查看完整版本: [-- [合成版]犬夜叉001-004集 - BY粤漫の国度SDH-10月27号七点二十分喺喥做种! --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [合成版]犬夜叉001-004集 - BY粤漫の国度SDH-10月27号七点二十分喺喥做种! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2008-10-24 22:12
片名称:犬夜叉inuyasha u)P)r,  
影片大小:127.32MB ZQ#AEVI,  
影片属性:640x480 24.00fps 690Kbps+RealAudio COOK 44100Hz 立体声 cW^u4%f't'  
影片格式:RMVB (700-1400) 3 +D4$Y"  
影片语言:ATV粤语 ~~WX#Od*$  
影片制作:sdhunter+ellven003 f{D~ZC.*  
影片发布:粤漫の国度 <bBgevL+_K  
做种时间:早上八点到晚上12点 7b kh")^  
建议用新版bitcomet1.05来下载!先帮1.05用户做种.冇1.05就1.04,冇1.04就1.03一直系咁轮,如果冇bitcomet用户嘞,就停止做种!憎死用雷狗啲人,建议大家唔好畀雷狗啲人下载,尤其使新版雷狗佢会以N/A嘅形式喺bitcomet度显示,开反吸血鬼都冇用!

chenjian163 2008-10-24 22:14
会不会更新下去的~不更新的话~就纯支持了,因为就几集无意思

dg1314502 2008-10-24 22:37
二楼说得没错不更新,没意思

jasonwushow 2008-10-25 01:22
楼主支持一下!不错的好片!

murphis 2008-10-25 08:08
更新太慢了...

cocapig 2008-10-25 09:32
Quote:
引用第6楼hudawei2008-10-25 08:40发表的: bM'AD[  
我见到连接到N/A嘅用户呢啲人多数係迅雷5.8.6.600或者系5.8.6.607嘅用户,我唔会传畀你哋的,只有传畀bitcomet用户!
(AS%P?  
不是吧...都支持..

k.c.lai 2008-10-25 14:23
I'm pround to be your member!

仙人掌 2008-10-25 14:43
重新制作,多谢,

zhoujianking 2008-10-25 19:20
我有日文版的了,看看这个效果如何

thelastsky 2008-10-26 18:06
上次又系4集..... 3,[2-obmi  
希望會更新..

wdmzjzzcj 2008-10-26 21:53
会不会更新下去呢?好期待有粤语全集出来!

小類人 2008-10-27 18:11
谢谢啊!!!~

tinimm 2008-11-06 18:03
我还想要,什么时候有啊

hjqv 2009-04-12 07:01
第5集有未啊?

查看完整版本: [-- [合成版]犬夜叉001-004集 - BY粤漫の国度SDH-10月27号七点二十分喺喥做种! --] [-- top --]