查看完整版本: [-- 寂寞、孤独 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 寂寞、孤独 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小加菲 2008-10-19 20:05
原来当得你自己一个人既时候, V_pBM  
有时会觉得好寂寞、好孤独, [ZbK)L+_  
好似全世界无人再会理你咁, "mf;k^sqS  
无人再会去关心你,觉得非常之无助, Xy{+=UY  
呢种感觉太可怕;太得人惊啦! #o RUH8  
呢个世界咁多咩仰郁症, Sf8d|R@O  
咩妄想症, +\%z y=  
可能就系咁黎架啦! f/x "yUq  
随着经济唔好既情况下, Xwi&uyvU&  
好多人会担心呢样,担心个样! 9PAp*`J@kr  
搞到成个人无晒心机,唔知点好, AL0Rn e N  
做人点解要咁辛苦呢? i@* ^]'  
9& j ]  
d#\n)eGr  
真系好累好累...................

芝麻糊 2008-10-19 20:46
寂寞孤单的等待明天宁愿确信挚爱一生都不变 |WdPE@P  
直到永远相信爱不完不相信柔情全是谎言 9Ly]DZ;L  
或许痴心总都难劝勉无论痛了再痛爱意都不改变 qH6>!=00  
就算发觉热情蜕变也确信爱到最后也热恋 L4|`;WP  
未到分手始终留恋直到分手方知他欺骗 \<6CZ  
而在痛苦之中却又忘不了仍在怀念着当天 u sL* x9i  
而在痛苦之中却又忘不了是这么一再苦恋 ,tJ" 5O3-  
原来梦是不可留恋 {Z5nGG  
未有捉得紧已经走远 yw3$2EW  
就算捉得紧也都改变 y e? 'Ze  
然后在某一天面前经过  XJ5 .  
然后在某一天轻轻走过  A4<Uu~  
为了一声再见 fku<,SV$O4  
讲出一声再见 8d-t|HkN  
越是痴心永远换来敷衍然后说了再见也看不到哀怨 1"M]3Kl  
或许天真只信真情一转眼无言遗憾多年 %(G* ,  
就这么等希望能一天重拾你那挚爱爱意像从前 v(D;PS3r 7  
没有放弃也未曾抱怨说过爱到最后也热恋 PO 7Lf#9]  
B=A [ymm  
)$bS}.  
睇到寂寞孤单,令我谂到呢首歌 do+.aOC  
你个心冇野牵挂姐,有野牵挂你就唔会甘架啦

gy77gy77 2008-10-20 01:00
搵返個人倍下自己啦

哥哥 2008-10-20 03:35
习惯了一个人。。。。感觉不错!

小加菲 2008-10-20 12:28
Quote:
引用第3楼哥哥2008-10-20 03:35发表的: "Yj'oE% \  
习惯了一个人。。。。感觉不错!
thM4vq   
虽然系习惯,但当一个人唔开心既时候, h PePB=  
就想搵人陪,搵人倾诉, 364`IC( a  
只可惜我...............................

立花正仁 2008-10-20 22:00
感同身受

小加菲 2008-10-20 23:28
Quote:
引用第5楼马骝晖2008-10-20 22:00发表的: f;gw"onx8F  
感同身受
/}  WDU  
你又点同法呀?

立花正仁 2008-10-20 23:34
Quote:
引用第6楼小加菲2008-10-20 23:28发表的: 8'nVwb8I  
Te wb?:  
你又点同法呀?
@jSYB+D  
寂寞同孤獨咯

小加菲 2008-10-20 23:55
Quote:
引用第7楼马骝晖2008-10-20 23:34发表的: ,\ k(x>oy  
5^lxj~ F  
寂寞同孤独咯
V7P&%oz{C  
车…人寂寞同孤独,你又寂寞同孤独

Kelvin...^_^... 2008-10-21 07:58
去玩就會忘記寂寞。

小加菲 2008-10-21 08:39
Quote:
引用第9楼Kelvin...^_^...2008-10-21 07:58发表的: K4;'/cS  
去玩就会忘记寂寞。
s4SG[w!d  
就系无人陪先觉得寂寞,一个人去玩有咩意思!?

花無缺和尚 2008-10-21 10:33
我都好寂寞同孤獨呀...........简典扇呢?

小加菲 2008-10-21 10:48
Quote:
引用第11楼花无缺和尚2008-10-21 10:33发表的: R_7 d@FQ1  
我都好寂寞同孤独呀...........简典扇呢?
?5 cI'  
你咪扮野,你一向独来独往,怕咩寂寞

花無缺和尚 2008-10-21 10:57
Quote:
引用第12楼小加菲2008-10-21 10:48发表的: ;R?I4}O#R8  
0B@Jity#!  
你咪扮野,你一向独来独往,怕咩寂寞
uVDa^+=  
如果唔係寂寞同孤獨,就唔使獨来獨往啦?

小加菲 2008-10-21 11:08
Quote:
引用第13楼花无缺和尚2008-10-21 10:57发表的: sWblFvHqrU  
sZm$|T0  
如果唔系寂寞同孤独,就唔使独来独往啦?
lBFMwJU)  
你系享受独来独往姐

花無缺和尚 2008-10-21 11:14
Quote:
引用第14楼小加菲2008-10-21 11:08发表的: )}'U`'q  
 n>`as  
你系享受独来独往姐
9*=W-v  
甘你而家咪好享受吸啦?

小加菲 2008-10-21 11:31
Quote:
引用第15楼花无缺和尚2008-10-21 11:14发表的: Xy &uZ  
L%c0Z@[~  
甘你而家咪好享受吸啦?
$aPfGZ<i  
我E+好想死就真

花無缺和尚 2008-10-21 12:05
Quote:
引用第16楼小加菲2008-10-21 11:31发表的: /q$,'^.A  
STw#lU) %(  
我E+好想死就真
S#Sb]  
日光日白你都想要生要死呀.............?

小加菲 2008-10-21 12:30
Quote:
引用第17楼花无缺和尚2008-10-21 12:05发表的: zb Z4|_  
*d',Vuv&[  
日光日白你都想要生要死呀.............?
U"4 ?9. k  
乜日光日白唔可以要生要死架咩!

查看完整版本: [-- 寂寞、孤独 --] [-- top --]