查看完整版本: [-- 每当一个人睇见一对时 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 每当一个人睇见一对时 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

lileevvv 2008-10-09 23:10
系街上睇见人地一对对好想稳条女,其实女容易沟不过就系沟吾到,可能系冇勇气去沟过.当朋友讲女时自己就话不如去叫鸡,其实自己好想有条女阿!发觉自己吾知点,系吾系好怕丑阿我?

gy77gy77 2008-10-10 00:06
連體怪嬰...眼怨

Kelvin...^_^... 2008-10-10 08:12
努力啦,縂有你個件出現。

Mc.大儍儍 2008-10-10 09:58
q9^6A90  
              睇佐20几年了.. \?VNr2   

jorterzzw 2008-10-10 11:41
没错。都等左20几年都未出现啊,点算啊

〖阿良¤囝〗 2008-10-10 17:54
我都沟唔到女吖..唉~~~

mjc_999 2008-10-12 16:38
“叫鸡”错误的思想。真爱系要自己去寻觅的

懒猫 2008-10-17 14:44
随缘咯.....

joehappy 2008-10-17 17:26
无错随缘咯。。。总有一天会稳到架,兄弟支持你哦! 0&@pD`K e  

sun1986320 2008-10-17 22:05
你羡慕人地一对对的时候。 0]._|Ubn6)  
首先及下条女靓5靓先咯!如果条女5索的。根本5使想去沟。 $}TK ,/W  
如果条女索咯。米及下个男架啦。 kYl')L6  
如果个男的样衰。就话比自己听。 jO9w7u6  
个男的甘样都沟到靓女。我靓仔过距实沟到个靓过距架啦。一样5使去霖。 ui[E,W~  
如果人地女靓仔型噶话就真系无计啦! @'ln)RT,  
!i dQ-&  
Ug1[pONk  
不过几个月之前失恋之后 y. A]un1  
我E+见到D女仔都系贝多芬 ,o{|W9  
背面+1前面-1 D#pZN,'  
好少霖再去沟返条女

查看完整版本: [-- 每当一个人睇见一对时 --] [-- top --]