查看完整版本: [-- 唔知呢D系唔系叫花心? --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 唔知呢D系唔系叫花心? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

ghr 2008-09-14 10:10
我已经有一件啦,都几好既! Xc"&0v%;#  
但是见到D靓既女仔,好想同佢地认识交往. / XnhmqWm%  
觉得自己好衰啊! |-V&O=!^+  
唔知呢D系唔系叫花心?男人系唔系多数都咁样架?

yhgj 2008-09-14 10:43
正常现象!普遍都会存在住吃住碗里望住碗外噶思想.

toomyou 2008-09-14 14:10
基本上都系一个自然现象..不用太害怕..哈哈.

ghr 2008-09-14 15:48
Quote:
引用第2楼toomyou2008-09-14 14:10发表的: 6\L,L &  
基本上都系一个自然现象..不用太害怕..哈哈.
CEiG jo^  
你都系甘噶?

Kelvin...^_^... 2008-09-14 21:33
諗下好啦,唔係遲D就賴也。

bennypower 2008-09-14 22:05
睇下樓主你咩心態落~穩岩人先好

哥哥 2008-09-14 23:02
绝对係。。。

gzr 2008-09-15 00:14
两睇啦

dj847339745 2008-09-15 01:20
或者你只是对她有好感未必是那个的!!!!!

gy77gy77 2008-09-15 05:44
七仔想搵一件都未搵到呀

ghr 2008-09-15 10:12
Quote:
引用第9楼gy77gy772008-09-15 05:44发表的: :(Gg]Z9^8  
七仔想搵一件都未搵到呀
:?zOLw?(  
七仔昆我地啊 <D?`*#K  
都系专一D好啊!

Mc.大醜醜 2008-09-19 06:43
e(b*T  
AO/R 2a(:  
以前就衰呢条,卑条女绑住晒....哎

新鮮豬手 2008-09-20 23:33
吾系甘先吾正常啊。男人吾花心,豬乸都會上樹啊。哦呵呵

龍④爺 2008-10-12 20:43
人不风流枉少年.... 3]T2Zp&;  
S%'t )tt,  
到你想结婚了..你就会改变噶啦....  {sbQf7)  
8[eH8m#~$  
你就会学识尊重爱情..尊重自己身边既女人..晤会再留恋外面既花花世界.. ,+0_kndR  

〖阿良¤囝〗 2008-10-13 02:39
正常..边个唔系甘~~~~

kilos850622 2008-10-16 18:57
呢D唔是叫花心,是叫三心两意,飞左而家过条再追既话,甘你就真是花心啦!

sun1986320 2008-10-17 23:27
望下姐.无关系啦.靓女就系拿来养眼架吗.5去沟米得咯!

型→尐帥‰ 2008-10-23 18:59
正常!!

查看完整版本: [-- 唔知呢D系唔系叫花心? --] [-- top --]