查看完整版本: [-- 補習班爆炸-.- --]

蓝调粤语 -> 粤笑粤爽 -> 補習班爆炸-.- [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

yhgj 2008-09-26 22:40
有日,有三個外國人,要睇下從飛機上到地上到地上有多高。 Udjn.D  
7o7FW=^  
於是,第一個外國人就「定」左顆石仔落去......冇聲。 LW!4KA]  
f|j<Mj+\  
第二個外國人就「定」左旧金塊落去,突然聽到一個慘叫聲:[呀!.......] fP\*5|7%R  
Tj6Czq=*%T  
第三個外國人就[定]左個炸彈下去,聽到一聲爆炸聲:[轟................]!! (H]NL   
UdpuQzV<4`  
第二日,小力、排骨和八婆珍3个吹水。 yRp&pUtb  
rfh`;G5s  
八婆珍:[我尋日比一粒石砸到,差D腦充血。] LMp^]*)t  
a`U/|[JM  
排骨:[我尋日比一舊金打到,差D腦震盪。] YYe=E,q  
4i"fHVp8  
小力:[我尋日遇到单『靈異』事件!我剛剛補完習行出O黎,放左個屁,結果成個補習班爆炸。]

hinotori 2008-09-27 00:09
咁就叫巧合啦喵~!

topsatan 2008-09-27 03:26
摆明巧合  

Kelvin...^_^... 2008-09-27 21:24
都唔搞笑既。

葉問越傷心 2008-11-05 12:10
呢督屁劲呀

查看完整版本: [-- 補習班爆炸-.- --] [-- top --]