查看完整版本: [-- 龙珠GT 第01-64集[TVB粤语DVDRip合成版] - 一刀版本 --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> 龙珠GT 第01-64集[TVB粤语DVDRip合成版] - 一刀版本 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2008-08-31 09:35
【影片名称】: 龙珠GT ogoEtKi  
【视频属性】: RealVideo 10 640x480 23.98fps 560Kbps xo{z4W  
【音频属性】: RealAudio 10 44100Hz stereo 96.0Kbps -'Z-8  
【影片大小】: 约110MB/集 1{G@'# (  
【语言字幕】: TVB粤语,无字幕 /pJr%}sc  
【影片版权】: 鸟山明,配音TVB ?&POVf>  
【片源出处】: [视频]=DMHY.net [音频][email protected] ~31-)*tJ]  
【影片合成】: 一刀@蓝调 Gg%pU+'T  
【特别鸣谢】: ON9(感谢ON9再次提供TVB的粤语音频) 6 dYa07  
【做种时长】: 话唔定几时补种! iAXF;'|W  
注意:只帮bitcomet1.09正式版呢个版本做种或者更高版本!其他版本一律拒绝!

kenzhang 2008-08-31 13:48
謝謝......Thank You......唔該曬

y2k07 2008-08-31 15:18
係咯,我就谂紧之前果个版本点解有D集数唔同嘅,多谢晒楼主啊

dlc709798 2008-08-31 19:43
需然我有全套。不过我都支持先。。。。。。因为我系龙珠番薯...........

kulaqw 2008-09-01 04:14
噢~~~衰咯,之前一刀嘅我都系用迅雷下載嗰。依個都系

一刀 2008-09-01 10:21
过来踏场!睇来我可以全撤了.大家都来加速吧!

hudawei 2008-09-01 11:13
一刀兄都来踩下场,多谢晒!

zhenmingfu 2008-09-01 16:11
我好感动!!!非常感谢分享

ahyi805 2008-09-02 00:38
thank so much for sharing!

mafeihui 2008-09-02 10:52
哈哈..不下了..顶下你

29789820 2008-09-02 22:10
快快加速

456852 2008-09-03 02:58
龟速啊!才3~10K左右要下几年?

dg0769 2008-09-03 19:11
经典支持,

chrisg 2008-09-04 19:33
多谢楼主分享啊,TVB粤语一定要收藏

dg0769 2008-09-04 19:45
楼主没有种子啊,可以补补吗XX

y2k07 2008-09-05 16:56
麻烦楼主做下种呀,我东拼西凑总算去到97%了,依家就差32和42,依家就一直係咁上传而毫无下载速度

曼联之猩 2008-09-06 01:54
睇住龙珠大的···支持

jasonwushow 2008-09-07 15:25
支持!

hkwing 2008-09-07 15:59
多谢分享,强烈支持。小孩有的看了。

y2k07 2008-09-07 23:04
晕死,一D速度斗无,赶住刻碟清空间嘎嘛 8FBXdk?A  
到最后都係要去down果个MD5唔岩嘅版本补数

opening 2008-09-08 11:14
大家一齐加速,一齐共享 {^Q1b.=  
一定要留种呀

lesleyqiu 2008-09-10 23:59
多谢楼主分享,太感谢了

pianpan 2008-09-19 19:01
加速~~~~加速~~~~加速~~~~加速~~~~加速~~~~加速~~~~

〖阿良¤囝〗 2008-09-22 16:38
下黎睇下先~

yuanguowei 2008-10-26 15:16
连唔上啊   bitcomet连了半天都没反应啦

171581155 2008-10-30 19:19
楼主,冇种啊。。帮帮忙啦好悟啊??

89189819 2008-11-04 14:13
现在下8了了啊,楼主补下种!谢谢!!

hedeshen 2008-11-06 22:38
好难下到啊现在,楼主吾该补种拉,谢谢

brooklynip 2008-11-07 12:32
真系多谢晒,睇下有冇种

ci-ming 2008-11-18 23:18
多谢分享~!

171581155 2008-11-21 20:25
樓主.求求你.麻煩你補一補種喇.好冇啊..我仲有40%未下完咋,悟該你喇...

6312986 2008-11-26 13:21
多谢晒你呀,我会把握时间下载的拉!

zjc5569 2008-11-27 00:14
我都用迅雷下一半了~~~

zjc5569 2008-11-27 00:20
请继续做种啦~~我换bitcomet下~

3133280aa 2008-11-28 17:21
楼主 我用比特精灵得5得啊?我都想下卖剩低咯几集

3133280aa 2008-11-28 17:22
我QQ 493592734

3133280aa 2008-11-28 21:20
用左魂版BT都一样下载5到啊...

171581155 2008-12-11 18:53
狂顶.狂支持.希望楼主可以继续做种.因为我仲有31集未下完啊...谢谢...

xiaoxiaojun 2008-12-20 21:25
支持!!支持!!!!!!!!!!

13926673337 2008-12-30 18:52
多谢兄弟分享...多谢...

hzw61668 2009-02-03 19:51
睇下~~~~想怀旧怀旧~~~

藍芽檸檬 2009-02-15 22:54
係唔咪真系TVB配音嘅先?

fuwuxuan 2009-02-16 11:15
顶啊,支持下先 &&{_T4  
之前既粤语非清晰版唔要了 +G<9|-  
重新下载清晰版既

查看完整版本: [-- 龙珠GT 第01-64集[TVB粤语DVDRip合成版] - 一刀版本 --] [-- top --]