查看完整版本: [-- 除左电信广州有咩平D嘅网下载bt好啊? --]

蓝调粤语 -> BT/P2P软件使用答疑&技术交流区 -> 除左电信广州有咩平D嘅网下载bt好啊? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

lileevvv 2008-08-22 00:20
依家好多都话封bt,甘电信未玩晒上网好贵啊电信!!!!!

02127309 2008-08-22 00:24
铁通,没封BT不过限制速度68K/S,2M带宽1080元/年,480元/6个月,110元/月。

v6hacker 2008-08-22 00:25
甘慢,鬼装铁通

粤黎粤型 2008-08-24 01:53
网通啦··!!14个月2M的··BT下载250/s,我是东莞的···

迪新 2008-08-24 02:11
Quote:
引用第1楼021273092008-08-22 00:24发表的: 10{ZW@!7  
铁通,没封BT不过限制速度68K/S,2M带宽1080元/年,480元/6个月,110元/月。
!|hv49!H  
MWu67">"  
rE EWCt  
乜你度咁贵噶!! 0d~>zKho  
我度一年先600,而且无限制网速,用迅雷可以上200K~都系2M!!

lileevvv 2008-08-25 12:50
Quote:
引用第4楼迪新2008-08-24 02:11发表的: ,vl][MhM  
j!xt&t4D  
r1]shb%J?  
6MqJy6  
乜你度咁贵噶!! Y&'Bl$`  
我度一年先600,而且无限制网速,用迅雷可以上200K~都系2M!!
Ns?y) G>:  
Tt<Ry'Z$3  
你边度阿?我广州嘅980一年!!2m!!!下载吾稳定不过可以上200k嘅,睇下咩时候咯!!!!!!!!!

nancy_cln 2008-11-10 00:09
推荐联通宽带,哈哈,BT唔限速,BT可以去到500K以上

hunter20 2008-11-10 20:05
Quote:
引用第6楼nancy_cln2008-11-10 00:09发表的: FE,&_J"  
推荐联通宽带,哈哈,BT唔限速,BT可以去到500K以上
I6ffp!^}Y  
ayTEQS  
AtGk _tpVZ  
几钱先???系唔系度度都有得装??我宜家用猪宽   还算可以啦!!

wayfarer.X 2008-12-24 20:29
封吾到嘅 =0cyGo  
太多人有意见了

bennypower 2008-12-25 03:09
廣州電信 外網LAN 130蚊/月 10M.迅雷能達到2M/S~可惜太快要自行限速如果唔係會拉斷個網.現SEND 700K/S

Kents 2009-01-21 17:55
宜家E家宽 5记得未套餐啦~~ eYLeytF]Uy  
m_wBRan  
开楼上果个劲低~~

冬暖夏凉 2009-02-28 14:53
看来我用的是最贵罗~~ iqW T<WY  
电信ADSL 3M包年... 平均181元/月

lobam 2009-04-13 01:57
网通啦,比较便宜。、

彩雲追月 2009-07-20 02:22
网通平的,一样用,着数好多。

qshh-444 2009-07-20 02:34
原来广东的宽带那么贵啊? Wt*&_+ae  
我觉得呢,电信的网络还是比较稳定,我支持电信!!! rZm|7A)i  
精品网络就是不一样!!! \#Ez["mD  
铁通鬼使啊!?所谓一分钱一分货啊!!! :80!-F*\  
我们广西的宽带还算可以接受,790元2M一年,铁通便宜到没有用,它的2M才480一年。 7+QD=j-  
它的口碑不好,我不用它的,我宁愿贵少少,我都不用垃圾网络!!!

小妖 2009-08-14 19:51
长城啦,1480一年,BT我试过,可以去到600K

注册成功! 2009-08-18 08:46
Quote:
引用第9楼bennypower2008-12-24 19:09发表的: bR"hl? &c  
廣州電信 外網LAN 130蚊/月 10M.迅雷能達到2M/S~可惜太快要自行限速如果唔係會拉斷個網.現SEND 700K/S
{fW(e?8)  
rw/WD(  
邊到啊? 詳細D講黎聽聽 無係到吹水喔 恩

timecop 2009-08-19 22:34
Quote:
引用第15楼小妖2009-08-14 11:51发表的: |>(d^<nR^v  
长城啦,1480一年,BT我试过,可以去到600K
#/!fLU@  
如果,多人用你都会越来越慢噶啦。长宽系用光纤,如果你果度得你一个人用就更系快啦,不过如果上外网就会慢少少。

toptenjun 2009-09-20 23:01
我都用紧长宽 用B籽dowm野劲快锕

kuan 2009-11-24 12:10
长宽啦!依家8M都系1380蚊20个月,平均69蚊一个月。

110120 2010-01-26 12:54
电信就是贵啊~~~~ 在香港的亲戚说给我听 200蚊左右就有100M

jtr210 2010-02-13 00:07
我就觉得广州既已经好平拉 z=C'qF `  
+s?0yH-%p  
系上海,半年960,而且仲要系2m既,最快250k

owq1987 2010-02-26 20:23
长宽bt得唔得噶??我而家用bt距话封左!!

a229639992 2010-03-21 12:23
昂贵嘅电信

~~小猪~~ 2010-03-21 12:35
打S都5好装铁通啊!慢到呕啊!!讲就话有2M!我测过都俾5到2M!最多去到512到!!=我用完就转其他好过啊!!

kyolsp 2010-05-20 15:28
会五会有d游戏要入铁通频道噶??

查看完整版本: [-- 除左电信广州有咩平D嘅网下载bt好啊? --] [-- top --]