查看完整版本: [-- [TVB粵語] - 请问有个《童梦》个部动画粤语? --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [TVB粵語] - 请问有个《童梦》个部动画粤语? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

ljp0083 2008-10-08 16:25
请问有个童梦个部动画粤语? ^~8l|d_  
以前好中意睇噶~现在想睇返~唔知道有无呢?  |Zncr9b  
好经典噶~童梦幻影球~七彩变幻球~~

cocapig 2008-10-08 18:10
我没。 P~;1adi3  
我都好想要。。。

奶油 2008-10-08 18:16
太耐啦...悟明TVB点解悟放D以前的卡通.尤其星期六日.好似基本冇卡通片. >en\:pJn)'  
以前星期六日9点播到11点.多到鬼甘.

mike2007 2008-10-08 18:51
等儿童台放

ljp0083 2008-10-09 13:56
等~~唔知道咩时候先有咯~

qq156118088 2008-10-09 22:15
和楼主一样同求,一直都在关注着

kevin0081 2008-10-10 00:14
我都好想要啊。。网上面得个OVA日文咖添!!

sfj 2008-10-10 02:05
至慘系我地收吾到除翡翠台以外的其它無線台啊,想睇都睇吾到!!!!

乐天稀客 2008-10-10 14:21
我就系记得首歌咋:“节奏紧凑,并未让我再回头,紧张的节奏,你要我要争斗怎追究~~,不可以休,不可偷,时日哪会停在等候~~~”呃跟住就唔记得啦~

koyoko 2008-10-10 18:06
一早就想要了~等佐好耐都等唔到~~都唔知几时先播~~

tmac 2008-10-11 14:40
童梦幻影球、新铁金刚、疾风无敌银堡垒、呢D都好经典都系绝迹咯。

akira_yuan 2008-10-11 20:17
新铁金刚個主角叫紅拳

ljp0083 2008-10-13 15:59
新铁金刚都好睇~尤其后边用精神力量战斗个度

jadejj 2008-10-19 11:40
童梦真系好好睇架,以前集集都追架。正!

takara88 2008-10-26 01:27
一直在各处寻找,一直无结果。。。

曦曦 2008-11-06 02:58
我都好想睇啊,我穩左好耐都穩唔到啊!!!

guocanqin 2008-11-15 03:01
我记得有一部系讲一个小学五年级全班人控制一个机器人的片都好好看的啊!! S$gLL kD1  
  片名都忘记了!!!好想回顾一下哦!!

ray1 2008-12-26 18:30
顶上去人肉搜索!!!

keason 2008-12-26 18:41
经典呀

cyqiu 2009-02-08 23:37
童梦呢部片好经典,可惜就係无得下载! ~NB|BwAh  
土豆有,可惜无字幕不是粤语版,唔知讲D乜! @urZ  
哎!!

查看完整版本: [-- [TVB粵語] - 请问有个《童梦》个部动画粤语? --] [-- top --]