查看完整版本: [-- 良囝二三事 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 良囝二三事 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

〖阿良¤囝〗 2008-09-05 02:31
2008.9.5 snti*e4"V  
r3mQoTvnv  
  今晚依然系甘郁闷..冇点解..因为冇野做..又俾阿妈闹..... -gR }^D   
 Zzea  
今晚自已系屋企,一个人饮酒买醉....可惜饮极都唔醉. y _A7CG"^  
yr, Oq~e  
好烦啊...点解会甘噶..天啊..俾我醉一次不醒人事.. \rPT7\ZA  
e(~Y!:Q#O  
等我忘记晒世间上,所有唔顺心嘅事吧........

gy77gy77 2008-09-05 02:36
事業...女人...金錢...開邊瓣呀?!  gU%R9  
冇波仔估嘅日子...又真係幾難過嘰

芝麻糊 2008-09-05 17:35
hill少,醉完醒返之后咪一样要面对 ;sZHE &+  
有好多野系睇你点去调整自己架咋。 !<AY0fpY  
俾心机啦

〖阿良¤囝〗 2008-09-06 00:45
Quote:
引用第1楼gy77gy772008-09-05 02:36发表的: EVE<LF?  
事業...女人...金錢...開邊瓣呀?! X!=*<GF)  
冇波仔估嘅日子...又真係幾難過?
FK!UUy;  
lk. ;  
h 1 `yW#%  
三饭都齐啊...外加以加冇钱赌波..

〖阿良¤囝〗 2008-09-06 00:48
2008.9.6 +E-f   
;DN:A gXP  
激到我抽斤....今日上网同紧个朋友抽拳皇... $ix*xm. 4m  
/ar/4\b  
结果连台机都抽爆埋.....显示器坏鬼佐.... .|Bmg6g*  
wG2-,\:  
个台甘嘅....国产方正垃圾显示器....买左两年就整佐三次.... |= U(8t  
J"W+9sI0  
以家又坏啦.....小距个臭喇叭...大家以后唔好买方正啊...正垃圾.. jy2@t*  
.jps6{  
搞到我以加冇电脑玩.......... 4}t&AW4  
9X[}ik0  
小距个喇叭~

无敌掌们茶 2008-09-06 23:06
良仔~~小心酒落愁肠愁更长啊~~

〖阿良¤囝〗 2008-10-04 04:26
2008.10.4   小雨 H%:u9DlEK/  
X/!37  
$}/Q%r  
很心痛,很心酸,很无助,很伤心,很烦恼..... uY5Gn.Y  
U~Ai'1?xz  
但..虫虫会明白我心情..... R.+yVO2  
9v2(cpZ  
亦都唔想多讲乜野..........

moonwalk 2008-10-04 13:02
送翻首歌比良仔听先 我刚刚发现 原来yumiko係呢首MV入面咁搞笑

〖阿良¤囝〗 2008-10-04 20:50
你把我灌醉. PG1#Z?_  
| ZI~#V  
我以家手机铃声都系用哩首歌~

查看完整版本: [-- 良囝二三事 --] [-- top --]