查看完整版本: [-- 白衣女鬼 --]

蓝调粤语 -> 粤笑粤爽 -> 白衣女鬼 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

忌廉棉花糖 2008-06-11 23:59
    深夜,一公交車最后一班后準備交車,司機回頭看,仲有一位著白衫嘅女人,坐咗喺 4u= v  
@tlWyUju  
最后一排。司機繼續開車,睇睇倒后鏡,竟然唔見咗個女人,大驚~~拿拿淋急刹車, zALtG<_t  
Slv91c&md,  
回頭一睇,又坐番喺度,司機心虛咁又轉番過頭繼續開車,好小心咁又睇睇倒后鏡,女 cRv#aV  
TjS &V  
人又唔見咗,巨驚~~又拿拿淋急刹車,回頭一睇,個女人又出現咗。司機面臨崩潰,一 p&2oe\j$,  
9`tSg!YOh  
身冷汗轉過頭繼續開車。第三次司機又睇睇倒后鏡,個女人又唔見咗,司機已經崩潰, rUg|5EN^)d  
.oqe0 $I  
又係一個急刹車,但係之後就唔敢再轉過頭去,喱個時候個女人慢慢咁走到咗司機嘅面 [LM9^*sG2V  
a= (vS  
前,頭發淩亂,滿臉係血,仲滴喺佢腳上,司機身體已經僵硬晒,唔敢轉過頭去睇佢 &3 *#h  
t"?)x&dS  
~~~個女人用很低沈且幽怨嘅聲音講:“扑你個臭街~~~我同你有仇啊!!老娘一踎低 mo"1|Q&  
^$s&bH'8  
綁鞋帶,你就急刹車,一踎低綁鞋帶,你就急刹車~~~~~~."

宝塔盖地府 2008-06-12 00:07
睇过

86312110 2008-07-05 10:22
哈哈,好搞笑

芝麻糊 2008-07-05 11:01
哈哈哈哈哈啊哈, cgG*7E  
U1:m=!S;x  
呢个好笑

大眼囝 2008-07-14 04:36
哈哈~真系唔到最后都唔知道又咁抵死

葉問越傷心 2008-11-05 17:03
嘻嘻..个笑话唔错

julianwugdbt 2008-11-07 16:15
笑到喷血

Mc.大醜醜 2008-11-08 12:44
哈哈哈```个司机真搞野

libingtao88 2008-11-27 15:24
哈哈哈!!!!

锋锋^_^ 2008-11-30 11:41
哈哈..个司机肯定做咗亏心事..

查看完整版本: [-- 白衣女鬼 --] [-- top --]