查看完整版本: [-- 想问下你哋~~ --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 想问下你哋~~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

winnercream 2008-10-28 13:20
爱一个人係未真係可以无条件咁付出~ eLT3b6'"?  
你哋会唔会为咗自己爱嘅人而咁做!? Q:) 4  

小加菲 2008-10-28 15:15
Quote:
引用第0楼winnercream2008-10-28 13:20发表的: Kdr7JQYzuz  
爱一个人係未真係可以无条件咁付出~ wi$,Y. :  
你哋会唔会为咗自己爱嘅人而咁做!? ^DH*\ee  
t+<?$I[  
咁就要睇下你有幾愛佢啦!

〖阿良¤囝〗 2008-10-28 19:28
唔会.....一定唔会完全付出~~~~

yhgj 2008-10-28 19:41
1分钱1分货,对方系你心里面值咩价值你系米应该对应付出番等价先,5好偷鸡啦.

winnercream 2008-10-29 18:33
哦哦~~ (`me}8  
呵呵~~~ ilr'<5 rq  
原来系咁!!哈哈~~

winnercream 2008-10-29 18:33
点解唔会完全付出嘅!?

winnercream 2008-10-29 18:35
哦哦~~~ [JyhzYf\   
呵呵!! ILyI%DA&  
等价交换嘅原则~~ TQ&1!~L*  
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!!!!

gy77gy77 2008-10-30 05:24
點解鍾意??? @:%p#$V  
因為鍾意囉~~鍾起上嚟邊有得計架

caymanwind 2008-10-30 21:27
一个个人啦,真系好少架!

yhgj 2008-10-31 01:17
个人意见姐:理论上黎讲,比如对方系你心里面只价值那么1百几十蚊或者1千几百甘,你自己就会先入为主比到1个思想自己5愿意加码或者超额.就甘简单道理睇下距占你认为价值几多噶姐,付出呢家野通常有少无多,就好似讲价一样…… 5R}K8"d  
系人都想较小付出得到较多回报。不过通常都会偷鸡5到XXX

winnercream 2008-11-03 16:25
呵呵~~~ 3GVS-?  
好一句中意起上嚟冇得计啊吓~~ V N<omi+4  
哈哈!!! ^<OcbOn;O  
i like it!!

winnercream 2008-11-03 16:26
有几少啊!? -.!+i8d>  
点解我身边我见到咁多嘅~~~ ##r9/`A  
呵呵~~~~

winnercream 2008-11-03 16:28
呵呵~~~ a4E{7c  
好好嘅见解!! J{qsCJiB  
你嘅意思即係个point都係要睇自己有几中意对方咁解啦~~ lv!8)GX|  
哈哈!!

肥牛肉 2008-11-03 16:39
會!肯定會.

winnercream 2008-11-03 17:09
咁sure!? #ni:Bwtl{  
你唔怕后悔咩!? #w6ty<b;  
呵呵~~

傻哥 2008-11-03 20:50
付出是没有存折的储蓄

Mc.大醜醜 2008-11-04 02:11
?d' vIpzO!  
GFTOP%Tgl  
无条件的爱``

winnercream 2008-11-04 10:52
非常之好嘅比喻!! U uEm{  
哈哈!!!

winnercream 2008-11-04 10:55
的确好无条件啵!! KD^n7+w%  
呵呵!!!

〖阿良¤囝〗 2008-11-04 21:24
Quote:
引用第5楼winnercream2008-10-29 18:33发表的: X 4CiVV  
点解唔会完全付出嘅!?
Z9q1z~qSQ  
l1%ubu  
@~&1 !  
甘我又问你..点解要完全付出先...做咩都好..保留自已一个可以嘅退路

小加菲 2008-11-04 21:58
Quote:
引用第19楼〖阿良¤囝〗2008-11-04 21:24发表的: =wznkqyhi  
d]vom@iI  
3?Fe( !@  
JH._/I  
甘我又问你..点解要完全付出先...做咩都好..保留自已一个可以嘅退路
nm,(Wdr  
全力支持呢句話,〝保留自已一个可以嘅退路〞!但可惜我.................................

winnercream 2008-11-05 10:32
Quote:
引用第19楼〖阿良¤囝〗04-11-2008 21:24发表的: M^{=&  
a y$CUw  
C:.>*;?7  
|]eWO#vs  
,z~"Mst  
L),r\#Y(v  
使唔使啊~?!? 5a|{ytP   
大不了冇咗条后路同前面嘅敌人死过嘅啫~~ 1L%$\0B4hm  
呵呵!! afE8Kqa:H  
而且做某样嘢之前就应该谂过后果唔再行翻翻转头了~~ {7Hc00FM  
咁留条后路有乜用!?

winnercream 2008-11-05 10:36
Quote:
引用第20楼小加菲04-11-2008 21:58发表的: @w(X}q1  
Y+eDE:4  
全力支持呢句話,〝保留自已一个可以嘅退路〞!但可惜我.................................
vs@u*4.Ut<  
唔好可惜啦~~~ +1^L35\@  
努力就係啦·~ AWg'J  
哈哈~~~

查看完整版本: [-- 想问下你哋~~ --] [-- top --]