查看完整版本: [-- 兄弟條女可以溝嗎?? --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 兄弟條女可以溝嗎?? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

hoth21 2008-10-09 13:01
我有個問題想請問大傢比D意見噶!.. (CxA5u1|l  
問題就系:我應5應該溝距呢? R}=5:)%w  
人物:1.我 2.我的一個兄弟 3.我兄弟條女 4.我兄弟條女噶F(女噶) o ?Hfxp0}  
事情:在近倆個星期,我兄弟同距條女散左..原因系距地問題出現了.髮現男果個髮現女果個變左.從此就齣現隔膜.所以距地分開了.但其實雙方都仲系好鍾意對方噶!不過男果個已經穩左第2個了!(其實呢個可能先系真正噶原因)....就系距(我兄弟條女)失戀噶時候我原本想幫距地復閤噶!點知傾傾下計.大傢談談下心甘..我無意中對距産生了好感....跟住遲下些.我髮現自己原來也無意中甘鍾意左距.不過我都搞5清系米鍾意.定系好感..但我自己5知系米傻左.我竟然同距錶白了(不過系好婉轉噶).果陣距話:其實我都未放得低距.但我又髮覺你系我最需要人幫助噶時候你又出現.對我又好.好拉!我就比次機會你拉!.點知第2日.距話:5知距琴日噶決定系對定系錯喔.因為距個F之前一直鍾意我的但我無接受距個F.因為我5鍾意距個F.距驚距個F會話距..同埋如果同左我之后會有好多機會會碰到我兄弟的..甘大傢見到面就好似面左左甘...... BUBx}dbCM  
eTx9fx w  
MJ)lZ!KZ  
甘我點做好啊~?大家比D意見我呃!! F$?Ab\#B  
我好明白自己噶感覺.我想真系鍾意距了.但我又點樣面對我噶兄弟呢? ls 5iE  
唉...好煩啊!!

Mc.大儍儍 2008-10-09 13:37
别人的东西都是好的.... y%|Ez  

bennypower 2008-10-09 14:55
已將問題複雜化~理順曬D關係圖再決定下一步點走~ O0y0'P-rJq  
有D人就算幾喜歡1個女人都好,曾經係朋友或兄弟既女朋友都好只埋在心不表露于色~ G%Lt>5*!nE  
有D人就覺得既然分開左就已經無關係,5需要理會太多道德上問題,要喜歡就愛到低~ TFldYKd/l  
最後一種就係世間極品,愛依然係愛但愛得柏拉圖,齋talk5去做任何野~~~

gy77gy77 2008-10-09 20:50
唔好咁衰啦

肥牛肉 2008-10-09 21:39
呢個世界唔係得一個女人呱.

芝麻糊 2008-10-09 22:31
两兄弟用埋同一个女人啊? (]k Q9}8  
甘咪变左襟兄罗,第日两襟兄出黎系咪可以一起研讨下啊? YS4"TOFw  
冇其他女人了咩? Q?hf 2iw  
正所谓天涯何处无芳草,何必单恋一棵草,这楼上楼下找一找,随便一个都比她好

〖阿良¤囝〗 2008-10-10 17:53
怕乜..碰面就碰面..碰的几次就惯

jorterzzw 2008-10-10 19:32
俾点时间大家静下,看下大家都系点霖的再决定罗

yupiming 2008-10-11 15:45
甘如果中意左你自己条女个表姐甘又点啊?

立花正仁 2008-10-11 17:02
感情係雙方嘅

hoth21 2008-10-11 19:56
唉.... pv4#`.m  
  一個字 好煩 啊· :bo2H[U+  
我應該點做啊~!?

〖阿良¤囝〗 2008-10-13 02:38
Quote:
引用第10楼hoth212008-10-11 19:56发表的: aeYz;&K  
唉.... <bn|ni|c"  
  一個字 好煩 啊· 7aRy])x  
我應該點做啊~!?
;Ym6ey0t  
 Z a,o  
H [M:iV  
分佐手拉...过去式..做咩唔沟

toomyou 2008-10-13 04:08
如果比着系我.我就唔会沟囖..因为你都讲啦.好多时你会见到你个兄弟.. d: Z|I t  
一定好尴尬咖..我觉得..! )-XD= ]  
女仔好多啊.你搵过一个啦.. 8xj_)=(sV!  
但系换句话讲..如果你个兄弟唔介意..你可以上嘅.. C(sz/x?11  
我就梧得了.

