimax 2008-06-18 23:39
多谢分享...........

pat313 2008-06-21 03:44
年代久远的野。。。好怀念。。。

family143 2008-06-24 13:03
一共应该有50几集咖,上集我知系26集,下集都系有20几集咖,楼主可以稳得齐吗,我好想要呢!

eight 2008-06-25 19:09
这个版本与网上的vcd-rmvb版本相比如何?上集共26集、下集共24集,是否还没有出齐?

leiyanzhu 2008-06-30 17:52
共应该有50几集咖,上集我知系26集,下集都系有20几集咖,楼主可以稳得齐吗,我好想要呢!

a.mou 2008-07-07 21:04
係啊!好慢啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

junjane 2008-07-12 09:02
点解下得甘慢?搂住你无做种子了?一个种子都无?

memechan 2008-08-27 20:27
真系好懷念架,以前好中意呢套動畫。多謝曬!

jollykenny 2008-11-18 19:50
童年回忆 !

查看完整版本: [-- [TVB儿童台粵語]为食龙少爷01-31 --] [-- top --]