查看完整版本: [-- 龙珠一世第001集-062集[TVB粤语DVDRip合成版] - BY一刀-我而家喺喥做犬夜叉嘅种子,呢度暂时停种,下载唔到再发信息畀我叫我来补种! --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> 龙珠一世第001集-062集[TVB粤语DVDRip合成版] - BY一刀-我而家喺喥做犬夜叉嘅种子,呢度暂时停种,下载唔到再发信息畀我叫我来补种! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2008-09-26 21:47
【影片名称】: 龙珠一世 u]gxFG "   
【视频属性】: RealVideo 10 640x480 23.98fps 560Kbps A(0lM`X  
【音频属性】: RealAudio 10 44100Hz stereo 96.0Kbps WN<zkM~3  
【影片大小】: 约110MB/集 Xry4 7a )  
【语言字幕】: TVB粤语,无字幕 R FH0  
【影片版权】: 鸟山明,配音TVB M@ZI\  
【片源出处】: [视频]=DMHY.net [音频][email protected] 9g?(BI^z  
【影片合成】: 一刀@蓝调 ]:\dPw`A  
【特别鸣谢】: ON9(感谢ON9再次提供TVB的粤语音频) } d }lR  
【做种时长】: 话唔定几时补种,因为有人已经下载完嘞,希望喺喥做种! h pJ-r  
建议用新版bitcomet1.05来下载!先帮1.05用户做种.冇1.05就1.04,冇1.04就1.03一直系咁轮,如果冇bitcomet用户嘞,就停止做种!憎死用雷狗啲人,建议大家唔好畀雷狗啲人下载,尤其使新版雷狗佢会以N/A嘅形式喺bitcomet度显示,开反吸血鬼都冇用! PYzvCf`?  
~v"L!=~G;a  
我呢两日都喺喥上传,连接到几个用户,其中有一个用bitcomet1.04嘅用户,因此我只会全力传畀佢一个人的,而用什么雷狗嘅用户你哋为有喺呢个用户度获取资源嘞,等佢一下载完我就走人,同时我都希望呢个用户开反吸血鬼唔好畀用雷狗啲人下载还有N/A嘅用户(系雷狗最新版的)!

honeylee1987 2008-09-26 22:04
多谢楼主分享

huaoui 2008-09-26 22:41
支持

mmicheel 2008-09-27 08:51
bitcomet1.04...... T[j,UkgGo  
机慢.见到bitcomet闪~~~ &+R?_Ooibk  
还是谢谢楼主的贴.

ljp0083 2008-09-27 10:56
有无90打后个D啊?我就系无后边个D~

gfang 2008-09-27 12:42
多谢楼主分享

zcf4484 2008-09-27 13:01
多谢楼主分享

alan14smith 2008-09-27 15:17
请教下。咩叫做雷狗?

cyqiu 2008-09-27 20:12
麻烦楼主传一下62以后吧。。  8dyg1F  
一刀已不再上传62以后的了,只有收藏另外嘅版本!!!

huaoui 2008-09-27 22:40
楼主,无种哦

abc5137 2008-09-27 23:48
我系用比特精灵!点解下唔到??

lyq 2008-10-01 01:21
支持个~伟哥好野

一路向前 2008-10-02 00:46
支持TVB,支持龙珠再发。

guti1983 2008-10-02 07:44
好怀念既卡通啊~!!!多谢~!

dzbiao 2008-10-03 10:46
谢谢楼主的分享!

qeot2000 2008-10-03 20:14
種子下載不了

qeot2000 2008-10-04 19:25
種子下載不了

qeot2000 2008-10-04 19:48
有冇人可以上傳種子or BC連結? maR"t+  
有冇人可以應下我?

cheapest 2008-10-06 12:04
之前都有了,现在只差62集之后的了,麻烦一刀大哥继续补上!

312213522 2008-10-07 00:49
我见到你啦~~~~~~~~~~

chau 2008-10-07 01:31
Thank you very much

kira1226 2008-10-07 23:58
我想稳龙珠二世下啊,就系唔知几时先有

kira1226 2008-10-08 00:00
话时话,反吸血起1.04正式版度有无噶?我都想开~

abc5137 2008-10-08 17:43
我用1.04版来下!好似无种子???

minminmin 2008-10-14 07:33
多谢晒啦!!!

linhuatong 2008-10-14 20:52
清吾清楚噶?如果清楚,希望有二世

ccckkk888 2008-10-23 00:21
no seed please reseed

yuanguowei 2008-10-26 14:59
今日先发现47集竟然坏佐 要重新下

查看完整版本: [-- 龙珠一世第001集-062集[TVB粤语DVDRip合成版] - BY一刀-我而家喺喥做犬夜叉嘅种子,呢度暂时停种,下载唔到再发信息畀我叫我来补种! --] [-- top --]