查看完整版本: [-- 我痛! --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 我痛! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

德记 2008-10-29 02:37
上帝会保佑我嘛? /7,@q?v  
今夜的我竟然如此无助,喝醉酒了。 f><V;D#  
人们都说不开心喝酒不会醉得,确实我偏偏就醉了。 h4Arg~Or  
这是为什么呢?难道是酒不醉人、人自醉。 @ptrF pSL  
天啊,我竟然闹了一场天大的笑话。 [O!/hppN  
真是几分伤心几分痴。我到底在做什么呢? EQZ/v gho  
我看来要把急性子改掉,我要真的转性了,我要冬眠! .RmoO\ ,Gm  
我只想每天看着你的照片,听下你的声音! US9@/V*2  
为何你要这么的狠心不要我呢

哥哥 2008-10-29 03:11
老兄!! zV"'-iP  
天涯可处无芳草呢。。。

小加菲 2008-10-29 03:43
想借酒消愁,呃人架, o ethO  
酒入愁肠愁更愁呀! g)IW9q2  
傻仔,伤心几日之后, UM^~a$t  
再努力去搵你既新芳草啦!

德记 2008-10-29 03:50
饮醉酒啊,今晚,特别愁,无端端喊,我都觉得自己好奇怪

德记 2008-10-29 03:53
Quote:
引用第2楼小加菲2008-10-29 03:43发表的: @H}Hjg_>m  
想借酒消愁,呃人架, U+!&~C^y  
酒入愁肠愁更愁呀! 0(o.[% Ye  
傻仔,伤心几日之后, "h8fTB\7S\  
再努力去搵你既新芳草啦!
x]t$Zb/Uxa  
多谢你嘅鼓励,但是流泪我16岁到20岁都系第一次

小加菲 2008-10-29 04:29
Quote:
引用第4楼德记2008-10-29 03:53发表的: Sar1NkD#  
4I*'(6 ,!  
多谢你嘅鼓励,但是流泪我16岁到20岁都系第一次
S,vdd7Y  
饮完酒会喊有咩咁出奇, 'c3'eJ0  
人生咩事都总有第一次既! (ki= s+W-  
你明天会更好!

德记 2008-10-29 04:40
Quote:
引用第5楼小加菲2008-10-29 04:29发表的: !-ZY_  
Ei=rBi  
饮完酒会喊有咩咁出奇, "akAGa!V+  
人生咩事都总有第一次既! dEW= V"W  
你明天会更好!
mmy/YP)  
多谢,现在好很多,因为酒醒咗!

小加菲 2008-10-29 04:59
Quote:
引用第6楼德记2008-10-29 04:40发表的: 7OS i2  
} c>vk  
多谢,现在好很多,因为酒醒咗!
>P//]nn  
好去训啦你,训醒左就乜事都无啦! jB l$r{L  
唔好谂咁多啦!

Mc.大醜醜 2008-10-29 05:25
第一次系会痛嘅喇``

Kelvin...^_^... 2008-10-29 05:55
好多人都試過,希望你5D好番。

dovelovedog 2008-10-29 08:51
试过就应该学会成熟啦…… [70 5[  
曾经,我都系控制唔到自己嘅眼泪,搞到成个枕头都湿晒 '`f+QP=`  
依家唸翻起,其实都几无谓…… C &y 2I  
第一次纯真嘅感情就咁无咗啦 nq~fH(QY  
以后都唔会再瞓身落份感情度咯~ }}k*i0  
正所谓凡事留一线,日后好相见 kp#XpcS  
感情都系咁啦~俾自己一条底线就唔会咁痛啦

芝麻糊 2008-10-29 12:53
饮酒可以解决问题既咩? {JF"PAS7  
其实唔开心饮酒先系最容易醉架 H({m1v ~R  
或者甘睇罗,两个人最终都唔可以系埋一起,不过系缘分唔够姐 ,s2C)bb-  
既然系甘,又何必去强求啦

gy77gy77 2008-10-30 05:40
走得過癮~~剩低幾個傷心!! Wh~,?}laj  
如若你敢~~困境之中再生!! &0fV;% N  
S4-jFD)U  
面對滿天悔恨~~飲不醉摔不破踩不沈!! ]E'?#z.t  
從拾你身份/從拾你歡欣

sexeric 2008-11-01 16:46
一醉解千愁!!!

