查看完整版本: [-- [Animax粵語]金色的琴弦(第1~6话) --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [Animax粵語]金色的琴弦(第1~6话) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

heavy_arms 2008-08-28 13:18
转自 Dotbtplus.com 嘅 幽助 ~XZ1,2jA/  
响 Dotbtplus.com 度用嘅是 [MU] 下载,即是megaupload,BT嘅话唔知有唔有? h]zx7zt-  
IC{>q3  
[影片名稱]:金色的琴弦 [S<DdTY9hZ  
[影片大小]:大约124M/话 gbInSp`4  
[影片格式]:rmvb V K NCK  
[語言字幕]:粤语繁体字幕 }`h}h<B(  
EG1SIEo  
2006年睇咗日文版,到咗依家嘅粤语版再重温一下啦。 c`t1:%S  
不过讲真,Animax台入边D配音认真唔掂,如果第日TVB出高清版就好啦, 7'&Xg_  
好似之前嘅 彩云国物语 咁就好啦! }U #S*  
ps:金色的琴弦呢套动画响2006年播嘅果阵是日文发音啦,虽然日文配音,不过日本方面嘅配音就一D都唔会马虎,呢点我自己是咁认为。 w1GCjD*y  
一个星期播一集,做晒25集要一段相当长嘅时间,套动画咁精彩,使我完全投入晒添,都唔记得当时追到第几集,我就突然有个冲动去买咗个小提琴番嚟... Ia(A&Za  
哈哈...到咗依家都仲是:唔~识~拉~

zcf4484 2008-08-28 13:38
多谢分享。

聂锋2007 2008-08-28 15:03
我是一个超级动漫迷,是非常留意一些剧情吸引又生动的动漫!爱不释手!包括这''金色的琴弦''终于有粤语版!多棒!请给予我种子啊!!

add668668 2008-08-29 02:38
謝謝分享!!!

kittymimmy 2008-08-29 09:04
Great animation & interesting story, please keep posting the remaining episodes, thanks a Million for sharing, much appreciated.

heavy_arms 2008-08-30 16:22
Quote:
引用第2楼聂锋20072008-08-28 15:03发表的: $~j]/ U  
我是一个超级动漫迷,是非常留意一些剧情吸引又生动的动漫!爱不释手!包括这''金色的琴弦''终于有粤语版!多棒!请给予我种子啊!!
ZqhINM*Rm  
k82'gJ;MC=  
剧情吸引嘅动画有好多咖,您点样追呀?讲出嚟听听! ="4jk=on  
即是话日文版嘅 金色的琴弦 您都睇咗啦,是咪?觉得粤语版同日文版D配音点呀?我觉得Animax配到声好怪,一把声配几个角色,仲是一听就听得出添,哎...

dhl 2008-08-30 19:26
thx fors sharing really like this anime

jasonwushow 2008-08-31 10:59
支持~顶楼一下

add668668 2008-09-01 00:53
謝謝分享!!!

菲斐雪樱 2008-09-01 19:32
我之前睇完呢套动画,真系好有冲动去学一种乐器~~~~~

eddysz 2008-09-02 10:46
多谢楼主分分享,吾支持葛话太对捂住自己拉!

tbrian 2008-09-03 23:20
thanks so much for sharing.

kittymimmy 2008-09-05 10:48
Sorry, would that be possible to reseed, not even able to complete the download for 1 eposide since 2 days? Thanks a Thousand, much appreciated.

eddysz 2008-09-08 08:35
希望各位补补种,没有速度啊! n. T [a  
现在速度是0啊!

heavy_arms 2008-09-10 06:28
Quote:
引用第13楼eddysz2008-09-08 08:35发表的: :8rqTBa`  
希望各位补补种,没有速度啊! "B\qp"N  
现在速度是0啊!
lKa}Bcd  
'Kq%t M26!  
见到出咗好几个种,不过唔知佢地点解走得咁快? 08twcY;&k  
或者可以试下唔用BT,去dotbtplus度睇睇咯,速度快D咯,更新可能都快D咖。

nonmoi 2008-09-19 01:17
希望各位补补种 thx~

聂锋2007 2008-10-17 16:49
等到等到花儿都谢了啊! 究竟[Animax粵語]金色的琴弦(第1~6话)之后的几时才出啊!!!!????请帮忙答复啊!!

kittymimmy 2008-10-20 11:14
Sorry, when the remaining episodes will be released, waiting so long? Thanks a Million in advance for posting the remaining chapters, appreciated.

ashvanchan 2008-10-26 21:04
謝謝分享

查看完整版本: [-- [Animax粵語]金色的琴弦(第1~6话) --] [-- top --]