型→尐帥‰ 2008-10-13 09:44
其实都系果句睇你有几爱条女先!如果系爱人咩都唔理系咪一齐先!!

jiahuimao 2008-10-13 10:14
要得吾好晒~~

懒猫 2008-10-17 14:22
距地系分佐手嘅话咁就冇乜问题啦..........路过...............

sun1986320 2008-10-17 22:51
朋友妻米走鸡?兄弟。呢条女米沟。第日见返个朋友面佐佐。比你朋友上过仲失礼。当然都米玩人地。忘记距啦

yhgj 2008-10-20 22:53
又系啊句朋友妻米走鸡

moonwalk 2008-10-21 09:26
朋友妻 米走鸡

猪米雪 2008-10-28 08:35
让那女孩选罗

chenhuiqi 2008-10-28 16:00
搵過第個好過啦,費事以后兄弟見面尷尬啊!!!!

yhgj 2008-10-28 19:42
好仔2边忙!2样都要晒,女照要,兄弟都照做。

yntf 2008-10-28 19:52
感情D野好微妙,不过你地以家最好系先做朋友.免得日后大家尴尬.

jay_pen 2008-10-29 14:38
唔使想喇,去马喇。好快就习惯咖喇。

lee1983 2008-11-03 03:32
go for it....

Mc.大醜醜 2008-11-04 02:13
中意就上马``五好等自己后悔``

103678523 2008-11-05 21:54
惊乜...戴番个套,你一样同佢有隔膜既

肥牛肉 2008-11-06 01:45
識得你d咁嘅兄弟都算係咁喇!

葉問越傷心 2008-11-06 08:51
兄弟妻.咪走鸡

levin3721 2008-11-06 12:11
冇话冇得!死就死,上!

julianko 2008-11-06 18:00
正所谓情同如手足,老婆齐齐郁。

eric0518 2008-11-06 22:51
问下自己承唔承受到压力先,人言可畏!!!!

德记 2008-11-07 01:04
睇你兄弟系边类型,系豪放型就绝对OK,假如系小气的话就唔好啦,好容易产生摩擦

simon35 2008-11-07 09:50
楼上讲得岩。。。睇你个个兄弟性格系咩类型啦。。。如果系小气嘅你就个个女仔就真系唔好系埋一齐啦。。。如果系开放D嘅就不妨系埋一齐

bosconet 2008-11-07 09:53
你钟意罗!!!想就去做

Mc.大儍儍 2008-11-07 10:33
食得5好浪费吖.. o~x49%X<c  
      食完先再讲了... AB.ZmR9|  

德记 2008-11-07 11:09
其实我觉得,佢已经系分手咗,你系里个时候上,仲好上,系玩咗十几年的兄弟,最多只会讲吓你地笑,

古烈蛋治 2008-11-09 14:11
距唔要你咪可以沟囖

wuluoyi 2008-11-13 19:10
你呢D只不过系男人气概 觉得个女可怜想保护距 系大男人噶表现 5系中意距 vf!lhV-UG+  
所以你捻清楚再做. 无到时女又无兄弟又无.

荷b仔 2008-11-22 19:58
沟得 只要你吾要呢个兄弟

ytwok3082 2008-12-03 14:12
我想问下你今年几多岁?如果18 22就咪理佢!一齐咗先算!

wincezhong 2008-12-08 13:45
睇下你自己有几中意啦~如果吾系话非距不娶话我觉得都系稳过第二个~吾系就如果你只系想玩玩下都可以~~

海賊王 2008-12-08 16:24
我覺得中意米得;咯,真系要睇你有幾中意啦

a81502097 2008-12-09 13:33
红鞋子...BS..

龍④爺 2009-01-08 02:42
勾2嫂...江湖大忌!!!!! kI~; 'M  
ZY)&Fam}  
你又晤是没咗她晤得...何必呢??? )4FW~o<i  
kybDw{(}gc  
今日你觉得她好...他日仲会有更加好既系你面前... :W[d&e  
%bB:I1V\  
做义气仔女好过....

混混馄饨 2009-01-25 17:24
会好尴尬。。 YZc{\~d  
你可以承受果种尴尬么~?男人要面噶。。有的难咯~

apollo800 2009-01-28 21:23
呢样野。。。三边关系要搞好。。。就怕一夜之间咩都无晒 O o TdrRg''@  
你同你兄弟前女友拍拖 \~:_ h#bW  
其中你兄弟会点捻,你兄弟前女友同你一起吾多吾少都会把你同你兄弟对比,你兄弟前女友噶F会点捻。

tonnyleung 2009-01-28 23:56
我觉得最紧要系自己中意米得落!

keenness 2009-02-04 20:52
其实我都知道感情一来咩都难讲,算拉~~顺其自然罗~~或者一个个叫出来倾下罗~~~先表个态,看下大家反应,可能问题晤系甘复杂哦

jackwan 2009-02-24 23:17
你说了``肯定不可以~`~你们注定只能是朋友~

查看完整版本: [-- 兄弟條女可以溝嗎?? --] [-- top --]