小加菲 2008-11-02 07:34
Quote:
引用第13楼sexeric2008-11-01 16:46发表的: e4tC[6;  
一醉解千愁!!!
5FF28C)>/  
應該係話〝一醉更加愁〞至真!

傻哥 2008-11-02 08:25
我都好耐无喊过,训练紧自己做一个冷血的人

Mc.大醜醜 2008-11-02 11:09
放手``放开所有```彼此更自由```

德记 2008-11-02 22:09
死咯,我近期一饮亲酒就哭啊,点算,心入面总是想起以前同佢一齐D开心事,一想就哭。

德记 2008-11-02 22:25
做男仔做到我甘唔知话失败好定成功好?唉

小加菲 2008-11-02 22:48
Quote:
引用第17楼德记2008-11-02 22:09发表的: `'k2gq&  
死咯,我近期一饮亲酒就哭啊,点算,心入面总是想起以前同佢一齐D开心事,一想就哭。
NGkxg:  
唯一方法, AXSip  
cAot+N+9|]  
>goHQ 30:  
(E&M[hH+  
戒酒

〖阿良¤囝〗 2008-11-04 21:25
我晚晚都想饮醉

小加菲 2008-11-04 21:53
Quote:
引用第20楼〖阿良¤囝〗2008-11-04 21:25发表的: u%E8&T8,  
我晚晚都想饮醉
(C"q-0?n  
哈哈…我就晚晚都想死 - 1d*zySL  
ksuePMIK  
N-knhA  
OVU)t]  
@G=7A;-pv0  
6 w{_+=T  
1_v\G   
XMT@<'fI  
#N >66!/V  
<eS/-W %n6  
W6i9mER-  
Mx`';z8~  
zwJ&K;"y(  
&FT`z"^  
ID! S}D  
Zv=pS (9  
>A6W^J|[  
"J2q|@.  
;v2eAe@7  
yt="kZ  
好命

德记 2008-11-05 00:29
Quote:
引用第20楼〖阿良¤囝〗2008-11-04 21:25发表的: j 4=iHnE;  
我晚晚都想饮醉
kh2TDxa&  
睇黎你好饮得,我近期无饮酒,改做运动!

miniking 2008-12-18 23:15
哎,同是天涯沦落人!

荷b仔 2008-12-21 20:35
何必流马尿呢 Og1vD5a  
>(.|oT\Tb  
戒酒喇..............................

qshh-444 2009-04-05 08:22
兄弟,我和你一样,心里挺难受。。。。 Ry]9n.y  
我不想放手。。。为什么女人那么狠心呢? 8 7+fd_G  
说分就分,从来不知道为什么

德记 2009-04-17 18:32
依家搞到我晚晚出去蒲,变咗个酒鬼啦

cruelbaby 2009-04-17 19:06
Quote:
引用第26楼德记2009-04-17 10:32发表的: OQKg/1  
依家搞到我晚晚出去蒲,变咗个酒鬼啦
{2P18&=  
我都来发表下我的意见,我好明白你心里面唸乜,但你有冇唸过,你晚晚出去蒲,十分晒钱,浪费时间同整坏你的健康?我反而觉得你应该揾一个知心的朋友诉苦下,当然要揾一个耐心而且识得安慰人果种.如果你真係揾唔到呢种人,或者你可以拿住你以前女朋友的相,对住相中人讲晒你心中的说话,我相信你会好受好多.呢个亦都係我每次面对解决唔到的问题的做法.你可以试下.不过你一定唔好揾你所谓的男性死党,因为佢地只会叫你出去蒲,于事无补嘎.有乜我都愿意分享下我的意见.嘻嘻

stephy 2009-04-17 21:59
饮酒伤身,唔好饮甘多啊。。

〖阿良¤囝〗 2009-04-17 22:59
好....饮醉酒晕晕d........可以唔使捻甘多!!!!!!

查看完整版本: [-- 我痛! --] [-- top --]