查看完整版本: [-- 開始倒數!!!!!! --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 開始倒數!!!!!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

肥猫去溝女 2008-08-28 22:56
2008 08 28 p2 y h  
(85F1"Jp  
R m *"SG  
仲有3日就要考試拉!!!開始進入倒數ge階段,不過衣架仲未有好驚ge心情~~~~ J]|-.Wv1  
d8 ve$X  
睇怕都要等到考試果個moment先會驚咯!!!! `&>!a  
w >rglm&  
起呢到祝自己過到拉!!!千起5好手震啊!!!! <  v_?}  
2Sb~tTGz79  
Fu m1w  
希望5系坏結果~~~

芝麻糊 2008-08-28 22:58
为食猫,只要你尽左力,就对得住你自己啦  $C##S@  
记住啊,你得左,我请你食饭,衰左既话你要请返我架 t7H2z}06=h  
俾心机啊你~

肥猫去溝女 2008-08-28 23:02
Quote:
引用第1楼点虫虫2008-08-28 22:58发表的: NIrK+uC.d  
为食猫,只要你尽左力,就对得住你自己啦 *,-)4)7d  
记住啊,你得左,我请你食饭,衰左既话你要请返我架 wh l)^D  
俾心机啊你~
>|KfO>  
%@'9<i8o  
*YZ' Uy?  
爲左你果餐 我點都會努力架!!!! AMA :hQ  
|j&u2DM~#m  
CsS0(n(x  
XL_X0(AKf  
-N(y+~wN  
多謝晒啊!!!

Kelvin...^_^... 2008-08-29 08:10
我支持你,叫啊虫虫請食大大餐。

gy77gy77 2008-08-30 06:09
七仔嘅回覆應該同標題有關定同內容有關好呢?! |jJC~/WR  
2w)0>Y(_  
標題:唔好數錯呀!! "\Jq 2vM  
內容:努力呀!! .!RBh LH_g  
6* cm  
吹水成份帖

无敌掌们茶 2008-08-31 02:22
你实掂噶~~比D信心自己啦~~

雪山飞舞 2008-09-03 15:45
我也有过这样的感觉啊

查看完整版本: [-- 開始倒數!!!!!! --] [-- top --]