查看完整版本: [-- 讲晚安都好讲究!? --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 讲晚安都好讲究!? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

winnercream 2008-10-21 00:04
喺平时~~我哋都会同自己嘅朋友,亲人,同爱人讲晚安~~ rbIYLVA+V  
但係你哋知唔知每句晚安都有好深嘅含义!!!!  P2C>IS  
有个F话我知~有心嘅人每晚都会同人哋讲晚安! AcXVfk z  
听咗之后我就即晚开始同自己中意嘅人晚晚都讲晚安~~ ~%M*@ fm  
就算渠瞓咗,做紧嘢,开唔开心,复唔得我都一样照发信息同渠讲晚安~ j)YX=r;xM  
讲咗几个月之后~今日我收到渠信息~渠话睇到我每晚发过去嘅讲晚安嘅信息之后就算唔开心都会变翻开心! zF{~Md1  
渠仲晚晚都等我嘅信息~等到先瞓~(但就唔复)~渠有男朋友~我知渠唔中意我~但係我都照样咁做~ t?Q bi)T=z  
为嘅就係承诺~~因为我应承过渠晚晚都发俾渠!!!! :Mh\;e  
当然~讲晚安之余仲要加翻几句关心嘅说话~~但係每晚都唔可以有重复! :2 :VMIa  
如果想追女仔又或都追男仔嘅人可以试试我嘅方法~(唔一定得~但係试下唔会蚀底,不过要坚持!) BYhiP/^  
不过次次讲晚安我都几头痛~~因为又要氹到渠开心又要日日唔同~真係几难咖!! 2  @T~VRy  
所以顺便喺度问埋大家有咩说话喺讲晚安嗰时加埋落去好!?到时一齐使用嘛~ e<a*@ P,  
哈哈~~ ,RY;dX-#  

〖阿良¤囝〗 2008-10-21 01:01
点都唔建议追有男朋友嘅女仔

gy77gy77 2008-10-21 05:37
搵過個啦

芝麻糊 2008-10-21 08:39
睇黎今日我学到野了啵,从今晚开始,试下先

winnercream 2008-10-21 21:38
我係想追~~~但係人哋唔中意我~~ pY\ =f0]  
我只係履行承诺啫~~~

winnercream 2008-10-21 21:40
咁易揾过个咩~~~~ g\IwV+iDf  
你揾俾我睇下好唔好~~~~ (#z6w#CU(  
唉~~ ^7;s4q  
真係千金易得知己难求啊~~~

winnercream 2008-10-21 21:41
呵呵~~~ Rs"G8Q9Q  
係就好啦~~ n)35-?R/M  
好乐意你试下呢种方法~~ vO/3bu}  
哈哈!!

Mc.大醜醜 2008-10-23 09:01
)_4( )#3  
算喇~~曾几何时.....我晚晚都有发呢种信息过去...结果反而距觉得我烦...哎

winnercream 2008-10-23 22:13
如果渠觉得你烦咁你应该觉得开心先係~~~ ]0|A\bE\S  
因为如果你中意一个人而渠又唔中意你嘅话你就应该多D烦渠!! F=#V/ #ia  
咁先多机会倾偈嘛~~ zf^|H% ~^  
而且如果渠觉得你烦嘅话你应该知道咁係成功嘅第一步!! fYh<S  
哈哈~~我朋友教我的~~

Mc.大醜醜 2008-10-24 12:16
Quote:
引用第8楼winnercream2008-10-23 22:13发表的: BIe:7cR%  
如果渠觉得你烦咁你应该觉得开心先係~~~ 'ShK7j$  
因为如果你中意一个人而渠又唔中意你嘅话你就应该多D烦渠!! :rjfAe=s  
咁先多机会倾偈嘛~~ yq^Ma  
而且如果渠觉得你烦嘅话你应该知道咁係成功嘅第一步!! H3ovF  
哈哈~~我朋友教我的~~
+"k?G  
Y| ch ;  
8gt&*;'}*D  
每个人都五一样噶啫.... %yk_(3a  
五系每个女人都好似你朋友所讲甘咖..

winnercream 2008-10-25 23:27
咁又係~~~ D&~%w!  
渠只係嗰D唔係几顾及人哋感受嘅人嚟~~ ?N!kYTR%}  
哈哈~~~

书剑飘香 2008-10-26 00:16
我都经常同佢讲。。。但就唔知有呒机会。。。唉

winnercream 2008-10-27 22:41
唔好灰心吖呢位仁兄!! v+SdjFAY  
坚持未一定胜利~~ Np  ru  
但胜利就一定要坚持啊!!

yhgj 2008-10-28 19:45
貌似我D晚安都系顺便讲无乜意思……家阵先知原来甘架

winnercream 2008-10-29 18:30
呵呵~~~ MOnTp8   
知就好啦~~ ^M;#x$Y?  
以后就醒目D啦~~ U F*R1{  
哈哈~~

查看完整版本: [-- 讲晚安都好讲究!? --] [-- top --]